dershaneler tek ders verecekmiş

kararsizuye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
24
3
27
ben bu sene mezun kalıp kalmamak konusunda kararsızım. aklımı karıştıran bir konu da dershanelerin durumu.bu sene dershanelerin tek bir ders vermesine izin veriliyormuş.fiyatları nasıl olur,nasıl bir eğitim olur çok kafam karışık.lütfen yardımcı olun

Dershane çağım geçti ama afişler vardı geçen bir dershanede

Mat geo fizik kimya dersleri diye

Tek ders değil gibiydi

Ben dershanenin pek faydasini gormedim tamamen bireysel cabalarimla kazandim universiteyi. Cok kafana takma derim. Sistemler gelir gecer emeklerin ise hic bosa gitmez.

sorularımı kime soracağım kafama takılıyor .özel ders biraz tuzlu olabilir
Benim hocalarla aram iyiydi aralarda ders hocalarima soruyordum bir de kendim gibi caliskan arkadaslara. Sorun yasamadim yeterli geldi ama kac test kitabi cozdugumu ben bile bilmiyorum. Pratik cok onemli.

Ben de aynen katılıyorum, kesinlikle kendini gerçekten tümüyle verip bol bol soru çözersen dershaneye gerek yok. Dershaneye vereceğin parayla soru bankası almanı öneriririm, çıkması olası sorular oluyor zaten. Bir de çıkmış sorulara mutlaka bak... Bu işin sırrı şu : Ne kadar çok soru çözersen kazanma ihtimalin ve diğerlerini geride bırakma ihtimalin okadar artar Bir eğitmen olarak tavsiyemdir

Mebde 5 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum. On senedir de özel ders tecrübem var.
*Her seviyede TEOG,YGS,LYS,KPSS,DGS,ALES sınavlarına hazırlık
* ilköğretim ve lise öğrencilerine; derslerine ve performans ödevlerine yardımcı, dönem içersindeki sınavlarına hazırlık
MATEMATİK ve GEOMETRİ dersleri veriyorum.öğrenci ile uyumlu güleryüzlü ve anlayışlıyımdır.

Bilgi ve iletişim için mesaj atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…