• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil ama fazla kafaya taktım (hazır kahve)

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
ben 10 yıl boyunca liseden beri günde 2 kere nescafe tükettim, bir yıl önce bıraktım şimdi de her gün türk kahvesi tüketiyorum ama nescafenin doğurganlığa zararlı olduğunu biliyorum ve çocuğum olmazsa diye korkuyorum böyle deli gibi kahve içip hamile kalanlar var mıdır acaba 27 yaşındayım

Alakası olduğunu sanmıyorum komşum yurtdisinda yazları gelir abartmıyorum su niyetine Nescafe içer günlük 10 kesin fazlasida vardır gelen gidenlede içer sabahlari türk kahvesi içer hep böyleymiş 2 tane çocuğu var bende sabahları türk kahvesi akşamları nescafe mutlaka içerim ..

Hiç alakası yok sigaradan daha zararlı değildir yani sigara içenler bile hamile kalıyor kafein var sadece hamileyken fazla tüketmezsiniz türk kahvesi yararlı bile hatta kadınlara

25 yıldır nescafe tüketirim. Hayatımda hiç çay içmedim.2 yavrum var.Gebe kalırım diye ödüm kopuyor.Hamile olduğumu öğrenince kahve de içmedim.)
Korkmayın. Ama sağlığınız için sınırlı içmek iyidir.

Bir alakası olduğunu düşünmüyorum bende içerdim cocugumda oldu bence fazla takılma kafana takarsan olmaz diye korkarsan olmaz asıl kahve bahane

Bende çok içerdim hamile kaldıktan sonra canım istemiyor sanki😊
Hamileyken içme zaten tatlım, ya da çok canın çekerse kafeinsiz kahveler var onlarla körelt nefsini, pek biseye benzemiyor tadi ama kafein bebek icin iyi değil sık dişini doğurunca içersin bol bol, sağlıkla kal guzel hamiş...

Hamileyken içme zaten tatlım, ya da çok canın çekerse kafeinsiz kahveler var onlarla körelt nefsini, pek biseye benzemiyor tadi ama kafein bebek icin iyi değil sık dişini doğurunca içersin bol bol, sağlıkla kal guzel hamiş...
Eskiden akşama kadar sigara kahve içen ben işin içine bebek girince birden bıraktım herşeyi 😊
Teşekkür ederim🥰🥰🥰

Eskiden akşama kadar sigara kahve içen ben işin içine bebek girince birden bıraktım herşeyi 😊
Teşekkür ederim🥰🥰🥰
Öyle oluyor di mi? Sen bi de kucağına alınca gör nelerden vazgeçiliyor hem de zevkle, o tatli serseriler için...bi daha doğurasım geldi hee:-) hamileliğinizin ve bebeğinizin tadini çikarın doya doya, sağlıkla kalın

Öyle oluyor di mi? Sen bi de kucağına alınca gör nelerden vazgeçiliyor hem de zevkle, o tatli serseriler için...bi daha doğurasım geldi hee:-) hamileliğinizin ve bebeğinizin tadini çikarın doya doya, sağlıkla kalın
Inşallah o gunleri gormekde nasip olsun 🙏daha çok ufak cinsiyet bile belli değil.ama bendeki değişim çok fazla😊 sizin kaç çocuğunuz var ?

Back
X