buyuk oldugu ıcın olabılır sayet oleyse paıntte acın resmı sonra usttekı cubuk var ya dosya resım falan yazıo oradakı resım kısmına tıklayın sonra resmı uzat eg e tıkla orda cıkan 100 100 olculerı 50 50 falan yap bebegım kuculurgııızzzzzzzzzz resimleri yükleymeiyozz. bilgin var mı.
buyuk oldugu ıcın olabılır sayet oleyse paıntte acın resmı sonra usttekı cubuk var ya dosya resım falan yazıo oradakı resım kısmına tıklayın sonra resmı uzat eg e tıkla orda cıkan 100 100 olculerı 50 50 falan yap bebegım kuculur
paınt bı program bebegım tum pc lerde vardr. resme sag tıkla bırlıkte aca gel orda paint yazıopaint diye bişey yazmıyor burda. o dediklerini ben yapamıyom. nerden yapcaz bu dediklerini
olmmmmmmuorrrrrr
paınt bı program bebegım tum pc lerde vardr. resme sag tıkla bırlıkte aca gel orda paint yazıo
olmoorrrrrrrr hata veriyor. Dediğini yptım yine hata vereiyor.
beceriksizlerrrrrrr:))))))))
o zaman hatanın nedenı buyukluk deıılbacımolmoorrrrrrrr hata veriyor. dediğini yptım yine hata vereiyor.
sen sarı kafaları çıkarama. bize beceriksiz de. sen anlat da yapalım hadi.
7511 sağol yüce gadınımmmmmmm
rıca ederım her zaman pc sorunlarınızı cozerım:18: kız sen bnm bı arkadasıma bnzıosn ama o olamazsın bekar kız cokta guzeldır sende hos gorunuyosn gorebıldgm kadar7511 sağol yüce gadınımmmmmmm
o zaman hatanın nedenı buyukluk deıılbacım
rıca ederım her zaman pc sorunlarınızı cozerım:18: kız sen bnm bı arkadasıma bnzıosn ama o olamazsın bekar kız cokta guzeldır sende hos gorunuyosn gorebıldgm kadaroglunda ne tatlı kız sarısınmı yoksam yerım
rıca ederım her zaman pc sorunlarınızı cozerım:18: kız sen bnm bı arkadasıma bnzıosn ama o olamazsın bekar kız cokta guzeldır sende hos gorunuyosn gorebıldgm kadaroglunda ne tatlı kız sarısınmı yoksam yerım
sarışın oğluşummm
bırı bana sıgara yollayabılırmı lutfen bı sıgara ıcın 19 kat asamı ıncem sımdı ulen of
bırı bana sıgara yollayabılırmı lutfen bı sıgara ıcın 19 kat asamı ıncem sımdı ulen of