- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.648
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Merhaba,
Okuyup fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
2 haftadır galeri galeri geziyorum. Bir sürü seçeneği eledikten sonra aklımda 2 seçenek kaldı karar veremiyorum.
Arkadaşlar manuel vitesli 2009 model aracım var, uzun süredir kullanıyorum şehir içinde ama artık km ve model bazında yenilemek istiyorum ve alacağım aracı otomatik vites istiyorum. Aracım 1.4 motor polo.
Aklınıza gelebilecek her markaya baktım ve yeni Nissan Micra ve Hyundai İ10 arasında kaldım karar veremiyorum.
Kendi aracımı takasa verip üzerine farkını koyup alacağım.
Eşim İ10u çok beğendi ama ben hala kafamda netlestiremedim.
Bu markaları kullanıp memnun olan yada memnun olmayan kadınlar klübü güzellerinden fikir istiyorum.
Sevgiler.
Hyundai İ10 aldık arkadaşlar.
Fikir veren herkese çok teşekkür ederim.
Okuyup fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
2 haftadır galeri galeri geziyorum. Bir sürü seçeneği eledikten sonra aklımda 2 seçenek kaldı karar veremiyorum.
Arkadaşlar manuel vitesli 2009 model aracım var, uzun süredir kullanıyorum şehir içinde ama artık km ve model bazında yenilemek istiyorum ve alacağım aracı otomatik vites istiyorum. Aracım 1.4 motor polo.
Aklınıza gelebilecek her markaya baktım ve yeni Nissan Micra ve Hyundai İ10 arasında kaldım karar veremiyorum.
Kendi aracımı takasa verip üzerine farkını koyup alacağım.
Eşim İ10u çok beğendi ama ben hala kafamda netlestiremedim.
Bu markaları kullanıp memnun olan yada memnun olmayan kadınlar klübü güzellerinden fikir istiyorum.
Sevgiler.
Hyundai İ10 aldık arkadaşlar.
Fikir veren herkese çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: