" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

walla benim üç ablam var bekarken,onlar evli tabii doğum yaptıktan sonra bakıyodum bakımsızlar mı hemen çekiyodum kenara tek tek saçlarını boyuyodum ama söylene söylene tarağı kafalarına yapıştırıyodum sonra alıp kuaföre götürüyodum sonra alışverişe sonra evde hergün kil maskesi yapıyodum bitanesi sayemde saç düzleştirici sahibi oldu :KK1: sonra yemek yerken yedirmiyodum şişmansınız diye :KK1:

hala bile budu mikrop ne güzel maske yapıyodun gelsende yapsan keske diyolar :KK1:

bende maşa aldım hala kullanmadım rahat iki ay oldu terzi kendi söküğünü dikemezmişya :KK53:
ya herkez aynı olcak degıl ya... sende yaparsın bızde sımdı bı rehavet var bole ewlılıgın verdıgı zamanla degısr ınsallh:)hem senn bısı yapmana gerek yok dogal halın guzel:KK54:

ya herkez aynı olcak degıl ya... sende yaparsın bızde sımdı bı rehavet var bole ewlılıgın verdıgı zamanla degısr ınsallh:)hem senn bısı yapmana gerek yok dogal halın guzel:KK54:

ay çok teşekkür ederimm canım :KK17: :KK54: o senin bakışının güzelliği :KK17: hem sende çok güzelsin wallahi :26:

sorma çok fena rehavet çöktü yaw :KK31:

terra salınmaya gitti kesin halada gelemedi hatun

bende yemek yedim ama sanırsam fazla kaçırdım

X