Ders saçmalığı??

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
26
Merhaba benim alttan aldığım bir dersim ile bu yıl aldığım ikinci sınıf derslerinden biri ders programında çakışıyor.Bu yüzden ikinci sınıf dersini alamadim.Benim durumumda olan öğrenciler varmış öğrenci işleri dilekçe yazın dedi sadece çok da ilgilenmediler eğer birinci sınıftan alttan kalan dersimi a değil b grubundan alırsam sorun çözülüyor

Size sorum bu ikinci sınıf dersini alamama gibi bir durum olabilir mi yoksa zorunlu ders olduğu için vermek zorundalar mı inanın çok stres ediyorum kaç günden beri??

Olabilir. Zorunlu dersi mezun olana kadar vermek zorundasınız, diğer dönemlerde de alabilirsiniz.
Benim de başıma gelmişti bu. Onun yerine başka bölümden almıştım, ders içerikleri karşılıyordu.
Öyle birşey yapabilirler.
İkinci öğretimden, ya da dediğiniz gibi diğer gruptan alırsınız.

Olabilir. Zorunlu dersi mezun olana kadar vermek zorundasınız, diğer dönemlerde de alabilirsiniz.
Benim de başıma gelmişti bu. Onun yerine başka bölümden almıştım, ders içerikleri karşılıyordu.
Öyle birşey yapabilirler.
İkinci öğretimden, ya da dediğiniz gibi diğer gruptan alırsınız.

Ikıncı öğretim yok maalesef:KK43:

Başka bölümlerde vardır belki. Bir de b grubundan alınca sorun yaşanmıyor yazmışsın.
Ekle-sil dönemi geçti mi? İnternetten mi seçim yaptınız?

Benim bölümüm hukuk başka bölümden alamiyorum dersi:KK43: ekle sil dönemi içindeyiz evet internetten seçim yaptım şu an tüm kontenjanlar dolmuş durumda ben değişiklik yapamiyorum

O zaman yaz okulunda alirsiniz dersi. Veya seneye alirsiniz. Eger ders saatini degistirmiyorlarsa. Yapacak bir sey yok maalesef

O zaman yaz okulunda alirsiniz dersi. Veya seneye alirsiniz. Eger ders saatini degistirmiyorlarsa. Yapacak bir sey yok maalesef

Az önce aradım halledilir dediler ama çok da inanmıyorum

Diğer gruba geçince problem çözülüyor onun için de kontenjan açmaları gerek gerçekten bitirdiler beni bu hafta zaten ders secimi gece 1 de başlıyor kontenjan açılacak dediler sabahlara kadar uyumadım kontenjan açmadılar...okuldan soğumuş durumdayım.basladigi halde gitmiyorum.

Az önce aradım halledilir dediler ama çok da inanmıyorum

Diğer gruba geçince problem çözülüyor onun için de kontenjan açmaları gerek gerçekten bitirdiler beni bu hafta zaten ders secimi gece 1 de başlıyor kontenjan açılacak dediler sabahlara kadar uyumadım kontenjan açmadılar...okuldan soğumuş durumdayım.basladigi halde gitmiyorum.
Ama ogrencilikte cok normal boyle seyler. Dersler cakisir hatta ders cakismasa bile sinav cakisir. İlla bir cozum yolu bulunur,uzulmeyin lutfen

Ama ogrencilikte cok normal boyle seyler. Dersler cakisir hatta ders cakismasa bile sinav cakisir. İlla bir cozum yolu bulunur,uzulmeyin lutfen

Zorunlu dersimi almak için bile gecelerce bekleyip öğrenci işleri ile kavga etmek zorundayım sanki ben suçluymuşum gibi bağırıyorlar gidiş geliş yapıyorum bu problemi çözmek için okulumun olduğu yere çok yoruldum ve bu hafta yine gidicem:KK43:

Zorunlu dersimi almak için bile gecelerce bekleyip öğrenci işleri ile kavga etmek zorundayım sanki ben suçluymuşum gibi bağırıyorlar gidiş geliş yapıyorum bu problemi çözmek için okulumun olduğu yere çok yoruldum ve bu hafta yine gidicem:KK43:
Hepsi rayina oturur. Unide cok normal boyle seyler. Ayni durumda olan arkadaslariniz vardir birlikte dilekce verirsiniz okul acilinca. O zaman cozuluyor zaten. Kacinci sinifsiniz? Daha yenisiniz sanirim cok yasayacaksiniz benzer seyler bu kadar uzulmeyin.

Benim bölümüm hukuk başka bölümden alamiyorum dersi:KK43: ekle sil dönemi içindeyiz evet internetten seçim yaptım şu an tüm kontenjanlar dolmuş durumda ben değişiklik yapamiyorum
Dersin hocasıyla falan konuşun kontenjanı arttırırlar illa ki.
Bu durumda olan tek siz değilsinizdir.

Hepsi rayina oturur. Unide cok normal boyle seyler. Ayni durumda olan arkadaslariniz vardir birlikte dilekce verirsiniz okul acilinca. O zaman cozuluyor zaten. Kacinci sinifsiniz? Daha yenisiniz sanirim cok yasayacaksiniz benzer seyler bu kadar uzulmeyin.

Aynı durumda olan başka bi arkadaşım var beraber dilekçe verdik ama yapılacağını düşünmüyorum..ikinci yılım okulda..cok sıkıntı bir okul maalesef

Attan kalan derslerde eger devamsizliktan kalmadysaniz cakisma dikkate alinmiyordu bizde. Ayrica su sorunu yasamayan inanki yoktur ben de bezmistim artik kayit suresinin bitmesine saatler kala guc bela onaylatabilmistim hep sistem hata veriyordu bir sekilde halledilir diye dusunuyorum

Attan kalan derslerde eger devamsizliktan kalmadysaniz cakisma dikkate alinmiyordu bizde. Ayrica su sorunu yasamayan inanki yoktur ben de bezmistim artik kayit suresinin bitmesine saatler kala guc bela onaylatabilmistim hep sistem hata veriyordu bir sekilde halledilir diye dusunuyorum

Günlerdir uykusuzum bilgisayar basında yaşıyorum ve sürekli saatler süren yolculuk yapıyorum...artik herkese patlamaya başladım çevremdeki..

Devamsızlıktan kalmadım.

Olabilir. 2. Sinif dersini de 3. Sinifta alirsin.
Zorunlu diye bu sene vermek zorunda degiller.

Ancak aksi hukum olmadikca ikinciye alinan derste devam zorunlulugu yoktur. Devamsizliktan kalmadiysaniz ve bolumunuz sebebiyle ozel bir karar yoksa tabii.

Bu yuzden aslinda ayni anda 2 dersi alabiliyorsunuz cakisma sayilmiyor. Bunu bir zorlayin isterseniz?

Ben cok aldim boyle iki ders ayni anda

Günlerdir uykusuzum bilgisayar basında yaşıyorum ve sürekli saatler süren yolculuk yapıyorum...artik herkese patlamaya başladım çevremdeki..

Ne olacak canim 3. Sinifta alirsin o dersi. Ben birinci sinif dersini 4. Sinifta verip mezun oldum. Bu kadar harap etme kendini.

Dersten kalmaya tesvik etmis olmayayim ama ben hep gecikmeli aldim dersleri. Kitaplar notlar tuyolar... sinif arkadaslarimin cok katkisi oldu cok rahatca gectim bu yuzden. Bir dersten kalmak bu kadar berbat bir durum degil.

Allah korusun hasta olursun bu kadar kafana takma.

X