• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dermoid kisti olup açık ameliyat yaptırıp sonra hamile kalan varmı acabaaaa....

ofizmir

izmir
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
1.023
867
248
merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim. evlendiğimin ilk zamanlar vajinusmus yaşadım işin aksi gibi 2 aylık evliyken şiddetli kasık ağrısından hastaneye kaldırıldım acilen ameliya aldılar sol tüpümde 12 cm dermoid kisti çıkarıldı. tüpümün alınma ihtimali vardı Allahtan alınmadı doktorum başarılı olduğunu söyledi ameliyatımın sonrasında 1 ay sonra korunmasız ilişki önerdi doktorum.. ama yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım. doktora gittim ilk ay klomen verdi kullandım sonra çatlatma iğnesi verdi ve tutmadı 2. aydayım yine klomen kullandım ve yine iğne ilk 3 gün şiddetli kasık ağrısı falan bu ayda tutmadı sizce nedendir eşimin değerleride normal çıktı.. artık önümüzde ay rahim filmim çekilecekmiş.. allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim

Bendr dermoid kist ameliyati oldum ama benimki cift torsiyon olmustu sol yumurtaligim alindi olumden dondum gibi bi durum vardi bekardim oldugum zaman 9 ay dogum kontrol hapi kullandim simdi bebek istiyoruz bakalim ne zaman kismet olucak

arkadaslar bende dermoid kist amelıyatı gecırdım bundan 4 yıl once ve cok ağır bı amelıyattı hatta tümör olduğunu soyledıler kompile yumurtalıklarımı sarmıstı sol yumurtalığım alındı suanda 6 aylık evlığım ve evlendığımızden berı korunmadık ama ne yazıkkı sonuc alamadık hamıle kalamadım doktora gıttım bana klomen verdı kullandım yarında iğne olucam inşallah işe yarar çok ama çok takıyorum bunu kafama her ay hastalandımda yıkılıyorum resmen ama allahın iznıyle başarıcam bakalım :) tekrar herkese geçmiş olsun

Bende her ay adet olduğunda yikiliyorum bugün gidip hormonlarima baktircam inşallah sorun cikmaz

Back