ders çalışmaya başladınız mı?

merhaba arkadaşlar bende işletme 1.sınftayım sadece işletme ye çalışdım 9 üniteye küçük bir kızım var nasıl yetişdireceğimi hiç bilmiyorum. hiç fırsat vermiyo bana.final mayıs da nasıl yetişdiriyorsunuz konuları kızlar? yardımcı olurmusunuz bana:uhm:

ya kızlar vize ve final oluyor demii ben işletme1.sınıfım şimdi kitabın hepsinemi çalışıcaz finalde de mi baştan sorucaklar nasıl oluyor bilen birisi yardımcı olur mu hemen

ya kızlar vize ve final oluyor demii ben işletme1.sınıfım şimdi kitabın hepsinemi çalışıcaz finalde de mi baştan sorucaklar nasıl oluyor bilen birisi yardımcı olur mu hemen

vize-final ve bütünleme oluyor tabii kalırsanız büte giriyorsunuz.kitabın yarısı oluyor vizede...ama yardımcı kitaptan yararlanın.final de kitabın hepsi büt içinde geçerli...

bende 9 ders var. ve çalışmaya başlamadım. ama sizden çok güzel enerji aldım. çalışmalara başlıyorum hemen.

bende hala başlamayanlardanım malesef iktisat 3. sınıftayım ve alttan 2 ders var etti 9 ders hala kitap almadım bi kızım var ve onunla çoookk zor olacak ama çalışacaz bu yılda kalmak istemiyoruuummm yaaaaa.........

ahh bu cadılarla çalışmak ne de zor seni en iyi ben anlıyorumdur canım benimde 2 yaşında bir kızım var.cadı uyuyacak bütün işlerin bitmiş olacak da öyle kitapların başına geçicen benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

Merhaba kızlar, ben de işletme 3. sınıfım. geçen seneden de 2 dersim var 9 dersim var yani ( 3. sınıfın 4 dersinden kursa gidiyorum ama diğer derslerimi napıcam bilemiyorum. :çok üzgünüm:

aynen aynen:) benim kide 1 yaşında o uyuyacakta işler bitecekte derse sıra gelecek vallahi ders çalışacak hal kalmıyor ama yapacaz artık başladık biter inşallahkafamçokkarıştı

aynen aynen:) benim kide 1 yaşında o uyuyacakta işler bitecekte derse sıra gelecek vallahi ders çalışacak hal kalmıyor ama yapacaz artık başladık biter inşallahkafamçokkarıştı

inşallah canım bitirecez hep iyi düşün canım şimdiden pes etme biz bu okulu bitirecez:lepi::lepi::lepi:

bnde kamu yönetimi 2 sınıfım ama hala bnde başlamadım çalışmaya işten yorgun geliorum pek fırsatım olmuo işten çıkarken planlıorum ama malesef ewe gel yemek ye felan olmuo yane off canım hiç istemio yanapcam bilmiorum 56 gün var yasenağlama

calısmasan bıle oluyo canı ıstememe durumu ama bırde ıs varsa zorlasıyor 1 ay kala baslamak lazım en gec ama sıkmayada gerek yok anlayan 2 haftadada anlar

3.sınıf işletme öğrencisiyim arkadaşlar gecen haftaya kadar çalısan biri olduğum için ders çalışmaya fırsatım kalmaısdı şimdi işten çıktım kpss ile ders çalışma hayatıma başlamış oldum şubat sonuna kadar kpssde belli biyer belirledim kendime bitrmem gerekn 1 hafta var yani ondan sonra 1 ayda açoıköğretim derslerini çalışıcam ancak biter 6 ders var çünkü

1 ayda 6 ders :1shok: mii?
maaşallah ben hayatta 1 ayda çalışmam ya 20 gündür atatürk ilkeleri ve ink tarihini bitirmeye çalışıyorum ...tarihte bitince 2 dersim kalcak geriye onlarıda bitirip bol soru çözcem tabi tekrar şart yoksa herşey çöpe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…