Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel oluyor.... ımmm
anladım da yok mu gelişme melişme dövüşme..gerisini sen getir..
geçmedi bir türlü 10 gün oldu doktor bey şurubda verdi ama ne fyada, şimdi hapşuruyo. allahım kızıma şifa versin. sen napıyon . senin kuzulara kim bakıyor
geçmedi bir türlü 10 gün oldu doktor bey şurubda verdi ama ne fyada, şimdi hapşuruyo. allahım kızıma şifa versin. sen napıyon . senin kuzulara kim bakıyor
ne olsun odundan nasıl bi gelişme olur, masa sandalye dimi, ama nerde,dün horluyordu başını çveirdi hemen ..... bende uykum var dedim yattık. yok öyle yatağa gir odunu indir.farklılıklar olsun artık sıkıldım ya. yaptığı herşeyden sadece ... değil.
Anladım....hep böylemiydi ,ilk evlendiğinizde nasıldı
Anladım....hep böylemiydi ,ilk evlendiğinizde nasıldı
kocaları cekıstırme saatı:)
benim bi tane kuzucum var şekerim.12-5 arası kreşte babannesi bakıo.benimkide 1 hftadır falan ishal gbi:S:S
tik tak tik tak saatime bak saat 16,00(dört) koca çekiştrime saati başladııı:)))
kocaları cekıstırme saatı:)
geçmiş olsun canım. kız değil mi. iyi bakan biri var kaynanada olsa iyiyidri yani
ne onlarla ne onlarsız
terra yaa dün gece çamaşır asarken aklıma geldi senin görümcen falan varmı k.validenle aran nasıl?hani iyiyse aran su eşinin yılbaşı muhabbetini anlatsan o da eşinin ağzını arasa yılbaşı gecesi ne yapcaksınız felan diee????????
Allah ondan razı olsun hakkını ödeyemem valla:)
terra yaa dün gece çamaşır asarken aklıma geldi senin görümcen falan varmı k.validenle aran nasıl?hani iyiyse aran su eşinin yılbaşı muhabbetini anlatsan o da eşinin ağzını arasa yılbaşı gecesi ne yapcaksınız felan diee????????
orasıda öyle, kızıyorum , sinirleniyorum ama yine onsuz olmuyor işte..
ne onlarla ne onlarsız
KAYINVALİDEMLE ARAM NORMAL
SORUN YOK AMA CANCİĞER DEĞİLİZ
O KARIŞMAZ BU MEVZULARA BİRAZ ÇEKİNİR EŞİMDEN
GÖRÜMCEM YOK....
kaç gün kaldı yılbaşına...9 gün
zati istesede artık bilet bulamaz....
yoksam bilet akmış mıdır?:44:
alsa söylerdi herhal...
yok anam yok...gitmeyecek gibinen sankim..:44:
ayyy gidersede gitsin....
onu herbirşeyimden mahrum ederim..