" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
::: (\_(\ …*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*
*: (=’ :&#8217:KK66: :::::::: —-günaydın—- ::::::::::
•.. (,(&#8221:KK66:(&#8221:KK66:¤…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*
¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸
ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ

aa o terramın avatarı deilmiydi :26: ben sardunyamı terram sanmıştım :44:sardunya oysa terram nerde :44: eğer sardunya terramsa o zaman bizim terra sandığımız kimdi:44:kafam karıştı bayaa :KK30:

slmmm kızlaarr nerdesiniz:KK3:

ahanda geldimmmmmmmmmm:KK23:

GünaydOOOOOONNN :KK24:

aa o terramın avatarı deilmiydi :26: ben sardunyamı terram sanmıştım :44:sardunya oysa terram nerde :44: eğer sardunya terramsa o zaman bizim terra sandığımız kimdi:44:kafam karıştı bayaa :KK30:
ya görünce birden bende afalladım göz bebeklerim büyüdü..sonra dedim kız terra bu avatar senin ama aslında sende başka yerden aldın dedim öle öle kabullendim:26::KK5:

kizlaaarrrrrrrrr toplanin artik suraya....nerdesiniz yahuuuu?

yavru kuşşşşş:KK53:

slmm kızlar nasılsınız

şekerim balımmm :KK16:

bişi sorcam bacılarım yaa duş alırken az önce yanlışlıkla burnumdan su kaçtı içeriye yuttum gibi oldu anlayamadım bişey olur mu yaa bilerek yapmamıştım gitti mi urucum :26: :KK50:

bişi sorcam bacılarım yaa duş alırken az önce yanlışlıkla burnumdan su kaçtı içeriye yuttum gibi oldu anlayamadım bişey olur mu yaa bilerek yapmamıştım gitti mi urucum :26: :KK50:

bence bişey olmaz sonuçta bilerek kasıtlı yapılmış bişey değil haa belki 1 gün kaza orucu olabilir onu daha iyi bilen birine sormak lazım ama sen orucunu bozma sakın :KK34:

yuttuğunu düşünüyosan, 1 gün kaza orucu tut bence de. bozulmadıysa 2 gün sevabın olur, bozulduysa garanti olur :KK66:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bu ne yaaa kimse gelmiyo gitmiyo yalan oldu topik :KK30:

ben ev arıyorum kızlar arıyorum tarıyorum güzel ollsun temiz olsun kesemize uygun olsun die yana döne arıyorum. tamm buluyorum gidiyorum tutulmuş :KK53: sonra totişime baka baka geri dönüyorum yoq bulamıyorum kafam karışık allak bulllak napcamı bilemiyorum :KK5:
okadar çok eve baktım ki hangi ev hangi evdi hangi ev hangi evin içinde bilemiyorum :KK76:

durumum bu kızlar sizler neler yapıyosunuz buraların böle kalmasını hiç yakıştıramadım size:KK20:

ben ev arıyorum kızlar arıyorum tarıyorum güzel ollsun temiz olsun kesemize uygun olsun die yana döne arıyorum. tamm buluyorum gidiyorum tutulmuş :KK53: sonra totişime baka baka geri dönüyorum yoq bulamıyorum kafam karışık allak bulllak napcamı bilemiyorum :KK5:
okadar çok eve baktım ki hangi ev hangi evdi hangi ev hangi evin içinde bilemiyorum :KK76:

durumum bu kızlar sizler neler yapıyosunuz buraların böle kalmasını hiç yakıştıramadım size:KK20:

canımmmm ay ne tatlı telaşlar ya

bulursun merak etme az daha dolaş bakalım:KK1:

düğün ne zaman kııı:KK14:

Bu işler zor işler cnm olcak o kadar artık düğünden sonra bol bol yorgunluk atarsın inş herşey gönlüne göre olur

X