Kontakt Lens dert degil ama fikirlerinize göre karar verecegimm

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
Kizlar bu lensi aldim ama arkadaşım yesil oldugu pek belli olmuyor keske parlak yeşil olan bi lens alsaydin dedi.
Bende cok belli oluyor onlarin da lens oldugu dedim. Ben fazla belli olmasin istiyorum dedim
Ama o yine bu yesil bile degil sönük dedi :KK43:
Sizce parlak bi yesil (denedim lens oldugu bariz belli) mi yoksa daha dogal ama onun dedigine gore sönük bir şey mi
Iste arkadaşımın sönük dedigi lens te bu :KK43:(
Hem.kendi gözümü de koydum aradaki farki görün diye

Eklentiler

• $2014-08-09 12.41.10.jpg
    $2014-08-09 12.41.10.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 132
  • $2014-08-09 12.40.12.jpg
    $2014-08-09 12.40.12.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 152
Kizlar bu lensi aldim ama arkadaşım yesil oldugu pek belli olmuyor keske parlak yeşil olan bi lens alsaydin dedi.
Bende cok belli oluyor onlarin da lens oldugu dedim. Ben fazla belli olmasin istiyorum dedim
Ama o yine bu yesil bile degil sönük dedi :KK43:
Sizce parlak bi yesil (denedim lens oldugu bariz belli) mi yoksa daha dogal ama onun dedigine gore sönük bir şey mi
Iste arkadaşımın sönük dedigi lens te bu :KK43:(
Hem.kendi gözümü de koydum aradaki farki görün diye

İçeri de sönük durmuş evet ama gün ışığında gayet iyi durur bence :KK6:

Canli lenste zenci tene sari sac gibi oluyor o kadar kotu ki. Boyle gercek renginizmis gibi hem onemli olan gozlerinizin yesilmis gibi gorunmesi, lens taktiginizi cumle aleme belli etmek degil.

Cok doğal görünüyor. Yeşil göz kalemiyle eminim çok güzel tamamlanır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ölü balık gibi görünmektense sönük(!) bakmak daha iyidir. çok beğendim, doğal, koyu bir yeşil gibi görünüyor. ama arkadaşınızın dediği gibi sönük de değil, rengini belli ediyor kesinlikle.

Rainbow fıstık yeşiline benziyo lenslerin bende rainbow kullanıyorum uzun süredir ve aksine herkes gözlerime bayılıyo, dibime giriyolar lensmi acaba diye anlayamıyolar bile :KK6: bence çok güzel ve doğal duruyo gözlerin yolda çok cart renkli rensler takanları görünce ister istemez yüzümü buruşturuyorum ben şahsen hiç hoş değiller :KK20:

X