- 12 Aralık 2011
- 1.511
- 0
aj-klına gelen zaman bak. çamaşır asarken.delüüüüüüüüüüü gari
kızım koca uyuyo kız uyuyo ben ancak o zamn kafamı topluyor kendime geliyorum kafam o zamn çalışıo napeeemmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aj-klına gelen zaman bak. çamaşır asarken.delüüüüüüüüüüü gari
aynen ama cok tatlı kocası ınsann ya ayyyyy yırım:d
KAYINVALİDEMLE ARAM NORMAL
SORUN YOK AMA CANCİĞER DEĞİLİZ
O KARIŞMAZ BU MEVZULARA BİRAZ ÇEKİNİR EŞİMDEN
GÖRÜMCEM YOK....
kaç gün kaldı yılbaşına...9 gün
zati istesede artık bilet bulamaz....
yoksam bilet akmış mıdır?:44:
alsa söylerdi herhal...
yok anam yok...gitmeyecek gibinen sankim..:44:
ayyy gidersede gitsin....
onu herbirşeyimden mahrum ederim..
alla alla garı ya bak. kocası çok tatlıyımış ye o zamann afiyet bal kaymak olsun
kocanı mı yiyon...kusmayasın...
Midene oturur falan...
şahsen benimki oturur mideme mazallah..
Hiç yiyesim yok
nasıl etcen erkek gucu valla ıstemı alır:d ahah
mahrum olacağını bilse gitmez. Gidermi hiçç.. Ne demişler dünya kadar malımız olacana.... Gerisini sen bilirsin biraz sinkaflı...
sevn ulen kocalarınızı :d cci cci cici
ne diyon leeeeeeeeeen
müstehcen bölümüne gidecez şimdi topluca...
sevn ulen kocalarınızı cci cci cici
kızım koca uyuyo kız uyuyo ben ancak o zamn kafamı topluyor kendime geliyorum kafam o zamn çalışıo napeeemmmm
ama öyle değil mi bacım valla aklıma o geldi. Yani hiç bi yere gidemez bak gör...kadınefendi erkeği yendi. Artıkım bizede bişeyler ısmarlarsın yeni yılda.
şaka şaka yaptımmmmm. Alındın mı yavru kuş... Insanın ne zaman aklına ne gelecek belli mi olur... Bende yemek yaparken çok şey düşünürüm.
bende wc de çok düşünürüm....
orası başka hele klozaetliye oturduysam. Acaip düşünürüm yani genel de kocama kızarken bulurum kendimi. Bu arada senin yılbaşın güzel geçsinde bize en güzel hediye. Ben biraz gidiyom duru durmuyor, çıldırdı.
hepinize birer yüz maskesi gönderirim
derinim hariç..onun ihtiyacı yok ya o onçin yani..
evet bana maske yollama yılbası gecesi kocişin evde olcaksa oğlanı yolla bana
yaaa sen nekadaaaan iyi yürekli bir insansın ne kadaaaan yüce gönüllü kadınsın
önünde eğilirim yüce kadın..
onlar bizi sevsin, en kıymetli varlıkları bizi bi anlasalar ...
ya onlar erkek anlamaları ımkansz . bu hallerıyle kabul etmek lazm kusurlarını gormemek lazm falan heralde ne bılım deısseler dıe beklemek bosa zaman kaybı:)
ya onlar erkek anlamaları ımkansz . bu hallerıyle kabul etmek lazm kusurlarını gormemek lazm falan heralde ne bılım deısseler dıe beklemek bosa zaman kaybı:)