canım benim hiç bir sorun çözümsüz değil biraz kafanı dinlemek için bişeyler yapmalısı bence nebilim öyle temelli annelerin yanına gitme ama işte şunu yapabilirsin bir iki gün nebilim eşin sanki seyahate gitmişde evde tek kalmıyım die geldim falan de ailene aranızdaki problemleri söyleme bu ara sakin kafayla bi düşün ölç tart
yada nebilim bi piskologla falan görüşsen belki yardımı olur. sorun nedir nasıldır bilmediğim için şuan çok fazla bişey söyleyemiyorum sana neyin doğru olacağını senin için söyleyemiyorum.
ama sen şunu benden daha iyi bilirsinki yuva kurmak dağıtmak kadar kolay değil. çok mücadele ettiğini biliyorum ama iyice üşünmeden en azından biraz kafanı toparlamadan bi karar verme allah ım yanında olsun sıkıntılarından kurtarsın seni hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canımm.
sorun aslinda hem cok basit hem cok büyük....
sacma sapan seyler sorun oluyor hayatimizda...carsamba aksami tartistik biraz....
daha dogrusu söyle oldu...simdi kaynanamin gelip gelmeyecegi belirsizdi...esim durmadan babasini arayip illa gelsin diye israr ediyor her telefonda...büyük kaynim suan gelmesin sonra gelsin diyor burada babasini doktor kontrölüyle ilgilenecegi icin...tabi bizimki abisine sinirlendi...getirmedigi icin bana fikrimi sordu bende bana göre yanlis davrandigini önce abisiyle konusmasinin gerektigini...babasini arayip durmadan illa hanimin da gelsin diyerek abisini zor durumda biraktigini söyledim....sanki abin istemiyormus gibi gösteriyorsun dedim...bizimki bana patladi vay efendim herseye muhalefet oluyormusum hic arkasinda durmuyormusum....sacam sapan bi tartisma yani....
(durum biraz karisik ama umarim anlarsin)
ama birikinitisi fazla ve baska seyler tabi....
bana bi sürü hakaret saydi yine...esimin en kötü huyu hakaret ve küfür etmesi...bu beni mahvediyor....
dayanamiyorum o beynimde bütün ipler kopuyor...
yalvariyorum resmen adama bana hakaret etme diye olmuyor tartisiyorum yine kötü yani sonuc degismiyor...
ben o aksam kendimi kaybettim ve sinir krizi gecirdim...bana .... git demesiyle.....
sonra bi ara kücük eltimin annesi aradi ve borc para istedi dün aksama kadar sesimi cikarmadim kendi haline biraktim ne yapacak acaba diye...o konuyu acmadi...bu sefer ben ne yapmayi düsündügünü sordum vermek istedigini söyledi....bende taraftar olmadigimi söyledim....yardim etmeyi sevdigini iddia etti...bende elalem icin faiz ödemekten biktigimi madem söyledim...git bi ac doyur yanmam dedim...basladi onlar benim ailem(yengesinin annesi ailesi oluyor) veririm diye...
arabadaydik bana köpek diye bagira bagira gaza basti kendini kaybetti...vs vs....