dert değil belki ama utanıyorum akıl verin kızlar

eğer iyi okursanız gorebılırdınız detayı buyrun ben yardımcı olayım:
'' tel degısmemın neden bozuk bir telefon kullanmam ama yine 3 yıl kullandıgım telden'' bu paragraftan baslayın okumaya cımbızlayıp cekmeyın ortaya ıddıa atıyorsanız bır bakının

Zaten sorun da orda. Neye gore kime gore? Burda bunu okuyup ic ceken insanlara karsi siz bence haddinizi bilseydiniz keske! 6s alamiyorrrooooommmm derken. Ki hakaret etmedim.
valla ben butceme gore hareket edıyorum aylardır bozuk telefon kullanıyorum demekki şımarıklık yapmıyormusum demekki imkanlarım dogrultusunda hareket edıyormusum keske sizde bu kadar kıskanc olmasanız belkı 6s nız olmaz ama daha guzel seylerınız olabılır ınsanlara ıyı kalple bakın bence fesat gözle degil.

ayrıca sıkıldım derken 3 yıl kullandıgım bır cıhazın sıfırını almaktan bahsedıyorum aynı modelden sıkıldıgımı soyluyorum nasılsa bır sıfır cıhaz alınacak cunku...

ben karakter olarak kimseden iğne bile kabul edebılen biri değilim. aşırı gururluyumdur. ne bir işim için yardım isterim nede maddi...uzun zamandır iphone 6s almak istiyorum hayalimdeee rose gold rüyama bile giriyor canım o benım yaaa :KK70: sorunum şu ki eşiminde benimde kredi kartı limitlerimiz biraz düşük iphone taksit bütcemizi asıyor nakitte alamıyoruz birden almak zorlamasın diye.. eşimde böyle bir teklif sundu kayınvalidem calısıyor maddi sorunsalı yok annemin karttan çekelim ben her ay ona öderim dedi bende dedim nasıl diyeceksın öyle diyince annen yanlıs anlar sanki ona aldırmak istiyoruz gibi olur ben alırım der bu sefer, ödemenize gerek yok der bende altında ezilirim dedim kullanamam gönül rahatlıgıyla dedim ki kayınvalidemi biliyorsam kesinlikle her ay para kabul etmez.eşimde ozaman birşey yapamam yine sıfır 5s alalım dedi 3 yıldır 5s kullanıyorum sıkıldımm:110: tamam tel degısmemın neden bozuk bir telefon kullanmam ama yine 3 yıl kullandıgım telden almak işime gelmedi bana akıl verebılırmısınız kızlar ne yapabılırım? evkur artık iphone satısı yapmıyormus ordan taksıt yapsam dedim. arcelik bekolar iphone satısına baslamıs onlarda kartsız taksıt varmıdır acaba fikriniz varmı?

Şöyle kayınvalideye can kurban ya. Bence çok sorun ediyorsun, almasa bile her ay götürür bi şekilde verirsiniz.

valla ben butceme gore hareket edıyorum aylardır bozuk telefon kullanıyorum demekki şımarıklık yapmıyormusum demekki imkanlarım dogrultusunda hareket edıyormusum keske sizde bu kadar kıskanc olmasanız belkı 6s nız olmaz ama daha guzel seylerınız olabılır ınsanlara ıyı kalple bakın bence fesat gözle degil.
Canim ilk cumleni okudum gerisine bakmadim artik. Butcen yok. Kredi kartinin limiti yok. Bence sen biraz maddi haddini asmissin. Aman bana ne ya. 6s bi tutku sonuctaaaaaaggggg.

Canim ilk cumleni okudum gerisine bakmadim artik. Butcen yok. Kredi kartinin limiti yok. Bence sen biraz maddi haddini asmissin. Aman bana ne ya. 6s bi tutku sonuctaaaaaaggggg.
ya ezikliğinin acısı böyle millete sararak gecmez güzelim az once şımarıklık yaptıgımdan konumu okuyanların ıc gecırmesınden vurdun cevap verdim yemedi sımdı ne cabuk rota degıstırdın her soylenene bir cevabın var dimi eziksin cunku böyle cıkarıyorsun acısını

ya ezikliğinin acısı böyle millete sararak gecmez güzelim az once şımarıklık yaptıgımdan konumu okuyanların ıc gecırmesınden vurdun cevap verdim yemedi sımdı ne cabuk rota degıstırdın her soylenene bir cevabın var dimi eziksin cunku böyle cıkarıyorsun acısını
Ezik.. kiskanc.. bunlar bana mi:))))
Insanlar ic cekiyor okurken dedim diye mi bunlar. Kendimden bahsetmedim canim ben:)) uzuldum senin adina bys.

yani kayınvalidenizle aranız iyiyse taksitleri de düzenli ödedikten sonra neden olmasın ki..bence de almışken 6s alın..sürekli değiştirilen birşey değilk ki olmuşken istediğiniz olsun..

Neden insanların ,mutluluğu ile mutlu olmayı bilmiyoruz acaba ? Bence k.v.ile konuşun...
Aranızda iyiymiş zaten , durumunuz olduktan sonra, taksit taksit k.v.ödeme yapacaksınız...
Bence her kadın anne yada anne adayı,herşeyin en iyisini hak ediyor ...

maddı durumumun yetersiz oldugunu nerden cıkardınız ki ? kredi kartımızın limiti uymuyor cunku karta abanan bir çift degılız. taksıtle odemek daha mantıklı birden 2800 vermek yerıne taksıt ödemek daha mantıklı gelıyor
Ayy ne kadar pahali ya.:KK57: Bende taksitle aldim canim ama burda telefonunu iki yil faturali yaparsan aliyorsun800 frank civari almistim. Insan tl olarak duyunca sok oluyo

Neden insanların ,mutluluğu ile mutlu olmayı bilmiyoruz acaba ? Bence k.v.ile konuşun...
Aranızda iyiymiş zaten , durumunuz olduktan sonra, taksit taksit k.v.ödeme yapacaksınız...
Bence her kadın anne yada anne adayı,herşeyin en iyisini hak ediyor ...
Çok incesiniz gerçekten yorumunuz beni duygulandırdı herkes ne hayalini kuruyorsa inşallah elde eder önce sağlık tabiki...kv ile aramda en ufak bi sorun yok ama ben onun iyi niyetini bildgim için en en en son ihtımal bırakıyorum çok teşekkürler sevgiler❤

X