- 12 Aralık 2011
- 1.511
- 0
oraa dokanma buraa dokanmaaaa
yaa ne alaka diceksiniz biliyorum ama su sarı kafalı adamlar bende nye cıkmıyo:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kaa gerçekçi bir kız öpüyorummmmm seni:)
senınkıdemı dokandrmıo zuahahahahah
ne dokanmasıo kızlar anlamdı, neyi kaçırdıkm şurda 5 dk ayrıldık yani.
yaa ne alaka diceksiniz biliyorum ama su sarı kafalı adamlar bende nye cıkmıyo:)
benimkide ne zamn dokunmaya kalksam el hareketlerinden hoşlanmyrm vs blmem ne bilmem ne dyo bende bigün ...... hareketlerinden hoşlanmıcam o zamn görcek töbee töbeee:))))))))
ya bayılıyom sana , biz ne diyoz sen ne diyon, nerden geliyor bu espürütellik bağayımmmmmmm
benimkide ne zamn dokunmaya kalksam el hareketlerinden hoşlanmyrm vs blmem ne bilmem ne dyo bende bigün ...... hareketlerinden hoşlanmıcam o zamn görcek töbee töbeee:))))))))
senınkıdemı dokandrmıo zuahahahahah
ne dokanmasıo kızlar anlamdı, neyi kaçırdıkm şurda 5 dk ayrıldık yani.
aynen benim kide öyle , gıdıklanıyomuş, sevmiyomuş, ama o istedği yere dokunur , nasıl olsa bişey diyen yok.
ya delü garılarrrrrrrr
o manada söylemedim beeeeeeeeeeeeeeeen
hem istediğim yere dokanırım kime ne....
sizde dokanın...korkmayın...
aaa ama bak konu amacından sapıyor heeeeeeeee
ya delü garılarrrrrrrr
o manada söylemedim beeeeeeeeeeeeeeeen
hem istediğim yere dokanırım kime ne....
sizde dokanın...korkmayın...
aaa ama bak konu amacından sapıyor heeeeeeeee
ay yetrkı dokansınlar da aahahah
ay yetrkı dokansınlar da aahahah
delüüüüüüüüüü:::::::::::)
az sonra konumuz cınsellıge tasınabılır sasrmayın
bende şimdi diyodum ki terra böyle kadın değil, nerden çıktı bu dokanmalar... bizim içimiz fesat canım...
delüüüüüüüüüü:::::::::::)
gızzz galiba sende bugünb bişeyler var, hava da aşk kokusu mu vardır ne dir doka doka diye diye durdun