• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.

bende otomatik kullanıyorum şuan.biraz dikkatli , kulağının da arabada olması lazım..

Uzun zamandır hyundai getz kullandıktan sonra bu sene arabamı değiştirdim ve hyundai ix35 aldım, çok ama çok memnunum ve benimle aynı dönemde bir arkadaşımda i10 aldı, oda çok memnun hayatından. Hyundai ciddi atılım yaptı araba konusunda, ama benim fikrim i10 yerine 120 olurdu..

Uzun zamandır hyundai getz kullandıktan sonra bu sene arabamı değiştirdim ve hyundai ix35 aldım, çok ama çok memnunum ve benimle aynı dönemde bir arkadaşımda i10 aldı, oda çok memnun hayatından. Hyundai ciddi atılım yaptı araba konusunda, ama benim fikrim i10 yerine 120 olurdu..

Teşekkür ederim ilginize.
İ20nin tasarımını beğenmedim açıkçası birde şu var İ10 alırsam üzerini nakit tamamlayabiliyorum ama İ20 beni biraz zorlar şu an.Birde İ20de olan birçok özellik ve satıcının söylediğine göre daha fazlası İ10da bulunuyor, benim pazarlık yaptığım 1.2 elite pakette, bu da bir tercih sebebi oldu.
Hyundai tercih etme sebeplerimden biri 5 yıl yada 100bin km garantisi ve parçalarının ucuz ve bulunabilir olmasi.
Bir örnek verecek olursam Citroen'e de baktım beğeniyorum tasarımını, biraz zorlayıp alabiliriz belki diye düşünmüştük ama ben galerideyken eski müşteri jant kapağı sordu satıcıya tanesi 1400tl gibi bir cevap aldı ve ben vazgeçtim.
Doğuş oto da masraflar konusunda yoruyor beni biraz ,servis anlamında ki yıl bazında indirim yapmasına rağmen.
Bu arada şu an pazarlık aşamasındayız Hyundai İ10 icin, dün aksam biraz daha gezdik eşimle.
Anlaşabilirsek fiyatta hyundai sahibi oluyorum bende sizin gibi.
Sizde güle güle, kazasız belasız kullanın aracınızı.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Back