yaza denk geldi kötü oldu keşke daha önce yapsaymışım şimdi beklemek nasıl zor gelicek bana
slmm ben geldim:)canım nasıl gidiyor kaytardınmı çabuk pes etme öyle devam devamm:)bende gene bişi yokkk hiç bişi olmadı gidi 8.günüm derecesi az geldi sanırım yok pullanma dökülme falan olmadı şimdiden sorada olurmu bilmembilmiyorumkismileama glycolıc asit bitirdim eylülde tca ile başlıycam %30 deniycem bende çatlaklarım 90 nıckli arkadaşım sipariş vereceksen eger %40 bende bi degişim göstermedi şimdilik bilgin olsun dermaroller toparlamadamı yapıyor yaaa hem onu hem tca yı kullansak abartmış olurmuyuz mantıken kullanılmaz ama heralde tahriş edermikiibilmiyorumkismile
ya sınemcım hosgeldın sormaya kaytardım valla halada kaytarıyorum nıye dersen bıraz saglık problemlerım var onunla ugrasamadım ondan ama baslıcam yakın zamanda tekrar demek ıse yaramadı glıkolık asıt uzuldum yaaaa ınsallah tca ıse yarar ama ne dıyımkı
ben 3. uygulamada ne tbır sekılde daralmalar gozlemledım zaten 5uygulama yaptım uzun zamandır kaytarıyorum ama bende duzelme var ınceldıler ve renklerıde derı rengıme yaklastı yanı sılıklestı gıbı oldular sedef sedef parlamıyorlar acaba dogru uyguluyormusun?bır yerın uzerınden 10 kere gececeksın once "-" seklınde sonra" I " şeklınde sonra capraz yanı * seklınde heryerden gecmıs olacaksın ve bu yan cızgı dık cızgı sayısı on tane sonra caprazda on tane o bolgeyı oyle tamamlamıs oluyorsun bırde senın ıgne boyunda cok onemlı senın kı kac mmlık ben 1,5 kullandım memnunumda gerı baslarsam duzelmeler devam edıcek ınsallah darısı basına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?