- 21 Mart 2012
- 351
- 0
Size bir konuda fikir danismak istiyorum kizlar….
Esimle bir iyi bir kötü giden evliligimiz var yani tabiki tartismalarda oluyor
Son zamanlarda sIkca cocuk konusu gündeme geliyor…
Esim cok istiyor (bana bazen sirf zamani geldigi icin istiyor gibi gelsede)
Bende zaman zaman istiyorum yani aslinda birazda korkuyorum…
Esimle ilk tartismada cocuk yapma fikrinin yanlis oldugunu düsünüyorum…
Yani tartismalardan cok etkilenen biriyim…
Sizce bu normal mi? cocuk fikrine ne zaman yaklasmaliyim?
lalcim her evlilikte iyi kötü giden şeyler oluyor hep herşey güzel olmuyoki mutlaka tartışmalar oluyor onlar tuzu biberi derler ya sonuçta iki insan herşeyi birlikte paylaşıyor herşeyin güzel olması beklenemez çocuk konusuna gelince de diyorlarya önce anne kendini hazırlamalı diye bence öyle değil hamilelikten önce sen ne kadar istesende kendini hazırlayamazsın insan kendini hamilelik süreci boyunca hazırlıyor bence çünkü onu hissetmeye başladığın andan itibaren oluyor ne oluyorsa ne yapman gerektiği mantıklı düşünerek geliştiriyorsun kendini mesela bi örnek vereyim sana ben kızım doğmadan önce uykuyu çok severdim annem hep derdi sen uyur kalırsın kız ağlar duymazsın aman dikkatli ol şöyle böyle inan doğduktan sonra tık sesine ayaktaydım hala da öyle yani diceğim ona şimdiden kendini hazırlayamazsın istiyorsan bi bebek fazla bekleme derim herşey vaktinde güzel çünkü eşine de hak ver belki o da çok istiyor çocuğu olmasını bunu sana açıkca ifade edemiyor ha şöyle bi durum da var bizim kız olmadan önce tartışmalarımız sen şunu dedin ben şunu yaptım üzerineydi ama şimdi kızın yanında tartışmıyoruz ayrıca buna vakit yok ki tartışmalarımız çok kısa sürüyo çünkü kızın bi hareketi ikimizinde yüzünü güldürmeye yetiyor