- 21 Mart 2012
- 351
- 0
yazdim aslinda ama sanirim dün sitede bi sorun vardi...baska topiklerde de yazilar silinmis
evet slinmiş hepsi neyse ee ne var ne yok napıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdim aslinda ama sanirim dün sitede bi sorun vardi...baska topiklerde de yazilar silinmis
evet slinmiş hepsi neyse ee ne var ne yok napıyosun
slmm kızlar nasılsınız
slmmm kızlaarr nerdesiniz
günaydoonnnn
ya görünce birden bende afalladım göz bebeklerim büyüdü..sonra dedim kız terra bu avatar senin ama aslında sende başka yerden aldın dedim öle öle kabullendim:26:aa o terramın avatarı deilmiydi :26: ben sardunyamı terram sanmıştım :44:sardunya oysa terram nerde :44: eğer sardunya terramsa o zaman bizim terra sandığımız kimdi:44:kafam karıştı bayaa
kizlaaarrrrrrrrr toplanin artik suraya....nerdesiniz yahuuuu?
slmm kızlar nasılsınız
bişi sorcam bacılarım yaa duş alırken az önce yanlışlıkla burnumdan su kaçtı içeriye yuttum gibi oldu anlayamadım bişey olur mu yaa bilerek yapmamıştım gitti mi urucum :26:
terracığım merhaba... sizde de merhaba kızlarrrr :)))))
bişi sorcam bacılarım yaa duş alırken az önce yanlışlıkla burnumdan su kaçtı içeriye yuttum gibi oldu anlayamadım bişey olur mu yaa bilerek yapmamıştım gitti mi urucum :26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu ne yaaa kimse gelmiyo gitmiyo yalan oldu topik
ben ev arıyorum kızlar arıyorum tarıyorum güzel ollsun temiz olsun kesemize uygun olsun die yana döne arıyorum. tamm buluyorum gidiyorum tutulmuş sonra totişime baka baka geri dönüyorum yoq bulamıyorum kafam karışık allak bulllak napcamı bilemiyorum
okadar çok eve baktım ki hangi ev hangi evdi hangi ev hangi evin içinde bilemiyorum
durumum bu kızlar sizler neler yapıyosunuz buraların böle kalmasını hiç yakıştıramadım size
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu ne yaaa kimse gelmiyo gitmiyo yalan oldu topik
ben ev arıyorum kızlar arıyorum tarıyorum güzel ollsun temiz olsun kesemize uygun olsun die yana döne arıyorum. tamm buluyorum gidiyorum tutulmuş sonra totişime baka baka geri dönüyorum yoq bulamıyorum kafam karışık allak bulllak napcamı bilemiyorum
okadar çok eve baktım ki hangi ev hangi evdi hangi ev hangi evin içinde bilemiyorum
durumum bu kızlar sizler neler yapıyosunuz buraların böle kalmasını hiç yakıştıramadım size