canım az önce siparişimi verdim cebelleştim biraz ama oldu sanırım:)%40 aldım ben %50 tca düşündüm ama cesaret edemedim:):)inş.çabuk gelir.destegin için çok tşk ederim sana.sarı renk çatlak daha bi görünmezmi ya:)isveç surubuda neymiş içionmu sürüyonmu onu bu arada senin görüştügün satıcıdan verdim siparişimi bende bekliycem şimdii günlerde geçmezohaoldumsmile
canım az önce siparişimi verdim cebelleştim biraz ama oldu sanırım:)%40 aldım ben %50 tca düşündüm ama cesaret edemedim:):)inş.çabuk gelir.destegin için çok tşk ederim sana.sarı renk çatlak daha bi görünmezmi ya:)isveç surubuda neymiş içionmu sürüyonmu onu bu arada senin görüştügün satıcıdan verdim siparişimi bende bekliycem şimdii günlerde geçmezohaoldumsmile
ilk dermaroller uygulamamı perşembe akşamı yaptım.internette yaptığım araştırmada uygulamanın ılk başlandığında haftada 2-4 kez yapılabileceği sonra uygulama sayısının azaltılabileceğini okudum. bir gün yapıp 2gün ara verip 3.gün dermaroller uygulasak daha çabuk etki alırmıyız yoksa bir zararı olurmu kızlar?
hadı hayırlı olsun sınemcım ınsallah ıyı sonuclar alırsın ınsallah cabuk gelırde bekleme sıkıntısı yasamazsın gemıyle geldıgı ıcın urunler uzun suruyo hemen gelsın ıstıyorsan ayrıca para oduyorsun zaten aman boylesı ıyı oldu canım yıllardır nelerı beklıyorz bunuda beklerız beraber artık kaydirigubbakcemile5 %40 aldıgın ıyı olmus %50ye derın uygulama demısler zaten acıklamasında sadece zaman farkı olacak arada ama kullannım klavuzu da ıngılızce olacak onu ne yapacksın tcacılardan yardım alırsın artık gercı tcacıalr hıc ugramaz oldular kac tanesıne ozelden mesaj attım tık yok kımsede ısvec surupu on numara bırsey valla cozemedgı hastalık hemen hemen hıc yok hem ıcıyorsun hem suruyorsuncatlaklar ıcın surerek ve ustunu orterek kullanıyorsun bogaz hastalıklarına karacıgere say say bıtmez ya herseye ıyı gelıyormus arastır ıstersen netten bı belkı bask bır amacla kullanırsın faydalı bırsey ısveclı bır adamının notlerının arasında bulmuslar adam 100 kusur yasamıs tas gıbıymıs attan dusup olmus ecel işte oyle olmezsem boyle oldurur allah neyse felaket tellalı gıbı oldum bırden bilmiyorumkismile tekrar hayırlı olsun canım tcancanım az önce siparişimi verdim cebelleştim biraz ama oldu sanırım:)%40 aldım ben %50 tca düşündüm ama cesaret edemedim:):)inş.çabuk gelir.destegin için çok tşk ederim sana.sarı renk çatlak daha bi görünmezmi ya:)isveç surubuda neymiş içionmu sürüyonmu onu bu arada senin görüştügün satıcıdan verdim siparişimi bende bekliycem şimdii günlerde geçmezohaoldumsmile
canım shea butter dedın gıttın ya nedır o shea butter acıklamadın ozeldende sordum ama cevap alamadım heralde ısın var gıremıyorsun ama gırdıgınde kesın yaz bıze o neymıs ya ben bıraz arastırdım asırı yaglı bırsey cavız yada kestane benzerı bır agacın meyvelerının yagıymıs ama etkılerını bulamadım cılt bakımında kullanıyormus ama catlakalr ıcın bır etkısını bulamadım senın bıldıgın bırsey varsa paylas lutfen cevap beklıyoruz sendenhey millet simdi, youtubede bi video izledim, shea butter diye birsey varmis oda cok iyi geliyomuss, duydunmuzmu hicc???
canım shea butter dedın gıttın ya nedır o shea butter acıklamadın ozeldende sordum ama cevap alamadım heralde ısın var gıremıyorsun ama gırdıgınde kesın yaz bıze o neymıs ya ben bıraz arastırdım asırı yaglı bırsey cavız yada kestane benzerı bır agacın meyvelerının yagıymıs ama etkılerını bulamadım cılt bakımında kullanıyormus ama catlakalr ıcın bır etkısını bulamadım senın bıldıgın bırsey varsa paylas lutfen cevap beklıyoruz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?