- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben ilk uygulamadan sonra çok ara verdim çok canım acımıştı bir türlü cesaret edemedim tekrar yapmaya. Nerdeyse 2,5 aydan sonra ikinci uygulamamı yaptım. Sanki birkaç gündür daha iyi gözüküyorlar. Bı de bir karışım yaptım kendimce argan yağı ile zeytin yağını spreyli bir şişeye koydum bu karışımı madecassol ile birlikte hem roller uyguladıktan sonra hem de düzenli olmasada aklıma geldikçe sürdüm devam edicem bakalım 6 uygulamayı tamamlayım diyorum.sonuç almazsam frakaiyonel lazer yaptiricam sen ne aşamadasın?
bende bugün siparis verdim 1.5 titanyum 540 iğneli 109 tl
yanlız bir site haftada bir yap dedi
diğer site ayda 1 yap dedi kafam karıstı
birde neler sürüyorsunuz catlak kremi olarak
Büyüme faktörleri özellikle antiaging, yara ve akne izleri ve çatlakların tedavisinde dermaroller ile birlikte kullanılabilir. Dermaroller ardından asit türevi ürünler kullanılmamalıdır. glikolik asit,vitamin C, retinoik asid gibi.Kollajen gibi yüksek miktarda allerjiye neden olabilen içerikler veya formülleri koruyan maddelere dikkat edilmeli.
valla tam anlayamadım siz bana en iyisi sürdüğüz kremi söyleyin aklımda madecassol var ama yeterli olurmu
yok canım ben kullanmıyorum şuan dermarollerıda internette bunları buldum senin için faydası olur diye paylaşmak istedim ,bu kriterlere uygun bişi tercih et diye :)
kimseler yok
kullanan yada bilgisi olan arkadaslar lutfen yardımcı olun burda okuyupta sizlerden aldım
1. stril nasıl ediyorsunuz
2. kaç gunde bir kullanıyornuz
3. krem ne sürüyorsunuz
4. kremi sadece dermarollerden sonramı yoksa hergun sürüyorsunuz
ürün yeni geldi elime 1.5 titanyum uclu 540 iğneli
Eki Görüntüle 379138
kimseler yok
kullanan yada bilgisi olan arkadaslar lutfen yardımcı olun burda okuyupta sizlerden aldım
1. stril nasıl ediyorsunuz
2. kaç gunde bir kullanıyornuz
3. krem ne sürüyorsunuz
4. kremi sadece dermarollerden sonramı yoksa hergun sürüyorsunuz
ürün yeni geldi elime 1.5 titanyum uclu 540 iğneli
Eki Görüntüle 379138
Merhaba benimde bugun geldi 540 igneli ama bu cok kalitesiz gorunuyor sen nasil buldun?
seninki böyle değilmi tvshopta 109 tl ye aldım
Evet, gecici olsada 0,5 mm bile fayda ediyorda daha buyuk igneler daha cok aci demek.
Insallah yakin zamanda 1,5 mmlik dermarollerde alip mutlaka deneyecegim.
Yuzumdeki izlerde gozle gorulur sekilde azaldi.
Valla asrin icadi bu olsa gerek.