allahım kaynanalardan nefret edıomrmaynen cnm bu bizim ilk yilbasimiz dedim bana dioki biz türküz bizimmii bayram tabiki ben bunu bilioyrum kimseyi özenip bayram havasi vermem amma dedimki evde de olsak o gün heryer tatil hicdegilse ise gitmessin basbasa bigün geciririz dedim simdi yine aradi dedim ki ocagin 2sinde araba kursum var yinde die nie erken aldin dedi gec alsaydin dedi ayy askim dedim bi yerlere mi götürcen süpriz mi yapmis benum askim dedim yok bea anneme gideriz dedi yok sen git ben gelmiim madem dedim oda
TAMAM dedi sadece
allahım kaynanalardan nefret edıomrm[/QUOt
ayy ALLAH var niye yalan sölüyüim simdi kaynanami seviom cok iyi gidesimde var ama gitmem oraya gidince esim bi cikio bida gece gelio nasilsa orda bnm aklima cok gelmio misafirden felan onun iicn anlionmu adamin akli cok caliso da bizimkide bos deil tbi
ne kadarlık ewlısın cnmallahım kaynanalardan nefret edıomrm[/QUOt
ayy ALLAH var niye yalan sölüyüim simdi kaynanami seviom cok iyi gidesimde var ama gitmem oraya gidince esim bi cikio bida gece gelio nasilsa orda bnm aklima cok gelmio misafirden felan onun iicn anlionmu adamin akli cok caliso da bizimkide bos deil tbi
ne kadarlık ewlısın cnm
1 yili dolduracaz insallaghh
yenısınızde daha ama:26:1 yili dolduracaz insallaghh
yenısınızde daha ama:26:
ne yönden cnm sen ne kadarlik evlisin
sende koy
gidio falan dedın ya cnm ne bılımne yönden cnm sen ne kadarlik evlisin
herkesı gorduk terra harıç bıde sen:)heytttttttttt ben yokken neler karıştırdınız böle bakiiim.bensiz resimlerinizi koydunu heee. yarın gösteririm size.... cadularrrrrrrr
bu arada ben mayısta ewlndım cvp vermeyı unuttmusum kusura bkmane yönden cnm sen ne kadarlik evlisin
herkesı gorduk terra harıç bıde sen:)
gelmedı kacta glceği bellı olmuyor sendemı yalnzsnsiz ben yokkene palnlar yapın durun bakalım. sen hala niye burdasın bakiiim.. kociş gelmedi mi
gelmedı kacta glceği bellı olmuyor sendemı yalnzsn
ben yalnız değilim teyzesi dünyalar güzeli bir can yoldaşım var. bizimkide gelir birazdan. herkesler gitmiş.bi sen bi ben.tekkeyi bekliyoz...
ylnız derkene koci manasnda dedımdı..kız nasl bısı anne olmak guzelmiben yalnız değilim teyzesi dünyalar güzeli bir can yoldaşım var. bizimkide gelir birazdan. herkesler gitmiş.bi sen bi ben.tekkeyi bekliyoz...
selam idare eder sen nassınslm kızlar nasılsınız bende geldim
selam idare eder sen nassın
ne yapıodn kstrmaca bakımnapim bende 2 gündür giremiyodum foruma koşturmaca falan...
ylnız derkene koci manasnda dedımdı..kız nasl bısı anne olmak guzelmi