Iste canim bi bucuk haftalik olmasi mumkun degl cunku cunku esimle 20 gundur birlkte dgldk1 buçuk hafta için değerin çok yüksek acaba ikiz mi
Evet değerine göre 5 haftalık gösteriyor canım doktor neden öyle dedi acabaIste canim bi bucuk haftalik olmasi mumkun degl cunku cunku esimle 20 gundur birlkte dgldk
Amin caniDoktorlar hormon değerine
Son adet tarihinizi biliyorsunuzdur önemli olan son olan onun üzerinden kaç gün geçti
Arkadaşım ikinci hamileliğini hiç adet görmeden yaşadı onun bebeği doktorların tahmin ettiği tarihte doğdu
Çok da önemli değil günü ayı sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütün
Amin cnm insEvet değerine göre 5 haftalık gösteriyor canım doktor neden öyle dedi acaba
Saglk ocgndada yaptirdm ama sonucu alamadm daha carsmbya kadar catlycm artik1,5 hafta için değerin çok yüksek allahallah testini tekrarla istersen cnm, bu arada hayırlı olsun :)
Bende oyle dusunuyorum acilde yaptrdm bstan savdilar sankiEvet değerine göre 5 haftalık gösteriyor canım doktor neden öyle dedi acaba
O heycnla benmi yanlis anladim. Yoksa yogunluktan doktormu yanlis soyldi bilmiym valla. Saol cnm bu arada1,5 ay olmasın o cAnım bu arada allah tamamına erdirsin inşallah :)
Anladım canm dediğin gibide olabilir :)O heycnla benmi yanlis anladim. Yoksa yogunluktan doktormu yanlis soyldi bilmiym valla. Saol cnm bu arada