- 14 Ekim 2011
- 902
- 5
ne yapıodn kstrmaca bakım
dün alışverişe çıktım bugün akşama kadar doktorumdaydım rahatsızlığım varda yaş kaç ewlimisin seninle hiç karşılaşmadım geyikte falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapıodn kstrmaca bakım
bende burdaim benimkide gelir as sonra
hiç düünmüyorm bençoookkkkkkkkk güzelllll anlatamam ki. sen ne zaman düşünüyosun...
gecmış olsn ben 7 ay kadar once ewlndım 87 liyim sendün alışverişe çıktım bugün akşama kadar doktorumdaydım rahatsızlığım varda yaş kaç ewlimisin seninle hiç karşılaşmadım geyikte falan
hiç düünmüyorm ben
ahaha ben bakamam yahu ondan esımde ıstemıom dedı ama bellı olmaz tabı olursada aldrmam:) ayrıca hamıleyken .....ıstemıomussn arkadasım dedıydınedeng yavrumm. gerçi sen yapma zaten malum ..... yapamıyon ya bu aralar. şimdi hamileyken iyice çıldırırsın sen.
ahaha ben bakamam yahu ondan esımde ıstemıom dedı ama bellı olmaz tabı olursada aldrmam:) ayrıca hamıleyken .....ıstemıomussn arkadasım dedıydı
bnde optum senı cok hoscakalarkadaşın seni kandırmış bebişimmm. ben kaçıyommm gııııııııı, geliyor benim ki. duruda durmuyor. artıkım sabah görüşürük.. öpüldün.. mutlu kal.
gızlaarrrrrrr hepinize günaydın, yine ben geldim erkenden, işe gidenlere bak hala orta da yoklar. derinni annesi kuzu nasıl oldu, umarım iyidir. bende bugün hepinizin resmini görmek istiyom. uyuz ettiniz ben, yawww bensiz birbirinizi görmüşsünüz hımmmm
derinin annesigünaydın kız dünür
derin dün akşam yne kustu ama sonra acıldı biraz yemek falan yemio hiç
derin dün akşam yne kustu ama sonra acıldı biraz yemek falan yemio hiç
hahahahaaayyy günaydın şekerim ne haber
canım benim geçer inşallah.benim durum 16 aylık teyzesi. doğduğundan berihep kusar. çok gazlıydı.4,5 ay gaz problemi yaşadım.daha sonra sürekli diş çıkardı. ne yer ne içer, günde 3-4 kez kustunu bilirim hala geçmedi, en son akşam mamasını verdim iki kaşık olduğu gibi çıkardı. 16 aylık ve 9 kilo ve minyon. ne yaparsam yapıyım engelleyemiyorum kusmasını, çok çektim bu konuda. allah beterini saklasın. hergün dua ediyorum. kızıma iştah ver. sıhhat ver diye. inşallah derininde geçer en kısa zamanda. uzun oldu gıııı kusuruma bakma:2:
iyiyim cnm sabah erkenden kalktım süslendm iyice
benm gelin mi hasta yoksa nazar mı değdi aceba pek çıkarma sen kızını dışarı bence
canım o benm kzmda da var braz fazla ağlasın anında kusuoo:)ve o hiç gecmiyo
allah yardım etsin napalım neyse, başka nelr yaptın bacımm dünden beri. dün fotoları çakmışsınız ben yokkene. bende isterem