sorma kıs hasta valla kuzucummmm:)
çok geçmiş olsun cnm ya üzüldm valla benm çok zoruma gidiyo çalşrken oğlumn hasta olması o yüzden çalışan annelerin çocukları hasta olunca daha çok üzülyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma kıs hasta valla kuzucummmm:)
yaa evet sorma profilimde var benim bakabilirsin,valla hiç bişi yapmadım kusmuk temizledim:::))))
çok geçmiş olsun cnm ya üzüldm valla benm çok zoruma gidiyo çalşrken oğlumn hasta olması o yüzden çalışan annelerin çocukları hasta olunca daha çok üzülyrm
ayy aynı ben... halım 1 yılda 10 yıllık gibi oldu silip, yıkatmaktan. napalım bacım yapacak bişey yok. gııızzz resim nasıl yükleniyo ki.
napalım canım yaa allah daha büyük hastalık vermesin
tam adamına sordun bacım bende beceremiom zatii:)
üleeeeeeennnnnnnnnn hakkatten bebk gibisin yavrummmmmmm. yanındaki de kocan galiba sanurumm. yakışmuşsunuz bacım. allah başa kadar devam ettirsin..
mersi canımm mersiii allah kimsenin ağız tadını bozmasınn inşallah
aminnnnnnn. hala soruma cavep vermedin. yardım etsene leennnnnnn. bende kendimi göstertmek istiyom. neden engel oluyon gııııııııııı
profiline girince albüm ekle var yha ordan oluomuş ama ben ekleyemetim işte
o yüzdende avatar resmimi değiştirdim öle oluyo sende avatarına koy ordan görellim
yapaıyom yapıyom. hata veriyor diyo. anlamadım ki
hata veriyor sürekli anna mıyom ki.canım olmuyo bende yükleyemiyom...
foto büyük sanırım ondan olmuyoo..
napcez gız duru...
gunaydın kızlar
naber bebegım nasılsn bu arada derın cok seker bakıo ehehe masallahgünaydınnnnnnnnnnnnn:)
gunaydın kızlar
naber bebegım nasılsn bu arada derın cok seker bakıo ehehe masallah
ehehe evet cuma gunu calosırken en sewdgım2. gundu )İiii be nasıl olalım işte yine bir cumaaa günü heheeyyyy :)))
naber bebegım nasılsn bu arada derın cok seker bakıo ehehe masallah