" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

canım karar senin kararın ama....çok iyi düşün derim..sana karşı nasıl ilgisi , saygısı , alakası

ya tabiki anlasmazliklar olmuyor degil oluyor ama isin isine aile girince kopma noktasina geliyor benim ailemden hic cekinmiyor iki kere gitmeme ragmen

git diyor ama bu sefer geri gelemzsin diyor

bi problem olmadiginda ilgili davraniyor ama birde tartisma anlarini duysan agiza alinmayacak hakaretler

sinirle söyledim diyip geciyor beyefendi ama malesef onun dedigi kadar kolay cikmiyor tabi aklimdan

değer mi bu evliliği bitirmeye..

o zaman gözdağı ver..

he benim gocemde hala anasının kapısından eve çıkıyo ben ne edem:26:

ben,m kayınvalide de pazar sabahı aradı ..... çalışıyomu ? evet dedim ay teselli et üzülmesin diyo ay ne kıymetli oldu evlenince bi de üzülsüüüün çalışcak tabii çalışmayan mı var sin,r oluyom varya onu düşündüğün kadar azcık bana hassas olsan töbee yaa biz ana evladı deilizki

tsk ederim hosbuldum...evet gercekten öyle bizde malesef ki durum biraz farkli esim annesini erken yasta kaybetmis...bizde yenge kiymetli....

olur mu öle seyyy keske yardımcı olabilsek :44:

ilginiz icin tesekkür ederim

canım lütfen biz burda hem dertleşiriz hem geyik yaparız...rahat ol sen..

cok sagol canim

değer mi bu evliliği bitirmeye..

o zaman gözdağı ver..

daha nasil gözdagi verilir ki adam gitmemden cekinmiyor ki bitirmeye hevesli dünden razi

yafrummmmm.... pazar gündüz hava güzel olunca k9 çifliğine gidip at bindik sonra botanikte yürüş yaptık. botanik çok güzeldir bak oraya gidin budum
2 kişilik bisikletlerde var orda biniyosun çok eğlenceli oluyo
ordanda çıktıktan sonra sizin evin oralardaki hayvan barınağına gidip köpişleri sevdik...

ben yemeğe çıkacam kızlar az sonra

salında gel terram

yeni saçlarımı dyolar baccımm kardeşmde fotolar brazdan gelr okuldan atar bana yollarm bende size ok

bekliyoz bacım geç kalma

botanik hangi semtte bacım ay eşime diyim bi arastırsın çok güzzeeel pisikleeett gı bizim buda hayvan barınağı mı var ?hiç haberim yok :26: at bize biner diye korktum :26:

botanik hangi semtte bacım ay eşime diyim bi arastırsın çok güzzeeel pisikleeett gı bizim buda hayvan barınağı mı var ?hiç haberim yok :26: at bize biner diye korktum :26:

botanik park terminale giderken cnmmm hayvanat bahçeside onun içinde
var tabiii tokilerin orda çok tatlı köpişler var
atlar midilli at kız kısa boylu çok şekerler

gecem hoşgeldin bacım sana albüm yaptım bakta kaldırcam anacım
nasılsın bu arada haftasonun nasıl geçti

gidin kııı böyle çocuklar gibi eğleniyosun zevkli oluyo

baktımm fıstığım çok güzel kadınsın sen heee eşin yaşamış kı ne yaşamışş

napim bitanem haftasonu ctesi günü temizlik yaptım akşam yiğenimi aldım bize getirdim gece yi onunla beraber geçirdim çok tatlı ya bi gecede hemen alışdım hemen özlemeye başladım valla bugün arıyorum onu kıı :26: pazar günüde saat 3 e kadar evdeydim aşkım çıldırdı bu saate kadar evde ne iş görüyon bi çıkamadın bi günümüz var hafta içi zaten bişe anlamıyorum diye :26: sonra çıktım evden süslendim püslendim yanına gittim öptüm şöle bi aşkım ben geldim dedim fısssssssss die siniri sönüverdi beraber yemek felan yedik bizim beykozun sahili çok güzeldir havayıda güzel gördük sahilde dolaşdık biraz felan 9 da eve geldim işte bu kaaa

bazen kıymetimi bilmiyo işte hıh
yeğenler tatlı oluyo kız alışmışsındır tabeeeeeee
valla deniz havasına bayılırım gecem insana ne iyi gelir çok iyi yapmışsınız....
adamın aklını alıalıver böle arada

kıymet bilmezlerse o onların ayıbı kuşumm bilmezlerse bildiriveririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…