- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
ç suyu olmadan temzlık olmaz. bnde sendenım of mıs kokar o can kokar evlat kokarkesinlikle iyi hissediyo...ama ben fazla abartıyom ya şu ç.suyu işini..
yap anam yap..bütün aşure paketlerinide yok et..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ç suyu olmadan temzlık olmaz. bnde sendenım of mıs kokar o can kokar evlat kokarkesinlikle iyi hissediyo...ama ben fazla abartıyom ya şu ç.suyu işini..
yap anam yap..bütün aşure paketlerinide yok et..
derinin annesi sizede çok geçmiş olsun canım
gwcmıs olsn noldu sız bısıden mıkrop kaptınız galba kız sudan olabılır bakçok tşk ederim sağolun
ç suyu olmadan temzlık olmaz. bnde sendenım of mıs kokar o can kokar evlat kokar
gwcmıs olsn noldu sız bısıden mıkrop kaptınız galba kız sudan olabılır bak
koksun koksun mıs mıs temızlık kokusu. ya bnde bı ewı toplamadam halaevlat kokoro can kokoro heeeeeeeeeeeeeeee
sen benden daha bağımlıymışsın bacım
kokmayanı yok mu?:44:
çok tşk ederim sağolun
canım ya sen bu ara durgunsun gibi geliyor bana...
koksun koksun mıs mıs temızlık kokusu. ya bnde bı ewı toplamadam hala
ayy elim ayağım tutmuyo kızlar basyılcak gbi oluyrm yaa(
geçmiş olsun canım ya.....banada bazen olur,elim ayağım salınır çok fena...ama benimki öyle üşütmeden falan değil
regl dönemimde çok zahmet çekerim..
bu midem mahvetti beni yaa
benimde midemde bir tuhaflık var....hiç birşey yiyesim yok..
Karnımda çok şiş..
Anam toptan gidicimiyiz ne...
ayy valla hiç blmyrm
ctesi pazar ağzıma doğru dürüst bişi sokmadım yedgm gdyo simdide ymk yedm yne gtti elm ayağım titriyoo yaaa
fena üşütmüşün yada mikrop almışın cnm...izin alıp evde dinlensen
hayırdır kızlar bi durgunluk var yine, her yer ç suyu kokuyor, ellerimde, hiçte sevmem bu kokuyu beni çarpıyor, napıyonuz bakıyım
çil yavrusu gibi dağıldı herkescikler...
herkes işe güce daldı, makineyi boşaltcam yemek yapacam oy oy çok işim var
şu makinayı yerleştirmesi çok keyiflide, boşaltması can sıkıcı