- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.481
Merhaba arkadaşlar..
Konuya nerden başlasam bilemiyorum ama çok tereddüt de kaldım açsam mı açmasam mı konu diye..
Öncelikle asla şikayetci degilim..
Sadece bilgi ve fikirlere ihtiyacım var..
11 yıllık evliyim 10 yıl sonra 4. Tüp bebek de kızım oldu.. ilk 3 ay kolay geçti ve şuan 5 aylık kızım..
Hiç ama hiç durmuyor..
Yalnızım kimsesizim ve derdi mi var anlayamıyorum..
Bazen kızım ağlıyor ben ağlıyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen..
Güçsüz hissediyorum oysa onu ne çok bekledim istedim.. onu çok çok seviyorum..
Son zamanda gerçekten hiç durmuyor.. durmuyor kelimesinin vücut bulmuş hali..
Doktora da gittik herhangi bir sorun yok..
Sürekli kucak ve oynamak istiyor..
Ve sürekli mız mız niye ağladığını anlayamadigim için kendimi yetersiz hissediyorum.. bugün 3 saatlik uyku ile duruyorum her saat uyanıp meme istedi verdim.. sonra geri uyuyamadım zaten..
Yorgunum çok.. yardım edecek kimsem de yok
Bazen tv açıp oturtuyorum yemek yapıp namazımı kılıyorum yoksa katiyen durmuyor.. biliyorum yanlış kendimi suçlu hissediyorum..
eşim bütün gün işte akşam geliyor..
Bir iki sevip uyuyor yani.. hafta sonu da öyle böyle geçip gidiyor.. RABBİM canını sağ etsin bize bağışlasın.. bilmek istediğim bütün bebekler mi.boyle yani normali mi bu.. Sürekli ağlamaklı.. gece de gündüz de doğru düzgün uyumuyor son zaman da..
Onu anlayamadigim için çok üzülüyorum ve kızıyorum kendime.. fikirlerinize tecrübelerinize çok ihtiyacım var..
Konuya nerden başlasam bilemiyorum ama çok tereddüt de kaldım açsam mı açmasam mı konu diye..
Öncelikle asla şikayetci degilim..
Sadece bilgi ve fikirlere ihtiyacım var..
11 yıllık evliyim 10 yıl sonra 4. Tüp bebek de kızım oldu.. ilk 3 ay kolay geçti ve şuan 5 aylık kızım..
Hiç ama hiç durmuyor..
Yalnızım kimsesizim ve derdi mi var anlayamıyorum..
Bazen kızım ağlıyor ben ağlıyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen..
Güçsüz hissediyorum oysa onu ne çok bekledim istedim.. onu çok çok seviyorum..
Son zamanda gerçekten hiç durmuyor.. durmuyor kelimesinin vücut bulmuş hali..
Doktora da gittik herhangi bir sorun yok..
Sürekli kucak ve oynamak istiyor..
Ve sürekli mız mız niye ağladığını anlayamadigim için kendimi yetersiz hissediyorum.. bugün 3 saatlik uyku ile duruyorum her saat uyanıp meme istedi verdim.. sonra geri uyuyamadım zaten..
Yorgunum çok.. yardım edecek kimsem de yok
Bazen tv açıp oturtuyorum yemek yapıp namazımı kılıyorum yoksa katiyen durmuyor.. biliyorum yanlış kendimi suçlu hissediyorum..
eşim bütün gün işte akşam geliyor..
Bir iki sevip uyuyor yani.. hafta sonu da öyle böyle geçip gidiyor.. RABBİM canını sağ etsin bize bağışlasın.. bilmek istediğim bütün bebekler mi.boyle yani normali mi bu.. Sürekli ağlamaklı.. gece de gündüz de doğru düzgün uyumuyor son zaman da..
Onu anlayamadigim için çok üzülüyorum ve kızıyorum kendime.. fikirlerinize tecrübelerinize çok ihtiyacım var..