dert degil ama bi bakin lutfen

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
Mrb arkadaslar.Allah nasip etti cok sukur hamileyim. Ilk önce kendim evde test yaptim snra acile gidip kan testi yaptirdim doktor bi bucuk haftalik felan dedi ama bu imkansiz cunku 20 gundur ben baska sehirdeydim. Adt gunune gorede hesaplayamiyorum duzensiz adt gordugum icin ilac kullaniyodum. Simdi arkadaslar benim hcg degerim 7425,1 bilgsi olan varmi carsamba gunu kadin doguma gidicem ama dayanamadm ozamana kadar.

1 buçuk hafta için değerin çok yüksek acaba ikiz mi

Doktorlar hormon değerine göre değerlendiriyor zaten

Son adet tarihinizi biliyorsunuzdur önemli olan son olan onun üzerinden kaç gün geçti

Arkadaşım ikinci hamileliğini hiç adet görmeden yaşadı onun bebeği doktorların tahmin ettiği tarihte doğdu

Çok da önemli değil günü ayı sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütün

Amin cani
Evet değerine göre 5 haftalık gösteriyor canım doktor neden öyle dedi acaba
Amin cnm ins

1,5 hafta için değerin çok yüksek allahallah testini tekrarla istersen cnm, bu arada hayırlı olsun :)

1,5 ay olmasın o cAnım bu arada allah tamamına erdirsin inşallah :)

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah. 1,5 haftalık diye gebelik olmaz zaten minimum 4 haftalıkken kanda çıkıyor 6 haftalığa eş değer sonuçlarınız yani 1,5 aylıktır. Ayrıca hamilelik hesaplanması son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır. Yani ilişkiye girilen günden değil. Ki genelde ortalama 14. günde yumurtlandığını düşünürsek 1,5 haftalık demek ilişkiye girilen tarihe tekabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…