- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
[video]http://www.uzmantv.com/dermaroller-isleminin-cilt-icin-faydalari-nelerdir[/video]
Belki cesaret edemeyenlere cesaret verir :)
hehe :) ya benim canım tatlı şimdi birisi acıdı falan yazmıs ya korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[video]http://www.uzmantv.com/dermaroller-isleminin-cilt-icin-faydalari-nelerdir[/video]
Belki cesaret edemeyenlere cesaret verir :)
ben dermarolleri kalçamda 4kez uyguladım.sonra madecassol krem sürdüm.tamamen yok olması mümkün olmasada o bembeyaz belirginlikleri silikleşti.ama çok dikkatli bakarsanız belli oluyor.ama inanın eskisi gibi gözüme batmıyor.dermarollerı paslanmaz diye aldım ama paslandığı için aartk uygulamıorum.bol bol nemlendiriyorum vaselin vücut losyonu kullanıorum.her banyodan sonra madecassol sürüyorum.artk kullanmayı bıraktım dermarolerı çünkü eskisi gibi kötü gözükmüo:):)paslanmış dermarollerı saakın kullanmayın arkadaşlar teninizi geçicide olsa karartıyor.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.herkese kolay gelsin umarım istediğiniz sonuçları alırsınız.
kızlarrrr
nasılsınız ne alemdesiniz
herkese hayırlı bayramlar biraz geç oldu ama
nasıl geçti bayramlarınız ben bu koca tatilli bayramda evde pinekledim ve çok sıkıldım bir an önce işe gitmek istiyorum
ben dermaroller son uygulamamı yapalı 1 ay olmadı sanırım ama bi daha mı yapsam diye düşünüp duruyorum
aralıkları ne kadar uzun tutsak okadar iyi ama sabırsızlığım üstümde
ama regl dönemine gircem canım çok yanar diye biraz daha beklemeliyim
sizler ne alemdesiniz
arkadaşlar bana kalırsa krem yada serum gibi şeyler cilde sadece yüzeysel etki yapıyor ama çatlaklar deri altında malesef.dermaroller bile tek başına bi işe yaramazken kremler bence hiç işe yaramaz.dermaroller da kullanırken ben iyice kanatıodum cildimi çok acıodu ama başka türlüde yapsam hafif hafif kendimi kandırırdım.oyüzden bence dermarooler kullandıktan sonra hemen cildizinize iyi gelcek kremler yada serumlar kullanınki okadar acı çekmeniz bi işe yarasın.dermaroller kullancak arkadaşlarda iğneler cildin altına girmeyip teninizi kanatmadığı sürece bence olumlu bir sonuçla karşılaşmaları zor gelir diye düşünüyorum.diz kapağımın kenarındada kullandım ben ama kalçamda daha etkili sonuç verdi.inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır da bian önce bu sıkıntılardan kurtulurz.herkese iyi akşamlar
senin çatlakların nasıldı ve sonuçta nasıl oldu? hangi krem veya serumları kullandın?
hiç uğraşma canım kesin bir tedavisi yok çatlakların bosuna paranı harcama bence..
bugün kargodan aldım... 125 lira titanyum 540 iğneli olan... piyasadakilere göre gayet şık ve kaliteli bir duruşu vardı:) aldım birkere:) bayağı bir araştırdım... acaba derma roler ı neyle kullanmalıyım diye... bepanthen e vitamini tarzı birşeylerle kullanmaya karar verdim sonunda.... aslında BENEV in serumu var ama 235 lira civarında süper birserum... para biriktirmem lazım... :) yüzüme mezoterapi yapmaya başlıyorum bugün.. inşallah benimde yüzüme etki eder ve insanlar" aaaaaaa yaşını hiç göstermiyosuuuunnn" derler birgün mekanizmasına inanıyorum ben... sonuçta cilde uyarı veriyor.. gerisini clt yapıyor zaten....... haydi sevgiyle kalın:)