Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ters psikolojivalla demekki o kadar da istemiyosun iyi puan almayı
kimse kimseye motivasyon satamaz ki içinden gelmiyosa çalışma yani çalışan çok nasılsa devlet memursuz kalmaz
korkum şu düz lise çıkışlıyım bi yandan da öğretmenlk okuyorum bölüm daha doğrusu formasyonlu . ama okulum uzayacak ve bölümümden dolayı bunalıma girdim okul hiç bitmeyecek gibi geliyor . bende bu yüzden lise kpssye hazırlanıyorum . memuriyet için . düz lise çıkışlı olduğum için yuksek puan almam lazım . kazanırsam bir yandan da okula devam etmeyi düşünüyorum . 88 ile eti maden işletmeciliği gecen yıl almış ümidim 90 üzeri almak kesinlessin diye . sadece dikkat eksikliğim var ve ders isteksizliğimKendi geleceğiniz için çalıştığınızı unutmayın. Bir başkası için olsa neyse de, insan kendi geleceği ve hayalleri için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalı. Size kendimi örnek vereyim, öğretmenim , 2010 yılında ilk kez müdür yardımcılığı sınavı yapılacaktı ve hedefim sınavda başarılı olmaktı. Çalışmaya başladım ve inanılmaz kötü şekilde grip oldum, doktora gittim 2 gün rapor verdi dinlenmem gerektiğini söyledi. Eve gittim bir karar vermem gerekiyordu, hedefim mi dinlenmek mi. Hasta hasta çalışmaya karar verdim ve şimdi iyiki de öyle yapmışım diyorum. Planlı programlı çalışın kendinize bir çalışma planı yapın. Çalışsam da olur çalışmasam da derseniz başarılı olmanız zor
haklısın yapabilirim demi bazen yapamayacakmısım gibime geliyor ümitiszlğe düşüyorum korkuyorumher sabah uyandığında hedefini düşün
sonra da bu hedefe varmak için biraz sıkılmanın gerekli olduğunu kabullen
20 dk zaten yetişkinler için bile dikkatin maksimum olduğu bi süre
kısa aralar vererek ya da değişik akrivitelere geçerek çalış
50 dk videodan ders dinlemek yerine
25 dk video
25 dk not çıkarma gibi
korkum şu düz lise çıkışlıyım bi yandan da öğretmenlk okuyorum bölüm daha doğrusu formasyonlu . ama okulum uzayacak ve bölümümden dolayı bunalıma girdim okul hiç bitmeyecek gibi geliyor . bende bu yüzden lise kpssye hazırlanıyorum . memuriyet için . düz lise çıkışlı olduğum için yuksek puan almam lazım . kazanırsam bir yandan da okula devam etmeyi düşünüyorum . 88 ile eti maden işletmeciliği gecen yıl almış ümidim 90 üzeri almak kesinlessin diye . sadece dikkat eksikliğim var ve ders isteksizliğim
başladım ama bu kararı vereli dah 1 ay olmadı program da yaptım . sende mi hazırlanıyorsunAbla sen daha çalışmaya başlamadın mı ? :)
Evet bende hemsirelik istiyorum önceki konuna yazmıstım hani :) bende bişeyler yapıyorum ama öyle başımı kaldırmayacak derecede çalışmıyorum ya bende daralıyorum senin gibi bence atanmak çok önemli bunun farkındayım sana tavsiyem program yapma uyamıyosun çünkü ama belli hedeflerinde olsun az bi zaman kaldı ben konularını bitirdim sayılır ama hala çok eksiğim var sende başla her gün mutlaka çalış bi gün çalışıp öbür gün bırakma vallahi bu zamanda atanmak o kadar önemli kibaşladım ama bu kararı vereli dah 1 ay olmadı program da yaptım . sende mi hazırlanıyorsun
yarın başlıcam inşallah ilk başlarda iyiydim baya çalışıyodum son haftalarda bıraktım . tekrar başlıcam yarınEvet bende hemsirelik istiyorum önceki konuna yazmıstım hani :) bende bişeyler yapıyorum ama öyle başımı kaldırmayacak derecede çalışmıyorum ya bende daralıyorum senin gibi bence atanmak çok önemli bunun farkındayım sana tavsiyem program yapma uyamıyosun çünkü ama belli hedeflerinde olsun az bi zaman kaldı ben konularını bitirdim sayılır ama hala çok eksiğim var sende başla her gün mutlaka çalış bi gün çalışıp öbür gün bırakma vallahi bu zamanda atanmak o kadar önemli ki
ayy ne güzel yeni mi evlisinnnBende hazırlanıyorum çok hevesliydim kasımdan beri dersaneye gidiyorum mayısta hamile oldgmu öğrendim hamilelikten dolayı hep bi halsizlik var nasıl caliscam bilmiyorum
Abla bebişin hayırlı olsun ama daha çok geç değil doğunca inşaAllah hiç bişey yapamayacaksın onla ilgilenmekten eğer halsizliğinin üstüne gidersen bişeyler yapabilirsin kendini dinlersen heryerin ağırır vallahi :)Bende hazırlanıyorum çok hevesliydim kasımdan beri dersaneye gidiyorum mayısta hamile oldgmu öğrendim hamilelikten dolayı hep bi halsizlik var nasıl caliscam bilmiyorum
Yarın deme şimdi başla gerçekten önemli eğer danışmak istediğin bişey olursa mutlaka söyle senden küçüğüm ama kpssyi çok uzun zamandır araştırıyorum hoca kitap önerileri yapabilirim sana :)yarın başlıcam inşallah ilk başlarda iyiydim baya çalışıyodum son haftalarda bıraktım . tekrar başlıcam yarın
Yok 19 ay oldu iki yila yakınayy ne güzel yeni mi evlisinnn