• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders çalışamama sorunsalı

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
merhaba kızlar.
dumlupınar işletme 2011 mezunuyum (ayrıca açıktanda iktisat okudum) . mezun olduğum gibi muhasebe-finansmandan yükseğe başladım. tez aşamasındayım. akademik kariyer yapma ümidiyle 2009dan beri dil çalışıyorum,hala özel ders almaktayım. (upper seviyede olduğum halde dili geçemiyorum)
bu arada nişanlıyım ve nişanlım bankacı. maaşı belli. kısacası doğru dürüst bi işte çalışmam gerekiyor. öyle tezgahtarlık o bu şu yapmam mümkün değil (küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın,nişanlım işten çıktığında beni evde görmek istiyor)
iş bankasının sınavına girdim,mülakatı geçtim fakat evrak hazırlamam için arayan olmadı.
kpss çalışmaya niyetleniyorum fakat ortada çok komik bi sorun var ki ben bildiğiniz ders çalışmayı unuttum !!!
ilk sorunum net bağımlılığı. hadi bunu neti kestirerek giderebilirim. fakat kitabın başına oturdum mu ne yapacağımı bilmiyorum. hiç böyle bi öğrenci olmamıştım ben !
motivasyon eksikliği mi tükenmişlik sendromu mu nedir bu anlamadım?
ne olur yardım edin =(

Son düzenleyen: Moderatör:
bana göre eksiklik ve motivasyon kaybı kesinlikle düğün stresinden kaynaklanıyor :/

Back