ders çalışmaya başladınız mı?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kaçıncı unıtedesınız? derslerınızı okuyarak ve test cozerek mı calısıyorsunuz yoksa ozet cıkararak not tutarak mı? yararlandığınız siteler var mı ders notları ıcın falan

Son düzenleme:
kahretsinki ben hala başlamadım :mymeka:
kitap almam gerekiyor :mymeka:

işletme 3.sınıfım 6 ders var
2 dersi bitirdim sayılır haftaya 3. derse geçicem
hergün bi ünite çalışıyorum bir haftada bir ders bitiyor

bende maliye 3. sınıftayım bende daha başlamadım bugün rahatsızdım başlayacaktım artık yarın tam anlamıyla başlıcam... Zaten 3. sınıfın konuları fazla değil. Ders programı yaptım mart 2. haftası gibi bitecek aksilik çıkmazsa bende aynen hergün bir konu çalışcam bir haftada tüm derslerin konuları bitmiş oluyor öbür hafta 2. konulara geçiyorum. Böylece hepsi aynı anda bitiyor çalışmadığım derste kalmamış oluyor ve sıkılmıyorum tek dersi bitirmeye çalışarak.. Fazla zaman yok nisan dediğin hemen gelir sıkı çalışalım...

MERHABA BAYANLAR...

bende bu yıl yazıldım açık öğretime..2 yıllık el sanatlrı mezunuyum...

bu yıl 4 ders alıcam hazırlık..seney 3.sınıf olucam kısmetse...

ama bende başlamadım..sadece hukuğun 2 üntesine çalıştım:)

korkuyorum gbibayanssulusmile

bende başladım davranış bilimleri bitiyor az kaldı pazartesi muhasebe ve hukuğa başlıycam sonrada diğerleri ben fazla sayfa çalışmıyorum kendimi sıkmamak için zaten çok sıkıcı dersler inş geçiriz

bende halkla ilişkiler son sınıftayım 4 ders bitti sayılır türk diline geçicem yarın şubata kadar bitse ama zorr..,şubat ve martta 3 ders kalcak bol bol soru çözmeyi planlıyorum..

bende senin gibiyim bu sene kayıt yaptırdım hazırlık sınıfındayım.hukuk ve maliyeyi bitirdim.işletmeye çalışıyorum oda haftaya bitecek inşallah.sonra 1 ders kalıyor.sonra bol test çözüceğim.çok faydası oluyormuş.bayanssulusmile

bende işletme 2 deyim yeni başladım netten bakıyorum şimdilik daha kitap alamadım....
3. ünütedeyimbayanssulusmile

işletme1.sınıfım hiç bi derse başlamadım erken değil mi daha ya ama başlasam ii olcka sanırım:uhm:ya uff finallerde yeni bittii hiçte çalışasım yokkiiii

Arkadaşlar bende çalışmaya başladığımda önce geçmiş yıl sorularına bakıyorum. sonra konu özetlerine (eöğrenmeden alıştımalar) en son kitaba dönüyorum. Sorudan gittiğim için sanki daha kalıcı oluyor benim için. Yani hangi sorular yada hangi detaylar daha önemli belirginleşiyor.3. sınıf İktisat bölümüm.
2. sınıftan daha kolay gibi bakalım sonuç ne olacak. Hepimize kolay gelsin.

bende işletme 1.sınıfım. hiç başlamadım daha :sinifsinif:
kitap alacağım.. 2.dönem harçları ne zaman yatırılcaktı kızlar.

atatürk ilkelerini çıkmış soruları çalışcam tek tek 15 ünite zor geliyor ya bu yöntemle geçebilirmiyim kızlar bu yöntemi uygulayan var mı aranızda...bu tek ink tarihi için

ben 2. sınf maliye 2. sınıftan 2 ders bitirdm
1.sınıftan muh vardı bu ders te bitti bende şubatın sonuna kadr bitirrsem son ay bol boll soru ve tekrar yapcm

atatürk ilkelerini çıkmış soruları çalışcam tek tek 15 ünite zor geliyor ya bu yöntemle geçebilirmiyim kızlar bu yöntemi uygulayan var mı aranızda...bu tek ink tarihi için

o yöntemi de uygulayabilirsin ama birebir aynı sorular gelmeyebilir ayrıca soruların cevaplarının aklında kalması çok zor çünkü o kadar birbirine benzeyen konu var ki özellikle vizede anlaşmalar, savaşlar felan baya karışık. Bence kitaba çalış hergün bir konu çalışsan kasmaz sonrada e öğrenmeden konu özeti bakar soru çözersin en son soruların cevaplarından tekrarlar yaparsın ama finalde zaman az olduğu için dediğin şekilde çalışabilirsin final konuları daha kolay ama ondan da kitaptan çalışmanı öneririim çünkü konular az finalde. Ben finalde 2 soruyla kalmıştım vizede 57 almıştım ama finale pek çalışamadım birkaç konu eksiğim vardı birçok sorun üstüste gelmişti o yüzden bütte 75 ile geçtim...

bende baslamadım subatta baslamayı planlıyorum..serfitika sınavımdan sonra..
nasıl calısıyorum..
kaynak kitaplardan calısıyorum okuyorum ,beynime yediriyorum.. sonra test cozuyorum.. her hafta da gectigim konuları tekrar ediyorum.. benım calısmam metodum böyle.cok ta yararlı..

anladım tatlım çok saol ...riske atmayım haziranda diplomayı almam lazım...öyle yaparım sıkarım artık kendimi..

Ben hala başlayamadım s aten dersaneye gitmeyince çok zor hem iş hem ders, mutlaka birinin tetiklemesi gerekiyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…