- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
o daha uyanmazBu kızancıklar nereye kayboldu beyaaa??budu da yok bu sabah haberiniz var mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o daha uyanmazBu kızancıklar nereye kayboldu beyaaa??budu da yok bu sabah haberiniz var mı??
valla sıldım eklerım yıne ıstersentünaydın kızzlaaar ben geldiiim
sanki birileri resim koycaktı akşama çekilip nooldu acabaa dedum bi bakayım
7511 sen albüm mü ekledin bakayım sildin mi du :44:
ekledım bak bakalım hadı sılıom hemen sonraekleeeeeeeee istiyooom :26:
saol bebegım demeyın ole sızın guzellıgınız o. allah hepımızın mutlulugunu daım etsın ınsallh...anaam baktım maşallah ne güzel hatunmuşsun sen allah mutluluğunuzu bozmasın
bugn herkez pek suskun:102:yok yok öyle vallahii maşallaahh
hanii başka resim koyan ses çıkmıyoo hani göreliim dün bir hava mava hanii süzülme saati geldi birazdan arazi olcan dimi
bugn herkez pek suskun:102:
kıyamam yanına püskiv faln almıomusn bn calısırken beslenme cekmecem vardı meyveler püskuutler cıkıletalar olurdukarnım acıktııı:)ondan cıkmıo sesim benim ama diğerlerini bilmem
kıyamam yanına püskiv faln almıomusn bn calısırken beslenme cekmecem vardı meyveler püskuutler cıkıletalar olurdu
yılbası ıce yaklastı ya tam yol ileriaçtım izliyorum evet pazar günleri kaçırmıyoruz kocamla güzel en azından dert gam yok :44:
terra süzülmeye gitti bugün gün boyu da süzülcek galiba
yılbası ıce yaklastı ya tam yol ileri
nerden anladın kız kokusundanhe yaw az kaldı 2012 geliyo ay az önce balkonumu yıkıyodum anacım vallahi biri aşure yapıyo nasıl kokuyoduu
hamile değilim