dert değil belki ama utanıyorum akıl verin kızlar

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
37
ben karakter olarak kimseden iğne bile kabul edebılen biri değilim. aşırı gururluyumdur. ne bir işim için yardım isterim nede maddi...uzun zamandır iphone 6s almak istiyorum hayalimdeee rose gold rüyama bile giriyor canım o benım yaaa :KK70: sorunum şu ki eşiminde benimde kredi kartı limitlerimiz biraz düşük iphone taksit bütcemizi asıyor nakitte alamıyoruz birden almak zorlamasın diye.. eşimde böyle bir teklif sundu kayınvalidem calısıyor maddi sorunsalı yok annemin karttan çekelim ben her ay ona öderim dedi bende dedim nasıl diyeceksın öyle diyince annen yanlıs anlar sanki ona aldırmak istiyoruz gibi olur ben alırım der bu sefer, ödemenize gerek yok der bende altında ezilirim dedim kullanamam gönül rahatlıgıyla dedim ki kayınvalidemi biliyorsam kesinlikle her ay para kabul etmez.eşimde ozaman birşey yapamam yine sıfır 5s alalım dedi 3 yıldır 5s kullanıyorum sıkıldımm:110: tamam tel degısmemın neden bozuk bir telefon kullanmam ama yine 3 yıl kullandıgım telden almak işime gelmedi bana akıl verebılırmısınız kızlar ne yapabılırım? evkur artık iphone satısı yapmıyormus ordan taksıt yapsam dedim. arcelik bekolar iphone satısına baslamıs onlarda kartsız taksıt varmıdır acaba fikriniz varmı?

ya arkadaslar bazen nerden vuracagınızı gercekten bılmıyorsunuz maddı olanaklarımdan bahsetsem bu sefer görgüsüz ilan ederdınız o yuzden mutevazi olarak detaya inmeden yazdım ayranı yok içmeye demıssınız o yuzden ıstanbulun luks semtınde 9oo bine aldıgımız evde oturuyorum. 65 bin tllik arabamız var evet kartımız limitli cunku nakit alısverıs yapıyoruz bır kac ayda bir yurt dısı seyahatlerımızde oluyor gayet standardın ustunde yasıyoruz ımkanlarımıza göre kart kullanmıyorsak ayranı yok içmeye mi olduk illa ki söyleteceksınız ama siz her konumda bir etiket bulursunuz zaten buyrun şimdi yine konusun hadi görgüsüz mal varlıgından bahsetmıs deyın buyrun...ama ben biliyorum nedenini bol kayınvalideli bol eltili görümceli dertler yazmadım değilmi sorun bu ? Eşimle aramız çok kötü yazmadım bütün konuların böyle zaten eşimle kv ile hiçbir sorunum yok cok şükür bun sitede oldugum sürece benden böyle konularda goremıceksiniz üzgünüm önce haset kalplerinizi bırakın bır kenara baska da bırsey demıyorum

Son düzenleme:
Hattınızın üZerine taksitle alsanız?
inanın çok asırı pahalıya gelıyor baktım neredeyse telefonun ıkı katı fiyat oluyor ve zaten telefon paketleri kullanan biri değilim sms olsun dakika olsun eşimnde şirket hattı var... teşekkürler öneri için:)

Canım kv ile aran iyise uygun bir dilde izah edin, kabul etsin taksidi eşinin dediği gibi yapın.

Eşin almanda mahsur görmemiş, eh sende istiyorsun. Durumunuzda kötü değil, al tabii. Kendi kart limitinizi önlem olarak düşük tutmakta çok hoşuma gitti ayrıca. Mantıklı iş.

Ben kullanıyorum, pişman olmazsın :) çok güzel... Kullandığın telin aynısını almak, çok manidar değil...

Vestelleri bilmem neleri hiç tavsiye etmiyorum. Marka olsun ne olursa olsuncu değilim iphone 6 kullanıcısıyım bir kez teklediğini görmedim. ama s lerin bir farkı yok inan ki. Alın bi tane sağlamından 6 illa s diye kendinizi zorlamayın belki 6ya limitiniz yeter.

Kvye de aldıracaksanız her ay vereceğiz almazsan kredi çeker oraya öderiz aynı şey olur alacaksın diye söz verdirtin.

Edit: beko olayını yanlış anlamışım o markaların telefonlarını alsak gibi anlamışım pardon :)

Canım kv ile aran iyise uygun bir dilde izah edin, kabul etsin taksidi eşinin dediği gibi yapın.

Eşin almanda mahsur görmemiş, eh sende istiyorsun. Durumunuzda kötü değil, al tabii. Kendi kart limitinizi önlem olarak düşük tutmakta çok hoşuma gitti ayrıca. Mantıklı iş.

Ben kullanıyorum, pişman olmazsın :) çok güzel... Kullandığın telin aynısını almak, çok manidar değil...
evet :) kart güvencemiz olarak kenarda duruyor bazen kucuk taksıtlere giriyoruz hayat kurtarıyor.kayınvalidemlede aram oldukça iyidir .iyi de bir insan emınım böyle bir talep gelince olurmu oyle sey ben hedıye ederm dıcek ama bende kabul edemıyorum işte o yuzden kv olayına sıcak bakamıyorum öneriniz fikriniz için çok teşekkür edıyorum ♥

• Beğen
Reactions: Yeu
Vestelleri bilmem neleri hiç tavsiye etmiyorum. Marka olsun ne olursa olsuncu değilim iphone 6 kullanıcısıyım bir kez teklediğini görmedim. ama s lerin bir farkı yok inan ki. Alın bi tane sağlamından 6 illa s diye kendinizi zorlamayın belki 6ya limitiniz yeter.

Kvye de aldıracaksanız her ay vereceğiz almazsan kredi çeker oraya öderiz aynı şey olur alacaksın diye söz verdirtin.

Edit: beko olayını yanlış anlamışım o markaların telefonlarını alsak gibi anlamışım pardon :)
:KK70::KK70: anladım canım beko ve arcelikler eskıden makıneleri elden taksıt yapıyordu senetle vade farksız değiştimi bilemıyorum yada telefon için gecerlimi yarın ilk iş onu soracagım. ben akıllı telefona ilk iphone 4s le basladım dokunmatık hıc kullanamazdım ilkim oldugu için samsumgları elıme dahi alamıyorum şimdi.gerçekten iphone bir tutku ♥

evet :) kart güvencemiz olarak kenarda duruyor bazen kucuk taksıtlere giriyoruz hayat kurtarıyor.kayınvalidemlede aram oldukça iyidir .iyi de bir insan emınım böyle bir talep gelince olurmu oyle sey ben hedıye ederm dıcek ama bende kabul edemıyorum işte o yuzden kv olayına sıcak bakamıyorum öneriniz fikriniz için çok teşekkür edıyorum ♥
İnsanlık hali, acil durumlar için ufak limitle cepte tutmak en manidar çözüm şu devirde, haklısın :)

Kv ile almadan evvel anlaşma yapmak dışındaki fikirler sıkıntılı alternatifler. Evve-evkur gibi mağazalardan senet yapılıyor ama 2 kat ücretle...

Hat üstüne alma şansınız var, iki kat taksitle...

Kredi kartına bölmek var, limit artırım deneyin. (Ama artık kredi kartına teknolojik aletlerden telefona taksit kalktı bankacı olduğum için biliyorum, onu mutlaka araştırın)

Ay valla heves ettim, insallah alırsınız :dua:

İnsanlık hali, acil durumlar için ufak limitle cepte tutmak en manidar çözüm şu devirde, haklısın :)

Kv ile almadan evvel anlaşma yapmak dışındaki fikirler sıkıntılı alternatifler. Evve-evkur gibi mağazalardan senet yapılıyor ama 2 kat ücretle...

Hat üstüne alma şansınız var, iki kat taksitle...

Kredi kartına bölmek var, limit artırım deneyin. (Ama artık kredi kartına teknolojik aletlerden telefona taksit kalktı bankacı olduğum için biliyorum, onu mutlaka araştırın)

Ay valla heves ettim, insallah alırsınız :dua:
ayy cok tatlısınız yaa :KK70: teşekkürler bende çok heves edıyorum arada avmlere gidip hasret gideriyoruz kurcalıyorum standdakileri falan :KK36: evet tekno magazalar taksıt yapmıyor ama cok bılındık ve guvenılır bır sıte var karta 9 ay taksıt ımkanı var alırsam oradan dusunuyorum kart ile hat tarifeme ek düşündüm fakat cok asırı pahalıya gelıyor acırım neredeyse iphone 7 fiyatına geri kalıyor kart yukseltmek bakalım nasip ♥

• Beğen
Reactions: Yeu
inanın çok asırı pahalıya gelıyor baktım neredeyse telefonun ıkı katı fiyat oluyor ve zaten telefon paketleri kullanan biri değilim sms olsun dakika olsun eşimnde şirket hattı var... teşekkürler öneri için:)
Telefonun iki katı fiyatına mı geliyor, biz dün aldık iki tane telefon samsung j7 1400 normalde fiyatı ama 1500e falan geldi 100 tl civarı oynadı. 12 ay taksit yaparsanız o kadar katına çıkmaz diye düşünüyorum ama merak ettim ben de bir bakayım ne kadara geliyormuş. Evkur gibi yerler de ayni şekilde satıyor. Üzerine para koyup hatta daha fazla koyuyorlar

Aa aklıma ne geldi teknosada alabiliyorsunuz. Ama bankadan kredi çekme gibi bir islem oluyor sanırim. O şekilde de iki telefon aldık aylık ödüyoruz akbanka ücretleri. Karta gerek yok aynı senet öder gibi oluyor sanırım. Ablam ödüyor tam detaylı bilmiyorum ancak.

Telefonun iki katı fiyatına mı geliyor, biz dün aldık iki tane telefon samsung j7 1400 normalde fiyatı ama 1500e falan geldi 100 tl civarı oynadı. 12 ay taksit yaparsanız o kadar katına çıkmaz diye düşünüyorum ama merak ettim ben de bir bakayım ne kadara geliyormuş. Evkur gibi yerler de ayni şekilde satıyor. Üzerine para koyup hatta daha fazla koyuyorlar

Aa aklıma ne geldi teknosada alabiliyorsunuz. Ama bankadan kredi çekme gibi bir islem oluyor sanırim. O şekilde de iki telefon aldık aylık ödüyoruz akbanka ücretleri. Karta gerek yok aynı senet öder gibi oluyor sanırım. Ablam ödüyor tam detaylı bilmiyorum ancak.
teknosada ki olayı ılk kez duyuyorum normalde taksıt yapmadıklarını bılıyordum. bende bir arastırmalıyım ozman teşekkürler:) hat üzerinden tek bir hat tarifesine baktım 3bin küsür fiyat cıktı çok uçurum fark var arada konusma dakıka paketleride kullanmıyorum. evkurlarda zaten iphone kaldırıldı.♥♥

teknosada ki olayı ılk kez duyuyorum normalde taksıt yapmadıklarını bılıyordum. bende bir arastırmalıyım ozman teşekkürler:) hat üzerinden tek bir hat tarifesine baktım 3bin küsür fiyat cıktı çok uçurum fark var arada konusma dakıka paketleride kullanmıyorum. evkurlarda zaten iphone kaldırıldı.♥♥
Teknosadaki bildiğim kadarı ile bir bankadan kredi çekilmiş gibi oluyor. Siz telefonu alıyorsunuz ayni kredi kartı ile almış gibi. Daha sonra size bir ödeme planı veriyorlar aylık ödüyorsunuz ama bankaya. Fiyat farkı olabilir ama yine de dikkat edin :)

Teknosadaki bildiğim kadarı ile bir bankadan kredi çekilmiş gibi oluyor. Siz telefonu alıyorsunuz ayni kredi kartı ile almış gibi. Daha sonra size bir ödeme planı veriyorlar aylık ödüyorsunuz ama bankaya. Fiyat farkı olabilir ama yine de dikkat edin :)
tamamdır cok tesekkur ederım degerlı bılgınız ıcın :)♥

Ben olsam sirf telefondan sikildim diye kaynanayla bu konularda yuzgoz olmazdim.

Ben olsam sirf telefondan sikildim diye kaynanayla bu konularda yuzgoz olmazdim.
daha oncede konu acmıstım telefonum bozuk sureklı sarjda cıkarınca yarım saat ıcınde bosalıyor. dokunmatıgı kıtlenıyor telefon almam gerekıyor yani sıkıldıgım ıcın degıldi

X