canım karar senin kararın ama....çok iyi düşün derim..sana karşı nasıl ilgisi , saygısı , alakası
7511 im nerdeee tülaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy nerdesiiiiiiiiinnn
deriiiiin naptın hsonu çabuuk rapor ver resim koycaktın gadıııınnn
ya tabiki anlasmazliklar olmuyor degil oluyor ama isin isine aile girince kopma noktasina geliyor benim ailemden hic cekinmiyor iki kere gitmeme ragmen
git diyor ama bu sefer geri gelemzsin diyor
bi problem olmadiginda ilgili davraniyor ama birde tartisma anlarini duysan agiza alinmayacak hakaretler
sinirle söyledim diyip geciyor beyefendi ama malesef onun dedigi kadar kolay cikmiyor tabi aklimdan
he benim gocemde hala anasının kapısından eve çıkıyo ben ne edem:26:
goydu yaaa
goydu yaaa
günayyydıınlaaaaaaaaarrrrr güzelll hatunlaaaaaaaarrrrrr
terraam bulutum adınıza çoook sevindim bacılarım , lalcim hoşgeldin allah sabırlar versin halbuki biziz kız çocuğu anamızın dizinin dibinde büyüyen ama erkekler ... bi evleniyoruz bakıyoruz ki hala göbek bağları kesilmemiş bi bizim kadar olamıyorlar değil mi ?
bende h.sonu eşim 2 ye kadar çalıştı geldi kahvaltımızı yaptık falan derken akşam dışarı çıktık eve geldik bulutum carrefoura gittik bu soğukta yapılcak bişey yok siz nereye gittiniz ? burda gidilcek yerler var mı öle güzel tavsiye et bana anacım bir ara :44:
olur mu öle seyyy keske yardımcı olabilsek :44:
canım lütfen biz burda hem dertleşiriz hem geyik yaparız...rahat ol sen..
değer mi bu evliliği bitirmeye..
o zaman gözdağı ver..
günayyydıınlaaaaaaaaarrrrr güzelll hatunlaaaaaaaarrrrrr
terraam bulutum adınıza çoook sevindim bacılarım , lalcim hoşgeldin allah sabırlar versin halbuki biziz kız çocuğu anamızın dizinin dibinde büyüyen ama erkekler ... bi evleniyoruz bakıyoruz ki hala göbek bağları kesilmemiş bi bizim kadar olamıyorlar değil mi ?
bende h.sonu eşim 2 ye kadar çalıştı geldi kahvaltımızı yaptık falan derken akşam dışarı çıktık eve geldik bulutum carrefoura gittik bu soğukta yapılcak bişey yok siz nereye gittiniz ? burda gidilcek yerler var mı öle güzel tavsiye et bana anacım bir ara :44:
ben yemeğe çıkacam kızlar az sonra
yeni saçlarımı dyolar baccımm kardeşmde fotolar brazdan gelr okuldan atar bana yollarm bende size ok
yafrummmmm.... pazar gündüz hava güzel olunca k9 çifliğine gidip at bindik sonra botanikte yürüş yaptık. botanik çok güzeldir bak oraya gidin budum
2 kişilik bisikletlerde var orda biniyosun çok eğlenceli oluyo
ordanda çıktıktan sonra sizin evin oralardaki hayvan barınağına gidip köpişleri sevdik...
botanik hangi semtte bacım ay eşime diyim bi arastırsın çok güzzeeel pisikleeett gı bizim buda hayvan barınağı mı var ?hiç haberim yok :26: at bize biner diye korktum :26:
botanik park terminale giderken cnmmm hayvanat bahçeside onun içinde
var tabiii tokilerin orda çok tatlı köpişler var
atlar midilli at kız kısa boylu çok şekerler
slmmm hatunlar nasılsınız keyifler nasıl
ay hiç bilmioduumne güzel
gecem hoşgeldin bacım sana albüm yaptım bakta kaldırcam anacım
nasılsın bu arada haftasonun nasıl geçti
gidin kııı böyle çocuklar gibi eğleniyosun zevkli oluyo
baktımm fıstığım çok güzel kadınsın sen heee eşin yaşamış kı ne yaşamışş
napim bitanem haftasonu ctesi günü temizlik yaptım akşam yiğenimi aldım bize getirdim gece yi onunla beraber geçirdimçok tatlı ya bi gecede hemen alışdım hemen özlemeye başladım valla bugün arıyorum onu kıı :26: pazar günüde saat 3 e kadar evdeydim aşkım çıldırdı bu saate kadar evde ne iş görüyon bi çıkamadın bi günümüz var hafta içi zaten bişe anlamıyorum diye :26: sonra çıktım evden süslendim püslendim yanına gittim öptüm şöle bi aşkım ben geldim dedim fısssssssss die siniri sönüverdi beraber yemek felan yedik bizim beykozun sahili çok güzeldir havayıda güzel gördük sahilde dolaşdık biraz felan 9 da eve geldim işte bu kaaa
bazen kıymetimi bilmiyo işte hıh
yeğenler tatlı oluyo kız alışmışsındır tabeeeeeee
valla deniz havasına bayılırım gecem insana ne iyi gelir çok iyi yapmışsınız....
adamın aklını alıalıver böle arada
kıymet bilmezlerse o onların ayıbı kuşumm bilmezlerse bildiriveririz
şimdiden ipleri sıkı tut gecem kaçmasınnnn
ben kaçırdım geride alamıyom anacım