Dert değilde işte görümce konusu 😁

Boşverin onu da eşinize paslayın da siz tatile gittiniz m kaynanayla ? onu yazın
Evet gittik ama hava şartları uygun değildi çok keyif alamadı
Eşim durumun farkında biliyor onların söyledikleri havada kalır zaten ben ne düşünüyorsam onu uygularim bu konuyu dert olarak görmedim dediğim gibi lafın sırası geldiyse söylemek lazım ki karşıdaki insanın işine burunlarını sokmamayi had bilmeyi ogrenirler

Hmm anladım. Size geleni siz götürün isterken, kendine geleni annesi götürsün istiyor. Evet böyle sinir bozucu bir durum. Ama ne diyebilirsin ki Ancak sinir olursun.

Nasıl başardınız bunu bende aynı sus pus yani laf sokar ama o an benim aklıma kötü bir cevap vermek gelmiyor susup kalıyorum onunda dediği laf yanına kâr kalıyor beni de bir açarsanız sevinirim valla

Hmm anladım. Size geleni siz götürün isterken, kendine geleni annesi götürsün istiyor. Evet böyle sinir bozucu bir durum. Ama ne diyebilirsin ki Ancak sinir olursun.
Evet işte aynen durum bu sinir olmam ya goturmesin annesine aldirsin o beni ilgilendirmezde o lafı duyunca tepkisini merak ediyorum sadece. Kim yediyse o götürsün demesini biliyor madem kendide uygulasin

Nasıl başardınız bunu bende aynı sus pus yani laf sokar ama o an benim aklıma kötü bir cevap vermek gelmiyor susup kalıyorum onunda dediği laf yanına kâr kalıyor beni de bir açarsanız sevinirim valla
Önceden bende öyleydim işte eve gelince aklıma verilmesi gereken cevap geliyordu sinir oldugumla kalıyordum ama burda bir iki konular açtım sağolsun kizlar bana yön gösterdi önceden cekinirdim çünkü ne zaman ceevap versem olay tartışmaya bağlanırdi ama şimdi gülüyorum o laf soktugunu sanarken sinirlenmeden gülerek kaale almadigimi belirterek cevapta verince kendi kuduruyor işte

Cevap verdiğiniz sürdce kadının hoşuna gidecek ki. Yanlış taktik.
Ben böyle insanlara karşı hiç cevap vermem. O kendi kalitesini belli eder,ben de kendi kalitem doğrultusunda yaşarım. Zaten cesaret edemez kimse bana laf etmeye. Bir duruşum var çünkü. Siz de en başından o duruşa sahip olduğunuzu gösterseydiniz,ağır olsaydınız size laf edemezdi,etse de karşılık alamadığında bozulur otururdu.

Sizin önceki konularınızı okuyup özellikle de yorumlardan kendime pay çıkarmaya çalışacağım umarım bende açılırım yoksa eve geldiğimde bende aynı siz gibi sinirden kuduruyorum eşimden çıkarıyorum önceden eşim ben şikayet edince takma sen abartıyorsun falan derdi şimdi neyseki eleştirince o da kardeşine kızıyor bu arada benim görümce bekar maalesef görmeme gibi bir durumum da yok her kv gidişimizde görüyorsun mecburen bide her hafta sonu siz düşünün anlamıyorum bazen benim gibi sessiz sakin birine laf sokunca ne oluyor ama iste yapıyor eşimle konuşuruz aramızda olan bir meseleye bile bir cevap vermesi var

Sizde içinizden geldiği gibi davranın.Talimatlara uymayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…