Dert edip kıskançlık yapayım mı bilemedim?

Haklısınız. Şuan mutluyum ve bunu bozmak istemiyorum

Tabiki bir sürü paylaşımları olmuş eşiyle. Hastalıkta sağlıkta dediğimiz şeyi bizzat tecrübe etmiş. Saygım var bu duruma. Dediğim gibi birden görünce garip hissettim. İkimizin fotoğrafı nı yan yana

Bacim ölmüş kisi bence kiskanmniza gerek yok bende senin gibi 5 ay ince ikinci evliligimi yapdim ve bosandigi esi dibimizde yasiyor gecen gunde aradi kiziyla konusturmak icin onunlada konusdular benimde icim icimiyedi ama agzimi acip tek laf diyemedim allaha havale ettim seninki ölmüş bir insan hic dert etme keske bizimkide olu olsaydi ara yapmaya calismazdi en azindan

Senin fotoğrafının olması da bence çok hoş. Sanada cok değer verdiği belli. Allah mutlu etsin. Beraber yaslanın insallah

Teşekkür ederim. Haklısınız

Vefat eden eşinin resmini hala saklayan bir adam bence bulup bulabileceğiniz nadir güzellikteki adamlardan biridir. Kıskanmak yerine eşinizin hatiralarina saygı duyun. Bence çok şanslısınız çünkü herkese nasip olmaz bence bu incelikteki biri. Demekki vefalı biri.

Yok sormayacağım. Şimdi yok yere canı sıkılır morali bozulur.

Bence görmemiş gibi yapın. Eski eşi vefat etmiş. Kıskanılacak bir durum yok. Hayatı boyunca acı tatlı hatırlayacaktır. Onu hatırlaması ya da anması size olan sevgisini asla değiştirmez merak etmeyin.

Cuzdanimda çocuklarımın ve esimin fotoğrafını tasiyorum.
Hatta esim dalga gecer, artik telefonlarimiz var farkindasin degil mi diye :)
Birinden birine bir sey olsa elim o fotografi cikarmaya gitmez.
6 yilda da gitmez, 36 yilda da.
Bence sevgisine boyle sahip cikiyor olmasina mutlu olun. Ne guzel ki sizi de boyle biri sevdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…