• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

ruhiahenk

sosyalleşmeye geldim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
2.353
439
198
Gebe kalmayı bekleyen arkadaşlarım
Eminim büyüklerden konudan komşudan en çok duydugunuz şeydir .......

Boş ver kafaya takma

Bi zamanı vardır

Düşünürsen olmaz

Kafandan at önce

Stresten olmaz

Dert edersen zor

Bu laflara karnımız yok ! Evet sizin istatik verileriniz doğru sonuç veriyor olabilir !
Ama biz aklımızdan çıkarmıyacagız..Olana kadar umutla bekliyeceğiz..
Dert de edicek streste olcaz !
Gerilip her regl olunca ağlıyacagız ayrıca ! !
Ama Allah izin verdikten sonra gebe de olcaz !
İtirazı olan ? ? ? ?

Tabiki itirazım olamaz en başta benim:).Zaten bekar olmam dolayısı ile böyle bişeyi kafaya takmışlığım vs de yok.Ama halinizi şöyle anlıyormki bu tür şeyler elde değil maalesef.Allah kısa zamanda hayırlı bebişler versin.
Buda kafaya takma diyenlere

Tabiki itirazım olamaz en başta benim:).Zaten bekar olmam dolayısı ile böyle bişeyi kafaya takmışlığım vs de yok.Ama halinizi şöyle anlıyormki bu tür şeyler elde değil maalesef.Allah kısa zamanda hayırlı bebişler versin.
Buda kafaya takma diyenlere

teşekkür ederim cansın !
canımsın !

takmamayıda denedim canım ölede sonuç aynı negatifffffffff :ssz:

takmamayıda denedim canım ölede sonuç aynı negatifffffffff :ssz:

takmamayı nasıl denedın..
takmamak denenmez
hayatta bi beklentin varsa o aklını hep kurcalar
bücürler beynınde durur hep
uykunu dahi kaçırabılır ...
kaç aydır denıyosun ?

benim dusunmedigim an adet olamaya yakin tarihe kadar dusunmuyorum yaklastimi o zaman stress basiyor:)

takmamayı nasıl denedın..
takmamak denenmez
hayatta bi beklentin varsa o aklını hep kurcalar
bücürler beynınde durur hep
uykunu dahi kaçırabılır ...
kaç aydır denıyosun ?

11 ay canım düşünmemek derken şöle her ilişkiye girdiğinde hep bebek için diye düşünmedim ama yokk yani gene olmadı o ay adet yaklaştıkça o :43::50:iki hafta iki ay gibi geçmiyor resmen

benim dusunmedigim an adet olamaya yakin tarihe kadar dusunmuyorum yaklastimi o zaman stress basiyor:)

basıcak kuzum streste basıcak sıkıntıda
doğal bunlar çok normal
inş gebe kalıcaz umut kesmek yok

11 ay canım düşünmemek derken şöle her ilişkiye girdiğinde hep bebek için diye düşünmedim ama yokk yani gene olmadı o ay adet yaklaştıkça o :43::50:iki hafta iki ay gibi geçmiyor resmen

ya stres ediyoz diye ümidimizi mi kesicez
kesmicezz
allah izin verirse herşey olcak
gebede olcaz dogumda yapcaz inşallahhhh !

battan önceki iki haftayı hafif atlatacak bişeyler bulalım kendımıze
hızlı geçmesini sağlayacak bişeyler....

Gelde dusunmeeee !! Elindemi sanki insanin bende pek fazla kisiye soylemedim bebek istedigimizi bilenler hep stres yapma diorlar ama insan bi tek o ani bekliyoo :((( iki gun gecti reglimden 28 gunde bir oluyorum son uc aydr bugun 30. Gun regli olmadim testte hala negatf :(((( gecikti sanirim reglim :((( 9 aydr bebis bekliyorzzz :// her ay bu ay diorumm ..rabbim buyuk o biliyordur muhakkak en dogru zamani bz bilmiyorz bekliyorz sadece o dogru zamanin gelmesini ... rabbim isteyen herkese saglikli hayrli evlatlar nasip etsin ....:emir_bebek:

takvimleri görmücez
son iki hafta başka şeylere ve yogun adapte olcaz :122::122::122:

çalışan kadınlar işe adapte olsun
iş iş iş :126:

hımmm çalışmıyorum bebek istediğim için hep erteledimmm bütün arkadaşlarımda hamileyada yeni bebekleri oldu çok zor bi durum bu ay bakalım ne olacak :6:

Gelde dusunmeeee !! Elindemi sanki insanin bende pek fazla kisiye soylemedim bebek istedigimizi bilenler hep stres yapma diorlar ama insan bi tek o ani bekliyoo :((( iki gun gecti reglimden 28 gunde bir oluyorum son uc aydr bugun 30. Gun regli olmadim testte hala negatf :(((( gecikti sanirim reglim :((( 9 aydr bebis bekliyorzzz :// her ay bu ay diorumm ..rabbim buyuk o biliyordur muhakkak en dogru zamani bz bilmiyorz bekliyorz sadece o dogru zamanin gelmesini ... rabbim isteyen herkese saglikli hayrli evlatlar nasip etsin ....:emir_bebek:

sabr etcez
kafaya takmamak imkansız
aklımızdan çıkarmakta
ama battan öncekı ıkı haftayı hızlı geçirmeye çalışalım
bizi sabırsızca bekleten bebeklerimiz büyüyünce bu günleri anı olarak anlatırız :119:

Back