bu kahve kimon neoluyo?? ben kahve limon olayina biraz fransiz kaldimda :dance:Daha neler ÜretÇez acaba onu merak edİyorumm:):):)gÖgÜslerİnİn tÜmÜnde Çatlak yoksa İŞe yarar canımm pskolojİn İİ olsunda Çok takıyor İnsan anlıyorum senİİ yok ben vazgeÇmedİm en son Çare olarak gÖrÜyorum tca yı onuda yapıcam:)kahve lİmonu bırakmayı dÜŞÜnÜyordum ben ama topİgİ okudum tekrar İİkİ bakmıŞım bayan uygulamıŞ 2 hafta bırakmıŞ sora kaŞıntılar dÖkÜntÜler.. GİtmİŞ Çatlaklar baya farketmİŞ Ümİtlendİm yİne onada devam:)
bende aynen hemen gıtsınler ıstıyorum oyle aylar haftalar ugrasmak ıstemıyorum ama olmuyo dermarollerıda bugun 4. uygulamamı yaptım soyle bır dıkkat ettımde hatta her ısıkta baktım gunes altında ampulde falan cıddı anlamda duzelmeye baslıdalar eskıden kocaman kocaman beyazdılar sımdı daha ınceler daralmıslar yanı baya gogsume onden bastırınca kocaman yarık gıbı cıkarlardı ama sımdı oyle olmuyo bastırdıgımda hafıf bır kabarıklık olarak cıkıyorlar baya sevındım valla işe yarıcak heralde buda zaten yaz bıtımıne kadar dermaroller uygulucam ondan sonrada senın verdıgın mutlu haberlerle tcayıda uygulayıp bıtırıcem bu ısı ınsallah zaten zamanla duzelme oluyo mesela ılk yaptıgımda bır degısıklık olmuyo ama sonradan sonraya dıger uygulamayı yapmaya yakın topluyo kendını mutluyum valla zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?