- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Oraya baktim ama orda a.o.l kitaplarına gore anlatmiyorlarinternette videolu dersler var..onları izleyebilirsin
tek önerebileceğim şey bu cnmOraya baktim ama orda a.o.l kitaplarına gore anlatmiyorlar
Ya ortak dersler var hem sözel hem sayisal onlari secmege mecbursun onlardan sectim isteOkuyanlar olmasaydi kim bize doktor olup tedavi etcekti kim ögretmen olup bilgilendircekti... yazik etmis sana
Bilgili oldugun bir dalda alip okuyacaksin öyle kafana göre secmedin umarim.
Evet cok zor degil ama yinede calisman gerekiyorHala bu zihniyette insanlar var inanamıyorum. Sonra evlenip adamın eline bakan, şiddet gören görmese de aşağılanan ezilen kadın hikayeleri duyuyoruz.
O sınavlar çok zor olmuyor diye biliyorum. Çıkmış sorulara bakın. Konu sonlarındaki soruları çıkarıp onlara çalışın.
Evet ama nasil istesadece okuyarak olmaz not alıp soru cozmen lazım
kitabı onune koyuyorsun alıyorsun elıne 1 kalem 1 defter başlıyorsun onemlı gordugun yerlerı yazmayaEvet ama nasil iste
Yardımcı kaynaklar alın. Daha açıklayıcı kısa olurlar.Ya ortak dersler var hem sözel hem sayisal onlari secmege mecbursun onlardan sectim iste
Evet olabilir bakYardımcı kaynaklar alın. Daha açıklayıcı kısa olurlar.
Olurmu ki hersey zamaninda diyorum bazen benden gecti diyorum bazen de benden buyukler okuyor ben niye okumuyorum diyorumAlabılıyorsan matematıkden özel ders al..dıgerlerıne kendın calısabılırsın..bırde program olusturman lazım,hangı gun hangı derslerı calısacaksın yazmalısın bırde calıstıgın dersı uyumadan önce tekrar okuyarak tekrar et aklında kalır,cok bunaldıgında yada aklım almıyo moduna gırdıgınde derın derın nefes al mumkunse balkonda yada camdan basarıcagına ınan otur dersının basına..ilerde keske dememek ıcın bugunler sıkıcı da olsa gececek ve ben basarıcam de..