- 19 Şubat 2009
- 2.729
- 9
- 40
ben iyiyim derin kötü
gece yne kustu.büyük abdest tahlili için evde yapmasını bekliyo k.validem yapsn gtrp vercek bende 2,30 3 gbi cıkcam gtrcem dra.getrn dedi sonuçlarla beraber
geçmiş olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iyiyim derin kötü
gece yne kustu.büyük abdest tahlili için evde yapmasını bekliyo k.validem yapsn gtrp vercek bende 2,30 3 gbi cıkcam gtrcem dra.getrn dedi sonuçlarla beraber
gecmıs olsun bebegım benmben iyiyim derin kötü
ben olsaydım yerinde eşime biraz duygu sömürüsü yapardım .. ogluşumuz ve beni yılbası gecesi yanlız mı bırakacaksın askım sensiz yeni yıla girmek istemiyorum eminim ki oglumuz da istemiyordur falan derim bi de masum bakışla cözülebilir bence.. her ne yapasan basarılar dilerim simdiden umarım istediğin sonucu alırsın ..
geçmiş olsun cnm
asurecı guzel sendemı hastasın yoksageçmiş olsun derinin annesi çocuk mikrop kapmıştır kesin hastalanmadan önce dışarda bişey yemiş miydinizz :44:
geçen kız bizde eşimle dışarda bi köfteciye gitmiştik önce eşim sonra ben ay mideyi ve motoru bozmuştuk ve günlerce bişey yiyemedim kendime gelemedim ya mikrop aldık yada zehirlendik öyle bişey olabilir mi :44:
geçmiş olsun derinin annesi çocuk mikrop kapmıştır kesin hastalanmadan önce dışarda bişey yemiş miydinizz :44:
geçen kız bizde eşimle dışarda bi köfteciye gitmiştik önce eşim sonra ben ay mideyi ve motoru bozmuştuk ve günlerce bişey yiyemedim kendime gelemedim ya mikrop aldık yada zehirlendik öyle bişey olabilir mi :44:
gecmıs olsun bebegım benm
bu hafta da geçiverse hemencik. haftasonu gelse yılbaşını kutlasak
ay sorma cıldrdılarben dün ve bu sabah grip olcak gibiydim şuan fena değilim anacım
sen nasılsın kı orda kadınların hışmına uğramışın
ay sorma cıldrdılar
heh bnde boyle dedım ıste. ıttı benı ıgrendım yanı yazısından. bıde adam yalan soleyıp dsrı cıkıomus aldatıo olabılır dedım ona bozldu sanırım.
bana kadının yazdıkları çok tuhaf geldi yani yazış tarzı ... itti beni yani böyle konulara o yüzden yorum yapmamaya çalışıyorum ne olursa olsun ben kocama seni aldatırım diyemem hiç bir insana yakışmaz heleki kadınada yakışmaz bence düşüncesi bile iğrenç senin yeni doğmuş bi yawrun var annesin nasıl düşünür nasıl konuşur insanlar anlamıyorum ... hem öyle erkekler her zaman şapur şupur ilgili olmuyolarki dürtüceksin uyuyosa uyandıracaksın ne bileyim dikkatlerini çekmek zor olmasa gerek diye düşünüyorum çünkü onların bizden daha hassas ve reddedemedikleri tek şey var onuda eğer adamın bi hastalığı yoksa istemeyecek bi erkek yoktur istetmek bizim elimizde bence :44:
heh bnde boyle dedım ıste. ıttı benı ıgrendım yanı yazısından. bıde adam yalan soleyıp dsrı cıkıomus aldatıo olabılır dedım ona bozldu sanırım.
bögh cınsellıkten sogudumlohusa herhalde hassas döneminde ama benimde aklıma o geldi allah korusun yaa... bende iğrendim yani...hani bari deki işte cinsel olarak yada bişeler de habire mevişmedi mevişti töbe yaa kız bacım çikolata ye iyi gelir kıyamam :44: