• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edindim kendime

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.950
37.019
548
29
Selam kk

Yeni üye oldugum icin bazi bilmedigim seyler var burda ve ben gercekten cok merak ediyorum ne zamandir aklimda kendine dert edindim bunu

1) adminler iki uyelik oldunu nerden biliyor?
2) bazi konu basliklarinin yaninda gozluk isareti var o nedir ?
3)neden yorum yaptigim paylasimlarda profilim orda takili kaliyor ?

1. sorunun cevabı sitenin kuralları gereği iki üyelik (izin almadan) almak yasak, doğal olarak sürekli kontroller yapılıyor. Başı boş değil yani buralar :)

2. Bakmış olduğun konularda gözlük işareti çıkıyor diye hatırlıyorum.

3.Pas diyorum :))

4'ü ben ekleyeyim, bu da pek dert sayılmaz :/

1) Ip adresinizden anlıyorlar.

2) Daha önce okuduğunuz ve yorum yaptığınız konuların yanında gözlük simgesi oluyor, onca konu içinde kafanız karışmasın diye.

3) Yorum yaptığınız yerde takılı kalmıyor profil, son okuduğunuz mesajda takılı kalıyor. 30 sayfa konuda kaldığınız yeri bulmakla uğraşmayın diye otomatik olarak okumadığınız ilk mesajdan itibaren görüntüleniyor.

4) Bunları sorabileceğiniz teknik bölümler var sitede.

Ikinci üyelik için admine mesaj atıyorsun

Gözlük izlemede diye biliyorum

Yorun yapınca da buna daha önce yorum yaptın gibisinden uyarı işaret olsa gerek

1. sorunun cevabı sitenin kuralları gereği iki üyelik (izin almadan) almak yasak, doğal olarak sürekli kontroller yapılıyor. Başı boş değil yani buralar :)

2. Bakmış olduğun konularda gözlük işareti çıkıyor diye hatırlıyorum.

3.Pas diyorum :))

4'ü ben ekleyeyim, bu da pek dert sayılmaz :/

Ben kendime dert edindim mune admine sordum ama cvp gelmedi bende fazla beklemedim hemen size sordum :) tamamda bu insanlar kameraylami izliyolar bizi ikinci uyeligin benim oldugumu nasil biliyoki

1) Ip adresinizden anlıyorlar.

2) Daha önce okuduğunuz ve yorum yaptığınız konuların yanında gözlük simgesi oluyor, onca konu içinde kafanız karışmasın diye.

3) Yorum yaptığınız yerde takılı kalmıyor profil, son okuduğunuz mesajda takılı kalıyor. 30 sayfa konuda kaldığınız yeri bulmakla uğraşmayın diye otomatik olarak okumadığınız ilk mesajdan itibaren görüntüleniyor.

4) Bunları sorabileceğiniz teknik bölümler var sitede.

Himm simdi anladim kafamda deli sorular vardi aydinlattiniz icin tesekurler

Ben kendime dert edindim mune admine sordum ama cvp gelmedi bende fazla beklemedim hemen size sordum :) tamamda bu insanlar kameraylami izliyolar bizi ikinci uyeligin benim oldugumu nasil biliyoki

Mune, Kazen, Margarikotin'e her konuda ulaşabilirsin. En yakın zamanda aklına takılan tüm sorulara cevap vereceklerdir. Yoğunlar, her saniye sitede olamıyorlar, gördüklerinde mutlaka dönerler.

Kamerayla değil, sonuçta site bu. İP adreslerinden vs, bunu bulması zor değil. Bunu neden dert edindin ki?

Iki üyelik olduğunu nasıl anlıyorlar bende bilmiyorum ama gözlük işaretini ben Mune Mune 'ye özelden msj atarak sordum yorum yaptığımız konuları takip etmiş oluyoruz oyüzden gözlük var.. sağ üstte takibi bırak var ona tıklarsan gözlükte kaybolur..
Profilinin orda takılıp kalmasıda aynı şekilde o başlıklara yorum yaptığını gösteriyor..

Iki üyelik olduğunu nasıl anlıyorlar bende bilmiyorum ama gözlük işaretini ben Mune Mune 'ye özelden msj atarak sordum yorum yaptığımız konularda başlık oluyor..
Profilinin orda takılıp kalmasıda aynı şekilde o başlıklara yorum yaptığını gösteriyor..

Aslinda oyle cunku ben nereye yorum atsam gozlul oluyo bide profilim orda oluyo

Mune, Kazen, Margarikotin'e her konuda ulaşabilirsin. En yakın zamanda aklına takılan tüm sorulara cevap vereceklerdir. Yoğunlar, her saniye sitede olamıyorlar, gördüklerinde mutlaka dönerler.

Kamerayla değil, sonuçta site bu. İP adreslerinden vs, bunu bulması zor değil. Bunu neden dert edindin ki?

Merak ettim ip falan okadar tecrubem yok ne zamandir aklimdaydi bi konu gordum kazen site kurallariyla ilgili bisiler yazmis yine aklima dustu merak bende sordum:)

Back
X