ya herkez aynı olcak degıl ya... sende yaparsın bızde sımdı bı rehavet var bole ewlılıgın verdıgı zamanla degısr ınsallh:)hem senn bısı yapmana gerek yok dogal halın guzelwalla benim üç ablam var bekarken,onlar evli tabii doğum yaptıktan sonra bakıyodum bakımsızlar mı hemen çekiyodum kenara tek tek saçlarını boyuyodum ama söylene söylene tarağı kafalarına yapıştırıyodum sonra alıp kuaföre götürüyodum sonra alışverişe sonra evde hergün kil maskesi yapıyodum bitanesi sayemde saç düzleştirici sahibi oldusonra yemek yerken yedirmiyodum şişmansınız diye
hala bile budu mikrop ne güzel maske yapıyodun gelsende yapsan keske diyolar
bende maşa aldım hala kullanmadım rahat iki ay oldu terzi kendi söküğünü dikemezmişya
ya herkez aynı olcak degıl ya... sende yaparsın bızde sımdı bı rehavet var bole ewlılıgın verdıgı zamanla degısr ınsallh:)hem senn bısı yapmana gerek yok dogal halın guzel
ay bnde bademcıklerımı aldrmak ıstıyorum arastırıodm hazr anestezı lamısken burnumuda yaptrım dıorm ofay çok teşekkür ederimm canımo senin bakışının güzelliği hem sende çok güzelsin wallahi :26:
sorma çok fena rehavet çöktü yaw
ay bnde bademcıklerımı aldrmak ıstıyorum arastırıodm hazr anestezı lamısken burnumuda yaptrım dıorm of
sısıo faln bıktım artık.burnumada kavıs olsn dıormay niye aldırıyosunki ben iyi olmadığını biliyorum :44: bide ne varki burnunda gayet normal :44:
selm herkes nerde yahuselam kızlar nasılsınız
afıyet olsunterra salınmaya gitti kesin halada gelemedi hatun
bende yemek yedim ama sanırsam fazla kaçırdım
afıyet olsun
saol cnm
bugünde hiç çalışasım yok tatil moduna girdim ben
ewet bu hafta bı tuhaf bıkkın bı sey oluyor ınsnsaol cnm
bugünde hiç çalışasım yok tatil moduna girdim ben
selam kızlar nasılsınız
terra salınmaya gitti kesin halada gelemedi hatun
bende yemek yedim ama sanırsam fazla kaçırdım
kocanla aynı yerdemısnz sız nasıl salınıosn kı zaten bak sormamısn kac zamandriyiyiz ablacım sen nasılsın?
sizi dinledim ve salınmadım
iyiyiz ablacım sen nasılsın?
sizi dinledim ve salınmadım
kocanla aynı yerdemısnz sız nasıl salınıosn kı zaten bak sormamısn kac zamandr
özlesin salınmalarını gı