" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kız tanıstr belkı sever damadı fıkrı deısır eheh
uzlme ya ıllakı ewlenceksınız sımdı cokkk sorun cıkar hhele bı nısanlanın gor bak nasıl sorunlar cıkıo o yuzden fazla uzatmadan mumkunse 2 3 ay ıcınde evlenın

bende öye yapmayı planlıyorum zaten tatlım yaaa neyse bugün annemle tlfnda konuştum birazdaha olumlu gibi eve gidince şimdi tekrar konuşcaz bakalım hayırlısı ekimde düğün var innşallahhh :KK9:

yawrum ozaman çocukları sana yolladığı zaman geri yolluyosun ben de çarşıya gidiyorum die annene söyle diye işim var diyosun bak bakalım bidaha yapabiliyomu. Ayrıca bigün geldiğinde zile bassın bassın açma çeksin gitsin ama bunu bi kaç kere yap elbet sana dicek geliyorum açmıyosun kapıyı sende deki duşda oluyorum nebilim işim oluyo agda yapıyorum vs sende gelmeden önce ara beni de herzaman müsait olmayabiliyorum de ole dolaylı yoldan anlamayabilir. o söylemeyi biliyo yaaa şimdi çarşının sırasımıymış ben gitcektim die sen kırılmadınmı oda kırılsın insan azıcık düşünceli olur gelemem öyle şeylere valla.

bu gün geldi işte açmadım hemen yandaki arkadaşa gitmiş .hiç anlayış yok ya valla o arkadaşında misafiri vardı bn bile gitmedim çağırdığı halde..dünde misafirim vardı benim arkadaşıma diyomuş işte hiiç arayıpta misafirim geliyo sende gel demiyor diyomuş...bi fırsat bıraksa ..

bütün eltilermi böyle yoksa sadece bndekimi anlamadım..yada bn abartıyomuyumnormal şeylermi anlamadım gitti bn yalnız kalmayıseviyorum oysa gezmeyi..birde çok muhabbet tez ayrılık arada mesafe olsun istiyorum acaba çok şeymi istiyorum sizce..

bende öye yapmayı planlıyorum zaten tatlım yaaa neyse bugün annemle tlfnda konuştum birazdaha olumlu gibi eve gidince şimdi tekrar konuşcaz bakalım hayırlısı ekimde düğün var innşallahhh :KK9:

canim hakkinda hayirlisi olsun...sevgilinde cok romantikmis gercekten....

Allah simdiden mesut etsin....

bütün eltilermi böyle yoksa sadece bndekimi anlamadım..yada bn abartıyomuyumnormal şeylermi anlamadım gitti bn yalnız kalmayıseviyorum oysa gezmeyi..birde çok muhabbet tez ayrılık arada mesafe olsun istiyorum acaba çok şeymi istiyorum sizce..

cnm valla herkesin eltisini bilmem ama benm eltim böyle değil allaha şükür iyi anlaşıyoruz şimdilik:nazar: allahım sana sabır versin ne diyim dediklerimizi uygulayınca bakalım napacak devam edecek mi hala ben onu merak ediyorum:KK19:

Son düzenleme:
cnm valla herkesin eltisini bilmem ama benm eltim böyle değil allaha şükür iyi anlaşıyoruz şimdilik:nazar: allahım sana sabır versin ne diyim dediklerimizi uygulayınca bakalım napacak devam edecek mi hala ben onu merak ediyorum:KK19:

valla bnde merak ediyorum ama okullar kapanıyo 3 ay rahatım kendisi tatil günlerinde kaynanamın yanına gidiyor köye..aslında iyi birisi kötü diyemem ama işine nasıl geliyosa öyle hareket ediyo..
işin kötü tarafı hamile 2 aylık doğum yapacağı zamana kadar çocukları yollar yine doğumundada bn bakarım..

bu arada biz tanışmışmıydık bn meryem memnun oldum kastamonuluyum siz nerelisiniz.

yok cnm konuya direk dalınca tanışmadık bende hatice memnun oldum afyonluyum bende

bende memnun oldum canım..bundan sonra görüşürüz inş.burdan.
he akşam benim elti gene geldi ..kızının başka bir ilçeye okul gezisi varmış.akşammış c.tesi günü..zile bastı nasıl akıl ettiyse artık gelip söylemeyi kızı bırakacam dedi.bnde dedim bixde köye gidecez evde değilim dedim..burda oturan bi akraba var onlara bırakayım o zaman dedi..birde diyorki nasıl olsa sen biyere gitmessin dedim diyo..sanki bn her dkka evde oturacam o çocukları bırakacak diye..

bende memnun oldum canım..bundan sonra görüşürüz inş.burdan.
he akşam benim elti gene geldi ..kızının başka bir ilçeye okul gezisi varmış.akşammış c.tesi günü..zile bastı nasıl akıl ettiyse artık gelip söylemeyi kızı bırakacam dedi.bnde dedim bixde köye gidecez evde değilim dedim..burda oturan bi akraba var onlara bırakayım o zaman dedi..birde diyorki nasıl olsa sen biyere gitmessin dedim diyo..sanki bn her dkka evde oturacam o çocukları bırakacak diye..

valla dur bakalım demekki sen dedikçe düzelme olcak herhalde hadi hayırlısı bakalım:KK34:

Size bir konuda fikir danismak istiyorum kizlar….

Esimle bir iyi bir kötü giden evliligimiz var yani tabiki tartismalarda oluyor

Son zamanlarda sIkca cocuk konusu gündeme geliyor…

Esim cok istiyor (bana bazen sirf zamani geldigi icin istiyor gibi gelsede)

Bende zaman zaman istiyorum yani aslinda birazda korkuyorum…

Esimle ilk tartismada cocuk yapma fikrinin yanlis oldugunu düsünüyorum…

Yani tartismalardan cok etkilenen biriyim…

Sizce bu normal mi? cocuk fikrine ne zaman yaklasmaliyim?

X