- 30 Eylül 2011
- 594
- 27
- 318
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Merhabalar ;
Ben çiçeği burnunda mezun olmasına 2 hafta kalmış bir Matematik Öğretmeniyim .
Ankara'da adı duyulmuş bir dershaneyle yarın görüşmeye gideceğim . Bu kadar çabuk olmasının nedeni de referans olan tanıdığım hocamın bilgime ve çalışkanlığıma güvenmesi . Yoksa böyle bir dershaneyi rüyamda görürdüm ancak .
bugüne kadar bir evin bir kızı el bebek gül bebek büyütüldüm . Bir anda çalışma ortamına gireceğim . Korkuyorum . Taşı sıksam suyunu çıkarırım çalışmakta sıkıntım yok ama patronların , deneyimli hocaların beni ezmesinden tedirgin oluyorum .
Çünkü bilgi anlamında bir problem kolay kolay yaşamam . Full matematikle ÖSS'ye girdim ALES'te 1 yanlış yaptım falan .
Şimdi sorum şu ; özellikle dershanede çalışan meslektaşlarım deneyiminiz , çalışma saatleriniz , aldığınız para nasıl acaba yarın ona göre konuşayım bir fikir edineyim de .
Çok teşekkür ederim şimdiden :)
Merhabalar tekrar
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için .
Dershanenin genel müdürüyle görüştüm . Evime çok yakın bir şubesinde çalışmayı teklif ettiler .
Haftanın 5,5 günü . Lise 1 2.sınıfların dersine gireceğim geri kalan zamanda da bireysel ve sınıf etüdlerine gireceğim .
Günde 10 saat çalışacağım ortalama . Teklif edilen maaş 1200 lira.
Bir sınava tabii tutuldum . 60 soruluk . 57 tanesini doğru yanıtlandırınca aldılar tabii
Sizce bu çalışma koşullarına karşılık teklif edilen maaş nasıl ?
Günde on saat mi1200 lira alacaksan devlette ücretli öğretmenlik yap, yakın ücreti alırsın ama daha az tempon olur.
Merhabalar tekrar
Dershanenin genel müdürüyle görüştüm . Evime çok yakın bir şubesinde çalışmayı teklif ettiler .
Haftanın 5,5 günü . Lise 1 2.sınıfların dersine gireceğim geri kalan zamanda da bireysel ve sınıf etüdlerine gireceğim .
Bir sınava tabii tutuldum . 60 soruluk . 57 tanesini doğru yanıtlandırınca aldılar tabii
Merhabalar tekrar
Ya bence çok az biz 2000-2500 lira alıp 5,5 gün çalışıyoduk. Haftada da 24 saat dersim oluyodu. Bazı yerler insanı köle gibi kullanıyolar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1200 şimdi ( şu an öğrenci olduğunuzdan.) iyi bir ücret gibi gözükse de yaklaşık 3 - 4 ay sonra az gelecek
hakkınızda hayırlısı...
Aslında haklısınız ama dershanecilik işi zor ilerleme kaydetmek için başlarda düşük ücretlerle çalışmak durumunda kalınıyor malesef
dershanelerin kapatılma durumları olmasa hadi derdim deneyim elde et maaşın yükselir ancak dershaneler kapanınca ne olacağın meçhul.
bence illaki para kazanmalıyım gibi bir durumun yoksa bir yıl düzenli bir şekilde kpssye çalış atan rahat et derim.
öğretmen değilim ancak öğretmen olsam hedefim kpss olurdu.
5.5 gün 10 saat hem ders hem etüt 1200 tl az sayılır.
seni anlıyorum mezun olur olmaz çalışıyım para kazanıyım diyorsun ama biraz sabret daha güzeli olsun bence.
Merhabalar ;
Ben çiçeği burnunda mezun olmasına 2 hafta kalmış bir Matematik Öğretmeniyim .
Ankara'da adı duyulmuş bir dershaneyle yarın görüşmeye gideceğim . Bu kadar çabuk olmasının nedeni de referans olan tanıdığım hocamın bilgime ve çalışkanlığıma güvenmesi . Yoksa böyle bir dershaneyi rüyamda görürdüm ancak .
bugüne kadar bir evin bir kızı el bebek gül bebek büyütüldüm . Bir anda çalışma ortamına gireceğim . Korkuyorum . Taşı sıksam suyunu çıkarırım çalışmakta sıkıntım yok ama patronların , deneyimli hocaların beni ezmesinden tedirgin oluyorum .
Çünkü bilgi anlamında bir problem kolay kolay yaşamam . Full matematikle ÖSS'ye girdim ALES'te 1 yanlış yaptım falan .
Şimdi sorum şu ; özellikle dershanede çalışan meslektaşlarım deneyiminiz , çalışma saatleriniz , aldığınız para nasıl acaba yarın ona göre konuşayım bir fikir edineyim de .
Çok teşekkür ederim şimdiden :)
Son durum :
Merhabalar tekrar
Dershaneler kapatıldıktan sonra okullaşma sürecine girilecek . Bakarsınız bir özel okulda başlarım sonrasında da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?