- 14 Temmuz 2017
- 24
- 3
- 27
-
- Konu Sahibi kararsizuye
Dershane çağım geçti ama afişler vardı geçen bir dershanede
Mat geo fizik kimya dersleri diye
Tek ders değil gibiydi
Ben dershanenin pek faydasini gormedim tamamen bireysel cabalarimla kazandim universiteyi. Cok kafana takma derim. Sistemler gelir gecer emeklerin ise hic bosa gitmez.
Benim hocalarla aram iyiydi aralarda ders hocalarima soruyordum bir de kendim gibi caliskan arkadaslara. Sorun yasamadim yeterli geldi ama kac test kitabi cozdugumu ben bile bilmiyorum. Pratik cok onemli.sorularımı kime soracağım kafama takılıyor .özel ders biraz tuzlu olabilir
peki nereyi kazandınızBenim hocalarla aram iyiydi aralarda ders hocalarima soruyordum bir de kendim gibi caliskan arkadaslara. Sorun yasamadim yeterli geldi ama kac test kitabi cozdugumu ben bile bilmiyorum. Pratik cok onemli.
Canim net ortaminda ayrinti veremiyorum kusura bakma iyi bir okul iyi bir bolum kazandim. Sonra yuksek lisansimi da tamamladim yurtdisinda da bursla egitim gordum. Uykusuz gecelere degdi kisacasi. Sen elinden geleni yap emin ol bosa gitmez cabalarin.peki nereyi kazandınız
Mebde 5 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum. On senedir de özel ders tecrübem var.ben bu sene mezun kalıp kalmamak konusunda kararsızım. aklımı karıştıran bir konu da dershanelerin durumu.bu sene dershanelerin tek bir ders vermesine izin veriliyormuş.fiyatları nasıl olur,nasıl bir eğitim olur çok kafam karışık.lütfen yardımcı olun