• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.

choccywhoccydoodah

Nirvana
Pro Üye
19 Kasım 2013
18.665
33.648
798
Merhaba,
Okuyup fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
2 haftadır galeri galeri geziyorum. Bir sürü seçeneği eledikten sonra aklımda 2 seçenek kaldı karar veremiyorum.
Arkadaşlar manuel vitesli 2009 model aracım var, uzun süredir kullanıyorum şehir içinde ama artık km ve model bazında yenilemek istiyorum ve alacağım aracı otomatik vites istiyorum. Aracım 1.4 motor polo.
Aklınıza gelebilecek her markaya baktım ve yeni Nissan Micra ve Hyundai İ10 arasında kaldım karar veremiyorum.
Kendi aracımı takasa verip üzerine farkını koyup alacağım.
Eşim İ10u çok beğendi ama ben hala kafamda netlestiremedim.
Bu markaları kullanıp memnun olan yada memnun olmayan kadınlar klübü güzellerinden fikir istiyorum.
Sevgiler.
Hyundai İ10 aldık arkadaşlar.
Fikir veren herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Benim arabam Nissan Mİcra ve seviyorum arabamı.:16:
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım balböceğimle.:16:
Bu arada şimdiden güle güle kullanın yeni alacağınız arabanızı.

Son düzenleme:
İkisini de kullanmadim ancak özellik acisindan karsilastirmada nissan micra öne cikiyor..

Micranın yeni kasasını çok begendim, makyajlanmış ama eşimle pek anlaşamadım, sanırım arabayı arada almayı planlıyor açık açık söylemesede.
Dikkate alıp tekrar bir bakıyım özelliklerine.
Cok teşekkür ederim ilginize.

Benim arabam Nissan Mİcra ve seviyorum arabamı.:16:
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım balböceğimle.:16:
Bu arada şimdiden güle güle kullanın yeni alacağınız arabanızı.
Çok teşekkür ederim.
Test sürüşüne cıktım konforlu bir araç ama sanki vites geçişlerini hissettirdi gibi geldi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sizde kazasız belasız günlerde kullanın balböceğinizi.
Bende şu anki arabama böceğim diyorum, yanlız değilmişim.

Merhaba,
Okuyup fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
2 haftadır galeri galeri geziyorum. Bir sürü seçeneği eledikten sonra aklımda 2 seçenek kaldı karar veremiyorum.
Arkadaşlar manuel vitesli 2009 model aracım var, uzun süredir kullanıyorum şehir içinde ama artık km ve model bazında yenilemek istiyorum ve alacağım aracı otomatik vites istiyorum. Aracım 1.4 motor polo.
Aklınıza gelebilecek her markaya baktım ve yeni Nissan Micra ve Hyundai İ10 arasında kaldım karar veremiyorum.
Kendi aracımı takasa verip üzerine farkını koyup alacağım.
Eşim İ10u çok beğendi ama ben hala kafamda netlestiremedim.
Bu markaları kullanıp memnun olan yada memnun olmayan kadınlar klübü güzellerinden fikir istiyorum.
Sevgiler.

Eğer o kadar parayı gözden cıkarıyorsan Honda Civic otomatik vites öneririm.

Micranın aynalarında cok fazla kör nokta var, i10 da kağıt gibi.

Aslında otomatik vites kullanmak düz vitesten daha zordur. Arabayı dinlemen lazın, bas gaza gitsin yaparsan arabanın şanzumanını dagıtırsın.

Bir de bu tarz araclarda cok fazla geriye kacış söz konusu diye okudum.

Eğer bir gün otomatik vites alırsam bu kesinlikle motoruna ve şanzumanına güvendiğim honda olur.

Çok teşekkür ederim.
Test sürüşüne cıktım konforlu bir araç ama sanki vites geçişlerini hissettirdi gibi geldi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sizde kazasız belasız günlerde kullanın balböceğinizi.
Bende şu anki arabama böceğim diyorum, yanlız değilmişim.
Nissan micra Cvt şanzımana sahip bir araç,vites geçişlerini hissetmemiş olmanız lazım.:26:
"Cvt şanzıman"diye arama motorundan bakın isterseniz.

Eğer o kadar parayı gözden cıkarıyorsan Honda Civic otomatik vites öneririm.

Micranın aynalarında cok fazla kör nokta var, i10 da kağıt gibi.
Hondaya tekrar bir bakıyım.
Arkadaşım kullanıyordu civic typer ama malzeme kalitesinden memnun degildi od,a bu sebeple çok alıcı gözle bakmadım.
Teşekkür ederim ilginize.

Hondaya tekrar bir bakıyım.
Arkadaşım kullanıyordu civic typer ama malzeme kalitesinden memnun degildi od,a bu sebeple çok alıcı gözle bakmadım.
Teşekkür ederim ilginize.

kardeşimin otomatik vites honda civic var 2009 dan beri kullanıyor çok memnun.yalnız çok yakıyor

Nissan micra Cvt şanzımana sahip bir araç,vites geçişlerini hissetmemiş olmanız lazım.:26:
"Cvt şanzıman"diye arama motorundan bakın isterseniz.
Biliyorum baya fikrim oldu arastırırken ama bana öyle geldi bu sebeple Micra kullanıcısı olarak sizin fikrinizi sordum.
Tekrar test sürüşüne cıkmalıyım sakin kafayla.
Teşekkür ederim.

Biliyorum baya fikrim oldu arastırırken ama bana öyle geldi bu sebeple Micra kullanıcısı olarak sizin fikrinizi sordum.
Tekrar test sürüşüne cıkmalıyım sakin kafayla.
Teşekkür ederim.
Ben micra kullanıcısı olarak memnunum ama bu kişiden kişiye değişir tabi.
Umarım içinize sinen bir araba bulursunuz.:nazar:

Ben micra kullanıcısı olarak memnunum ama bu kişiden kişiye değişir tabi.
Umarım içinize sinen bir araba bulursunuz.:nazar:
Teşekkürler tekrar.
Donanımı ve yeni kasası hoşuma gitti açıkçası.
O km alıyorum bu sebeple en az 5yıl belki daha fazla kullanmayı planliyorum bu sebeple zorlandım bu kadar.

Teşekkürler tekrar.
Donanımı ve yeni kasası hoşuma gitti açıkçası.
O km alıyorum bu sebeple en az 5yıl belki daha fazla kullanmayı planliyorum bu sebeple zorlandım bu kadar.
Zorlanmanız çok normal,özellikle ev ve araba alırken çok iyi araştırmak ve içe sineni almak önemli.

Zorlanmanız çok normal,özellikle ev ve araba alırken çok iyi araştırmak ve içe sineni almak önemli.

Teşekkürler.
Kızım var 17 aylık, onunla gidiyorum inanın onun mıkırdanmasından satıcıya tek soru dahi soramıyorum.
Eve gelince aklıma geliyor arayıp soruyorum. Çifte zorluk oluyor bana açıkcası.
Burda kullanan, bilgi sahibi olan arkadaşların görüşleri çok önemli bu sebeple benim için.

Ikisini de bosverin BMW alin derim ben :)
Nissan ben kullanmadim ama arkadas cevrem cok memnun.

Aslında otomatik vites kullanmak düz vitesten daha zordur. Arabayı dinlemen lazın, bas gaza gitsin yaparsan arabanın şanzumanını dagıtırsın.

Bir de bu tarz araclarda cok fazla geriye kacış söz konusu diye okudum.

Eğer bir gün otomatik vites alırsam bu kesinlikle motoruna ve şanzumanına güvendiğim honda olur.
Teşekkür ederim tekrar.
Hyundai 'de yokuş kalkış destegi var, Micrada varmı hatırlayamadım şu an.
Otomatik vites araba kullanıyorum, eşimin arabası otomatik vites.
Ben biraz fazla araba kullanmak durumunda kalıyorum bu sebeple kolaylık sağlayacagına inanıyorum. Arabamın miyadı doluyor artık , degiştirmek gerekince otomatik olmalı diye düşündüm.
Manuel beni biraz yormaya başladı, eşimin aracıyla kıyasladığımda.
Sevgiler.

Back