" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

benimkide ne zamn dokunmaya kalksam el hareketlerinden hoşlanmyrm vs blmem ne bilmem ne dyo bende bigün ...... hareketlerinden hoşlanmıcam o zamn görcek töbee töbeee:))))))))

benimkide ne zamn dokunmaya kalksam el hareketlerinden hoşlanmyrm vs blmem ne bilmem ne dyo bende bigün ...... hareketlerinden hoşlanmıcam o zamn görcek töbee töbeee:))))))))

aynen benim kide öyle , gıdıklanıyomuş, sevmiyomuş, ama o istedği yere dokunur , nasıl olsa bişey diyen yok.

sadce ozel zamanlarda olur mus bu ısler ahaha:) kendın ıstedgnde ellınnn dıyıncede o erkekmıs ahaha

senınkıdemı dokandrmıo zuahahahahah

ne dokanmasıo kızlar anlamdı, neyi kaçırdıkm şurda 5 dk ayrıldık yani.

ya delü garılarrrrrrrr
o manada söylemedim beeeeeeeeeeeeeeeen:KK20:

hem istediğim yere dokanırım kime ne....:63:

sizde dokanın...korkmayın...:KK49:

aaa ama bak konu amacından sapıyor heeeeeeeee:KK30:

ya delü garılarrrrrrrr
o manada söylemedim beeeeeeeeeeeeeeeen:KK20:

hem istediğim yere dokanırım kime ne....:63:

sizde dokanın...korkmayın...:KK49:

aaa ama bak konu amacından sapıyor heeeeeeeee:KK30:

bende şimdi diyodum ki terra böyle kadın değil, nerden çıktı bu dokanmalar... bizim içimiz fesat canım...

X