Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
albüm yaptım kızımmmmmmmmmm. ben kocam ve duru bak bi hemmen. hadi bakem..
ben olsam göndermem sabah kahvaltıda müsil ilacı at çayına çıkamasın evden
ay o kokuyu cekcegıne gonder bncesağol cnm..herkez müssil konusunda hem fikir sanırım
aaaaaay çıldırızaaaaaam albüm nerdeeeeee
sağol cnm..herkez müssil konusunda hem fikir sanırım
ay o kokuyu cekcegıne gonder bnce
helal olsun kız sana kızında ne seker yemelık tam bndemı yapsam ozendım mmı ne:18::18:lennnn sen gördün mailemi demi. bide terra ya göstersen. avatar resmimi bilem deniştirdim farkettin mi gıııııııı
ülenn avrat 7511 görüp, yorumlar bilem yapıyo sen nasıl görmüyon anamadımmmmmmm ki
en temiz yöntem cnm gönderme sakın o keyfine bakçak sen ende yicen bitircen kendini
helal olsun kız sana kızında ne seker yemelık tam bndemı yapsam ozendım mmı ne:18::18:
helal olsun kız sana kızında ne seker yemelık tam bndemı yapsam ozendım mmı ne:18::18:
bılıyorsun bu ara zor kuru sıkı bıle yokara hemen kocanı................
bılıyorsun bu ara zor kuru sıkı bıle yok
ehehe cıgaramı ıctım rahatladım yaaw ohhahahahahaaayyyyy ilahi 7511
ehehe cıgaramı ıctım rahatladım yaaw oh
ındım valla sıkıldım allahtan market tam altta cok yurumedım gokdelen deıl lan yuksek bı bına 27 katlı19 kat asağı mı indin
nerde oturuosun kızm sen gökdelende falan mı?
ındım valla sıkıldım allahtan market tam altta cok yurumedım gokdelen deıl lan yuksek bı bına 27 katlı
anadolu yakasındayım kız bn sen bılmezsın buraları bnde bılmıorm zaten hala alısamadımnerde bu 27 katlı bina???
anadolu yakasındayım kız bn sen bılmezsın buraları bnde bılmıorm zaten hala alısamadım