- 21 Şubat 2012
- 252
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi yağ imiş bu? biraz ihtimal dışı geldi bana ama :)
bugün kargodan aldım... 125 lira titanyum 540 iğneli olan... piyasadakilere göre gayet şık ve kaliteli bir duruşu vardı:) aldım birkere:) bayağı bir araştırdım... acaba derma roler ı neyle kullanmalıyım diye... bepanthen e vitamini tarzı birşeylerle kullanmaya karar verdim sonunda.... aslında BENEV in serumu var ama 235 lira civarında süper birserum... para biriktirmem lazım... :) yüzüme mezoterapi yapmaya başlıyorum bugün.. inşallah benimde yüzüme etki eder ve insanlar" aaaaaaa yaşını hiç göstermiyosuuuunnn" derler birgün mekanizmasına inanıyorum ben... sonuçta cilde uyarı veriyor.. gerisini clt yapıyor zaten....... haydi sevgiyle kalın:)
Vucudumdaki catlaklar icin sonunda 1,5 mmlik dermarolleri aldim ve bu hafta elime gecti,
Bugun ilk defa kullandim.
Haftada en az 1 kez banyodan sonra uygulayip dove bodylotion surmeyi dusunuyorum..
Hmm, bilmiyorum 2 haftada 1 yapsam daha iyide.
Igneli aciyo yaaa. Iyice bastirmaya kiyamiyorum.
Bastirmadanda fazla faydasi olmaz galiba, off off
Bu arada bizim burda lazer epilasyon yapilan yerede uzmanlar uygulamaya baslamis dermarolleri.
Faydasi varki guzellikmerkezide uygulamaya baslamis diyorumda,
kendime kiyamiyorum, kiymam lazim, yada en iyisi kardesime yaptirmak :26:
kızlar,ben cumartesi günü özel bir hastanenin cildiye doktoruna 1 seans dermaroller yaptırdım.ücret 150tl idi.2 ayda bir yapılmasını tavsiye etti. farkı ne zaman göreceğim diye sorduğumda 6 ay sonra dedi.
işlemden 30 dakika kadar önce emla kremi sürdü ve streç film ile kapladık.
işlem sonrası 2 gün boyunca çok kızarık durdu cildim.şimdi yeni yeni kendine geliyor.
bu topikde tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz. hepsini okuma şansım olmadı.
ürünü satın alıp evde kendiniz yaptığınız ilgimi çekti.ben de mi satın alıp kendim uygulasam.
tecrübeli arkadaşlardan yardım,fikir istiyorum.
haklısın,yaptığı işlem çok basitti yani. bende 1,5mmlik dermaroller kullandı.arkasından da koyun plasentası maskesi yaptı.
hepsi de evde yapabileceğimiz şeyler.
sadece kaliteli bir dermarolleri nerden alırız diye merak ediyorum.
bana yapılan uygulamadan sonra 3 gün geçti. cildimin üzeri pütürlü gibi oldu yani ölü hücre atmaya çalıştığını hissedebiliyorum.
mutlaka faydası olacaktır diye düşünüyorum. yani.
arkadaşlar ben zgts marka 2mm lik titanyum iğneli almıştım yaklaşık 3 ay önce. 80 tl civarıydı. firmayı telefon ile aradım sipariş verdim kapıda ödedim kaliteli bir ürün tavsiye ederim