" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

güzel oluyor....:KK56: ımmm

anladım da yok mu gelişme melişme dövüşme..gerisini sen getir..:KK15::KK1:

ne olsun odundan nasıl bi gelişme olur, masa sandalye dimi, ama nerde,dün horluyordu başını çveirdi hemen ..... bende uykum var dedim yattık. yok öyle yatağa gir odunu indir.farklılıklar olsun artık sıkıldım ya. yaptığı herşeyden sadece ... değil.

ne olsun odundan nasıl bi gelişme olur, masa sandalye dimi, ama nerde,dün horluyordu başını çveirdi hemen ..... bende uykum var dedim yattık. yok öyle yatağa gir odunu indir.farklılıklar olsun artık sıkıldım ya. yaptığı herşeyden sadece ... değil.

Anladım....hep böylemiydi ,ilk evlendiğinizde nasıldı

terra yaa dün gece çamaşır asarken aklıma geldi senin görümcen falan varmı k.validenle aran nasıl?hani iyiyse aran su eşinin yılbaşı muhabbetini anlatsan o da eşinin ağzını arasa yılbaşı gecesi ne yapcaksınız felan diee????????

terra yaa dün gece çamaşır asarken aklıma geldi senin görümcen falan varmı k.validenle aran nasıl?hani iyiyse aran su eşinin yılbaşı muhabbetini anlatsan o da eşinin ağzını arasa yılbaşı gecesi ne yapcaksınız felan diee????????

aj-klına gelen zaman bak. çamaşır asarken.delüüüüüüüüüüü gari

KAYINVALİDEMLE ARAM NORMAL
SORUN YOK AMA CANCİĞER DEĞİLİZ
O KARIŞMAZ BU MEVZULARA BİRAZ ÇEKİNİR EŞİMDEN

GÖRÜMCEM YOK....:KK50:

kaç gün kaldı yılbaşına...9 gün

zati istesede artık bilet bulamaz....:KK9:

yoksam bilet akmış mıdır?:44:

alsa söylerdi herhal...

yok anam yok...gitmeyecek gibinen sankim..:44::KK53::KK52:

ayyy gidersede gitsin....

onu herbirşeyimden mahrum ederim..:KK17::KK30::KK53:

KAYINVALİDEMLE ARAM NORMAL