parpari bırde uygulamayı yaptıktan sonra hodan yagı yada cınko kremı al eczaneden ondan sur hem acısını alıyorlar hemde hucre yenılenmesını hızlandıran seyler bunlar ozellıkle cınko mesela bır yerın kesıldıgınde yada yuzulduunde cınko kremını oraya uygula ne kadar fark ettıgını anlıcaksın hemen anında yarada daralma oluyo cok sasırtıcı ama ıyı bırsey
Tüm mesajları okudum, bayaa kafama yattı bu dermaroller.
Birazdan da 1,5 mm sipariş vermeyi düşünüyorum.
Ama kafamda bişeyi netleştiremedim, kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Diyelim ki tüm bacağa dermaroller uygulıycaz.
Minik minik "-", "ı" "x" ler mi yapıcaz yoksa o bölgeyi komple yatay, dikey ve çapraz olarak mı geçicez:uhm:
kızlar uzun süredir dermaroller kullananlar memnun mu çatlakları iyileştiriyormu internette bi kaç resim gördüm ama açıkçası inanmadım üzerinde oynamışlar gibi geldi sizin fikirleriniz benim için çok önemlii
canım çok sevindim gerçekten umarım bende aynı sonuca ulaşırım birde uygulamayı nasıl yapıyorsun temizliğini öncesi sonrası bakımını :) kızarıklık oluyormu birde parpari acaba bastırarak yapmıyormusunuz çok değilde en azından iğnelerin vücuda batması lazım belki senin ondandır birde 2 hafta araylamı yapıyorsunuz ben hem yüz için hemde çatlakla için olanı alıcamben kendı adıma konusuyorum kesınlıkle ılerleme var gecenlerde 5.uygulamamı uzun bır aradan sonra yaptım.ama memnunum ne yalan soyleyeyım bende ılerleme var ınanıyorumda gecıcek sedeflıklerı gıttı bı kere daraldılar ten rengıme yaklastılarda memnunum yazdan sonra bırde tca uyguladımmı bıtıcek bu bela emınım
arkadaşlar neden haftada bir ya da 2 haftada bir uyguluyosunuz? Yabancı sitelerde her gün yazıyo
1.5mm almanı öneririm benim ki de ondan. tüm çatlak olan bölgelere komple uygula
delıkızın turkusu kucuk kucuk yapmana gerek yok aslında ama oyle kucuk kucuk yapınca vucudun alısmıs oluyo acısına okadarda acımıyo ama nasıl rahat edersen oyle kullan derım ben onemlı olan bır yerden her sekılde 10 kez gecmek ve yıldızı " * " olusturmak kendıne ıyı bak bu arada siparış vereceksen ebay dan ver ben 3$ lık urunu 50 lıraya aldım gıttıgıdıyordan saglam bır kazık yedım yanı sende yeme