" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

nedeng yavrumm. gerçi sen yapma zaten malum ..... yapamıyon ya bu aralar. şimdi hamileyken iyice çıldırırsın sen.
ahaha ben bakamam yahu ondan esımde ıstemıom dedı ama bellı olmaz tabı olursada aldrmam:) ayrıca hamıleyken .....:KK52::KK52:ıstemıomussn arkadasım dedıydı

ahaha ben bakamam yahu ondan esımde ıstemıom dedı ama bellı olmaz tabı olursada aldrmam:) ayrıca hamıleyken .....:KK52::KK52:ıstemıomussn arkadasım dedıydı

arkadaşın seni kandırmış bebişimmm. ben kaçıyommm gııııııııı, geliyor benim ki. duruda durmuyor. artıkım sabah görüşürük.. öpüldün.. mutlu kal.

anaam terra şimdi evde fotoğraf çekinmiştir yarın koyabilirse bana hava atcek ben biliyom süzülcek banada :KK51:

gı 7511 senin koca gelmedi mi anacım daha hala burdasın :44:

gızlaarrrrrrr hepinize günaydın, yine ben geldim erkenden, işe gidenlere bak hala orta da yoklar. derinni annesi kuzu nasıl oldu, umarım iyidir. bende bugün hepinizin resmini görmek istiyom. uyuz ettiniz ben, yawww bensiz birbirinizi görmüşsünüz hımmmm

gızlaarrrrrrr hepinize günaydın, yine ben geldim erkenden, işe gidenlere bak hala orta da yoklar. derinni annesi kuzu nasıl oldu, umarım iyidir. bende bugün hepinizin resmini görmek istiyom. uyuz ettiniz ben, yawww bensiz birbirinizi görmüşsünüz hımmmm

derin dün akşam yne kustu ama sonra acıldı biraz yemek falan yemio hiç:KK43:

canım benim geçer inşallah.benim durum 16 aylık teyzesi. doğduğundan berihep kusar. çok gazlıydı.4,5 ay gaz problemi yaşadım.daha sonra sürekli diş çıkardı. ne yer ne içer, günde 3-4 kez kustunu bilirim hala geçmedi, en son akşam mamasını verdim iki kaşık olduğu gibi çıkardı. 16 aylık ve 9 kilo ve minyon. ne yaparsam yapıyım engelleyemiyorum kusmasını, çok çektim bu konuda. allah beterini saklasın. hergün dua ediyorum. kızıma iştah ver. sıhhat ver diye. inşallah derininde geçer en kısa zamanda. uzun oldu gıııı kusuruma bakma

canım benim geçer inşallah.benim durum 16 aylık teyzesi. doğduğundan berihep kusar. çok gazlıydı.4,5 ay gaz problemi yaşadım.daha sonra sürekli diş çıkardı. ne yer ne içer, günde 3-4 kez kustunu bilirim hala geçmedi, en son akşam mamasını verdim iki kaşık olduğu gibi çıkardı. 16 aylık ve 9 kilo ve minyon. ne yaparsam yapıyım engelleyemiyorum kusmasını, çok çektim bu konuda. allah beterini saklasın. hergün dua ediyorum. kızıma iştah ver. sıhhat ver diye. inşallah derininde geçer en kısa zamanda. uzun oldu gıııı kusuruma bakma:2:

canım benim geçer inşallah.benim durum 16 aylık teyzesi. doğduğundan berihep kusar. çok gazlıydı.4,5 ay gaz problemi yaşadım.daha sonra sürekli diş çıkardı. ne yer ne içer, günde 3-4 kez kustunu bilirim hala geçmedi, en son akşam mamasını verdim iki kaşık olduğu gibi çıkardı. 16 aylık ve 9 kilo ve minyon. ne yaparsam yapıyım engelleyemiyorum kusmasını, çok çektim bu konuda. allah beterini saklasın. hergün dua ediyorum. kızıma iştah ver. sıhhat ver diye. inşallah derininde geçer en kısa zamanda. uzun oldu gıııı kusuruma bakma:2:

canım o benm kzmda da var braz fazla ağlasın anında kusuoo:)ve o hiç gecmiyo:KK43:

X