" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

benimkide ne zamn dokunmaya kalksam el hareketlerinden hoşlanmyrm vs blmem ne bilmem ne dyo bende bigün ...... hareketlerinden hoşlanmıcam o zamn görcek töbee töbeee:))))))))

benimkide ne zamn dokunmaya kalksam el hareketlerinden hoşlanmyrm vs blmem ne bilmem ne dyo bende bigün ...... hareketlerinden hoşlanmıcam o zamn görcek töbee töbeee:))))))))

aynen benim kide öyle , gıdıklanıyomuş, sevmiyomuş, ama o istedği yere dokunur , nasıl olsa bişey diyen yok.

sadce ozel zamanlarda olur mus bu ısler ahaha:) kendın ıstedgnde ellınnn dıyıncede o erkekmıs ahaha

senınkıdemı dokandrmıo zuahahahahah

ne dokanmasıo kızlar anlamdı, neyi kaçırdıkm şurda 5 dk ayrıldık yani.

ya delü garılarrrrrrrr
o manada söylemedim beeeeeeeeeeeeeeeen

hem istediğim yere dokanırım kime ne....

sizde dokanın...korkmayın...

aaa ama bak konu amacından sapıyor heeeeeeeee

ya delü garılarrrrrrrr
o manada söylemedim beeeeeeeeeeeeeeeen

hem istediğim yere dokanırım kime ne....

sizde dokanın...korkmayın...

aaa ama bak konu amacından sapıyor heeeeeeeee

bende şimdi diyodum ki terra böyle kadın değil, nerden çıktı bu dokanmalar... bizim içimiz fesat canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…