talay Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 928 12 118 41 Diğer 1 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi talay #1 kızlar bi sitede kullanıcı yorumlarını okudum .yazan herkes zamanla tüylerin inceldiğini söylemişler sizlerin haberi varmı böyle bir üründen
kızlar bi sitede kullanıcı yorumlarını okudum .yazan herkes zamanla tüylerin inceldiğini söylemişler sizlerin haberi varmı böyle bir üründen
L lavantakolonya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 44 0 36 Bolu 17 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi talay #2 ben bizzat kullandım ve kullanıyorum ablamla birlikte, aynen yazdığı gibi tüylerde azalma ve inatçı olanlarda ise incelme oluyor
ben bizzat kullandım ve kullanıyorum ablamla birlikte, aynen yazdığı gibi tüylerde azalma ve inatçı olanlarda ise incelme oluyor
april01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2007 125 0 96 45 Manisa 18 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi talay #3 Ben de sipariş verdim dün, kullanmaya başlayınca yazarım durumları buraya.İnşallah bir faydası olur...
Ben de sipariş verdim dün, kullanmaya başlayınca yazarım durumları buraya.İnşallah bir faydası olur...
K kreuzberg Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2012 27 0 16 İstanbul 30 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi talay #4 bende aldım inşallah faydası olur kullanan varsa etkisi nasıl yazabilirmi yoksa yinemi kandırıldık gerçi ben bu ürünü baya araştırdım öyle ahım şahım bi etkisi yok ama klinik çalışmalarını falan belgelerle göstermiş
bende aldım inşallah faydası olur kullanan varsa etkisi nasıl yazabilirmi yoksa yinemi kandırıldık gerçi ben bu ürünü baya araştırdım öyle ahım şahım bi etkisi yok ama klinik çalışmalarını falan belgelerle göstermiş
K kreuzberg Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2012 27 0 16 İstanbul 30 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi talay #5 april01 .!.: Ben de sipariş verdim dün, kullanmaya başlayınca yazarım durumları buraya.İnşallah bir faydası olur... Genişletmek için tıkla... bi faydasını gördünmü canım lütfen sölermisin? bıktım bu tüyden kıldan
april01 .!.: Ben de sipariş verdim dün, kullanmaya başlayınca yazarım durumları buraya.İnşallah bir faydası olur... Genişletmek için tıkla... bi faydasını gördünmü canım lütfen sölermisin? bıktım bu tüyden kıldan