" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

[video=youtube_share;izrcmHe6OFM]http://youtu.be/izrcmHe6OFM[/video] Bu bendeeeeen tarakotayaa annam iz varız anlat sen anlata dur ebn bi evi toparlayım döncem san öpüyorum :)

ah kıyamam sana o zaman sana love story yı armagan edıyorum onu kesın bılıyorsundur ıcınden soyle kndı hoparlorun ol..lalalalala:KK24:

laaaalaalaaaaaaaaa laaalaalalalalaa:KK24:

moralini bozma senn. maske alıp yollayım mı saan belki moralini düzeltirin. ne iş yapıyonuz siz.

sürücü kursunda çalışıyorum büro işleri..
ne maskesi alacaan gıı:KK53:

kız uzulme fanı ısler bunlar noldu bısımı dedı patronun:KK47::KK47:

büyük patronum hiiç bişicik demedi
küçük olan ..dedi bayağ bişi..o pc bizim için çok önemli,ona birşey olursa mahfoluruz,kurcalamayın,kart mart takmayın:KK14:

[video=youtube_share;izrcmHe6OFM]http://youtu.be/izrcmHe6OFM[/video] Bu bendeeeeen tarakotayaa annam iz varız anlat sen anlata dur ebn bi evi toparlayım döncem san öpüyorum :)

topla anaam toplaaa..ahh evcezimde olaydım toplar dururdum..
ellerin işini yapmaktan..:KK14:

laaaalaalaaaaaaaaa laaalaalalalalaa:KK24:

sürücü kursunda çalışıyorum büro işleri..
ne maskesi alacaan gıı:KK53:

büyük patronum hiiç bişicik demedi
küçük olan ..dedi bayağ bişi..o pc bizim için çok önemli,ona birşey olursa mahfoluruz,kurcalamayın,kart mart takmayın:KK14:

topla anaam toplaaa..ahh evcezimde olaydım toplar dururdum..
ellerin işini yapmaktan..:KK14:

sunlar yuznden bnde calısmk ıstemıyom valla sacma sapan trıplerdeler:KK4:

sanki ben isteyerek kaçırdım

küçücük kart kayıverdi elimdem, giriverdi kasaya....:KK17::KK17::KK17:
anlamaz onlar
ben varda cok pahalı bı bılgısayrda calısodm yanı normal pc lerden 10 tane alısın onun parasyla tasarım yaptgm ıcın bıde ıyı bı markada calısıodm en son klavseyını ıslak ıslak sıldım calısmamaya basladı sonra patrona maıl attım parası neyse verırım ama calısmıoya getrdım bısı dememıstı ahah bızım orda hersey maılle halloluyodu
sabah bı acıodk maılımızı adam gece maıl atmıs senden memnun deılım falan dıe
gercı ben cıkacam dedgımde bı keresınde ozrler dıleyıp yalvarmıstı s....siz..neyse bu anımıda nıye paylastysam

anlamaz onlar
ben varda cok pahalı bı bılgısayrda calısodm yanı normal pc lerden 10 tane alısın onun parasyla tasarım yaptgm ıcın bıde ıyı bı markada calısıodm en son klavseyını ıslak ıslak sıldım calısmamaya basladı sonra patrona maıl attım parası neyse verırım ama calısmıoya getrdım bısı dememıstı ahah bızım orda hersey maılle halloluyodu
sabah bı acıodk maılımızı adam gece maıl atmıs senden memnun deılım falan dıe
gercı ben cıkacam dedgımde bı keresınde ozrler dıleyıp yalvarmıstı s....siz..neyse bu anımıda nıye paylastysam

bilmem niye paylaştın kızz...paylaşımcı kızsın vesselammm eee ne demişler hayat paylaşınca güzel lalalallalalalaaaaaaaaaa:))))

X