NeHamilelik istiyorum bende ama hamilik sırasında dha da büyüyüp hamile iken ameliyat olmak zorunda olanlar oluyormuş o kadar tedirginim ki. Bu arada dönüş yaptığın için çok tsk ederim
Şuan bebek düşünüyorum o yüzden soğan kuru yapamam bana bazı doktorlar dedi iste bebek olsun bebekle beraber alınsın ama bazisida bebeğe zararlı diyo of allahım nasıl bi karmaşıklık buNe demek benim de hamilelik süreclerimde böyle bir tehlikem vardı ama çok şükür sorun olmadı. 2.hamileligimde bebekle birlikte kist de büyümüş ve 9 ay boyu bebeğin arkasında kaldığı için fark edilmedi ve doğumla birlikte 2.yumurtaligim da gitti. Umarım sen bunları yaşamazsın, ilk hamileligimden önce sogan kurunu yaptım ve cidden küçüldü sana en çok tavsiye edecegim şey şey sogan küru olur.
Şuan bebek düşünüyorum o yüzden soğan kuru yapamam bana bazı doktorlar dedi iste bebek olsun bebekle beraber alınsın ama bazisida bebeğe zararlı diyo of allahım nasıl bi karmaşıklık bu
Tamam deneyeceğim başka çarem yok ztn çok tsk ederim sağol allah evlatlarına sağlıklı ömür versinBebek yokken dene derim, 15 günlük bir kür zaten; kür bittikten sonra hamile kalmayı da kolaylaştırıyor. Gebelikle birlikte kistin buyume ihtimali de artıyor. Ben bu durumu yaşamış biri olarak nacizane tavsiyem karar senin tabi ki. Ama şimdiki aklım olsa 2. Hamileligimden önce de bu kürü yapardım ama 1 çocuğum olunca bir daha böyle bir sorunum olmaz sandım demek ki.
Tamam deneyeceğim başka çarem yok ztn çok tsk ederim sağol allah evlatlarına sağlıklı ömür versin
Inş ya inş benim işim çocuklarla anasınıf öğretmeniyim ben bi çocuk sahibi olamazsam ömrümün sonuna dek çocuklarla nasıl yaparım hayatım mahvolurSagol Allah razı olsun, canını sikmamaya çalış, tek kistli yumurtalıkla Rabbim iki evlat verdi bana. Sen de en yakın zamanda evladını saglikla kucağına alırsın inş
Benimde 2 yumurtaligimda dermoid kist var bazı doktorlar çocuk düşünemem gerektiğini bazısı ameliyat olmam gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım lütfen deneyimlerinizi paylaşın
Çocuğunuz var mı peki sizinCanım benimde iki yumurtalığımda vardı. Solda 7 cmye yakın sağda 2 cm.
Bende bir türlü karar veremedim ama sonra çocuk olmadan aldırmak istedim. Daha önce 1 dış gebelik geçirdiğim için tüplere de baktırdım.
Yalnızca kistler alındı yumurtalık duruyor. Aneliyat olalı 4 ay oldu şu an sağda 1 cm dermoid kist görüldü yine. Bu kadar çabuk tekrarlaması beni sinir etse de yapacak bişey yok.
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki kısmetinde varsa Rabbim her koşulda nasip eder sen kurunu yap, duani et Rabbim hiç ummadığın anda verir bebişi inşInş ya inş benim işim çocuklarla anasınıf öğretmeniyim ben bi çocuk sahibi olamazsam ömrümün sonuna dek çocuklarla nasıl yaparım hayatım mahvolur
amin inş tek sığındığım dualar başka elimden birşey gelmiyorCanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki kısmetinde varsa Rabbim her koşulda nasip eder sen kurunu yap, duani et Rabbim hiç ummadığın anda verir bebişi inş
Yok henüzÇocuğunuz var mı peki sizin
Selam,Canım benimde iki yumurtalığımda vardı. Solda 7 cmye yakın sağda 2 cm.
Bende bir türlü karar veremedim ama sonra çocuk olmadan aldırmak istedim. Daha önce 1 dış gebelik geçirdiğim için tüplere de baktırdım.
Yalnızca kistler alındı yumurtalık duruyor. Aneliyat olalı 4 ay oldu şu an sağda 1 cm dermoid kist görüldü yine. Bu kadar çabuk tekrarlaması beni sinir etse de yapacak bişey yok.
Selam,
Hangi doktora ameliyat olsun ? Çocuk sahibi olmak istiyorum 3yıllık evliyim. Solsa dermoid kist sağda polistik över kisti sarmalamış durumda. Bazı doktorlar acil ameliyat basıları da hamile kal gebelikle birlikte alınır diyor. Çok şaşkınım, karın içi yapışıklık olabileceğinden ameşiyattan korkuyotum. Önerebileceğiniz doktor ismi var mı İstanbul’da ? Lütfen dönüş bekliyorum
Merhaba 1 sene önce yazmışım bu konuya o zamanlar senin gibi kararsizmisim. Ama şuan diyorum ki kesin dermoidse ameliyat ol ben oldum çok şükür kurtuldum. Ameliyat dememin sebebi kistin türünden kaynaklanıyor, dermoid kistleri doğuştan beri bile tasiyabilirmisiz bir de içlerinde diş, saç gibi farklı şeyler bulunabilirmis bu yüzden soğan suyuyla fln kaybolacak yapıda değiller. Ben de denedim sogansuyunu ama etkisi olmadı. Şuan hala çocuğum yok ama farklı nedenlerden dolayı(erkek faktörü) ameliyattan sonra adetlerim düzeldi ayrıca İzmir'de Ali Akdemir de ameliyat oldum ve çok da memnun kaldım süreç kolay geçti.. demem o ki biran önce ameliyatı halledin ve kurtulduktan sonra bebek düşününBenimde 2 yumurtaligimda dermoid kist var bazı doktorlar çocuk düşünemem gerektiğini bazısı ameliyat olmam gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım lütfen deneyimlerinizi paylaşın
Çok sağolun yazdığınız için bende henüz karar verebilmiş değilim malesefMerhaba 1 sene önce yazmışım bu konuya o zamanlar senin gibi kararsizmisim. Ama şuan diyorum ki kesin dermoidse ameliyat ol ben oldum çok şükür kurtuldum. Ameliyat dememin sebebi kistin türünden kaynaklanıyor, dermoid kistleri doğuştan beri bile tasiyabilirmisiz bir de içlerinde diş, saç gibi farklı şeyler bulunabilirmis bu yüzden soğan suyuyla fln kaybolacak yapıda değiller. Ben de denedim sogansuyunu ama etkisi olmadı. Şuan hala çocuğum yok ama farklı nedenlerden dolayı(erkek faktörü) ameliyattan sonra adetlerim düzeldi ayrıca İzmir'de Ali Akdemir de ameliyat oldum ve çok da memnun kaldım süreç kolay geçti.. demem o ki biran önce ameliyatı halledin ve kurtulduktan sonra bebek düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?