- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
Pink Floyd Hey You - YouTube
buyrun size bu havaya uygun super bı parça (eskı rockcılardan kim kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pink Floyd Hey You - YouTube
ah kıyamam sana o zaman sana love story yı armagan edıyorum onu kesın bılıyorsundur ıcınden soyle kndı hoparlorun ol..lalalalalabenim hopörlerim de yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nedir bu başıma gelenler bugün..
çok moralmancıklarım bozukk
kız uzulme fanı ısler bunlar noldu bısımı dedı patronunçok moralmancıklarım bozukk
kız uzulme fanı ısler bunlar noldu bısımı dedı patronun
ne bılım bısıden konusysnz bnde anlamıyrm yazmıorm kızSen nerdesin bakayım hiç topiğimizede gelmiyosun
ne bılım bısıden konusysnz bnde anlamıyrm yazmıorm kız
topıkten adam kacırıyorlar ımdaat
kem kum ee sey nıe furuonkıÖle arada bir girersen anlamazsın tabe...
ah kıyamam sana o zaman sana love story yı armagan edıyorum onu kesın bılıyorsundur ıcınden soyle kndı hoparlorun ol..lalalalala
moralini bozma senn. maske alıp yollayım mı saan belki moralini düzeltirin. ne iş yapıyonuz siz.
kız uzulme fanı ısler bunlar noldu bısımı dedı patronun
[video=youtube_share;izrcmHe6OFM]http://youtu.be/izrcmHe6OFM[/video] Bu bendeeeeen tarakotayaa annam iz varız anlat sen anlata dur ebn bi evi toparlayım döncem san öpüyorum :)
laaaalaalaaaaaaaaa laaalaalalalalaa
sürücü kursunda çalışıyorum büro işleri..
ne maskesi alacaan gıı
büyük patronum hiiç bişicik demedi
küçük olan ..dedi bayağ bişi..o pc bizim için çok önemli,ona birşey olursa mahfoluruz,kurcalamayın,kart mart takmayın
topla anaam toplaaa..ahh evcezimde olaydım toplar dururdum..
ellerin işini yapmaktan..
ne bılım bısıden konusysnz bnde anlamıyrm yazmıorm kız
topıkten adam kacırıyorlar ımdaat
sunlar yuznden bnde calısmk ıstemıyom valla sacma sapan trıplerdeler
sunlar yuznden bnde calısmk ıstemıyom valla sacma sapan trıplerdeler
b n zaten calısmıormkı ulen bana noluyo zuhahahbenim bi patronum var görmeyin evlerden ırak sizinkileri baş üstünde taşıyın siz
anlamaz onlarsanki ben isteyerek kaçırdım
küçücük kart kayıverdi elimdem, giriverdi kasaya....
anlamaz onlar
ben varda cok pahalı bı bılgısayrda calısodm yanı normal pc lerden 10 tane alısın onun parasyla tasarım yaptgm ıcın bıde ıyı bı markada calısıodm en son klavseyını ıslak ıslak sıldım calısmamaya basladı sonra patrona maıl attım parası neyse verırım ama calısmıoya getrdım bısı dememıstı ahah bızım orda hersey maılle halloluyodu
sabah bı acıodk maılımızı adam gece maıl atmıs senden memnun deılım falan dıe
gercı ben cıkacam dedgımde bı keresınde ozrler dıleyıp yalvarmıstı s....siz..neyse bu anımıda nıye paylastysam
hepsı aynı demek ıstedım sanırımbilmem niye paylaştın kızz...paylaşımcı kızsın vesselammm eee ne demişler hayat paylaşınca güzel lalalallalalalaaaaaaaaaa:))))