ya kızlar vize ve final oluyor demii ben işletme1.sınıfım şimdi kitabın hepsinemi çalışıcaz finalde de mi baştan sorucaklar nasıl oluyor bilen birisi yardımcı olur mu hemen
bende hala başlamayanlardanım malesef iktisat 3. sınıftayım ve alttan 2 ders var etti 9 ders hala kitap almadım bi kızım var ve onunla çoookk zor olacak ama çalışacaz bu yılda kalmak istemiyoruuummm yaaaaa.........
aynen aynen:) benim kide 1 yaşında o uyuyacakta işler bitecekte derse sıra gelecek vallahi ders çalışacak hal kalmıyor ama yapacaz artık başladık biter inşallahkafamçokkarıştıahh bu cadılarla çalışmak ne de zor seni en iyi ben anlıyorumdur canım benimde 2 yaşında bir kızım var.cadı uyuyacak bütün işlerin bitmiş olacak da öyle kitapların başına geçicen benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
aynen aynen:) benim kide 1 yaşında o uyuyacakta işler bitecekte derse sıra gelecek vallahi ders çalışacak hal kalmıyor ama yapacaz artık başladık biter inşallahkafamçokkarıştı
biz bu okulu bitireceğiz bitecek bitecek:)))))) :lepi::lepi::lepi:inşallah canım bitirecez hep iyi düşün canım şimdiden pes etme biz bu okulu bitirecez:lepi::lepi::lepi:
biz bu okulu bitireceğiz bitecek bitecek:)))))) :lepi::lepi::lepi:
kızlaaar çalışmalar nsl gidiyor
3.sınıf işletme öğrencisiyim arkadaşlar gecen haftaya kadar çalısan biri olduğum için ders çalışmaya fırsatım kalmaısdı şimdi işten çıktım kpss ile ders çalışma hayatıma başlamış oldum şubat sonuna kadar kpssde belli biyer belirledim kendime bitrmem gerekn 1 hafta var yani ondan sonra 1 ayda açoıköğretim derslerini çalışıcam ancak biter 6 ders var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?